Sephora Prijzencircus!

Vorig jaar was ik er een dag van te voren, maar ging het geweldige Natural Eye Palette van Too Faced met mij mee naar huis! Mijn dag kon niet meer stuk, vergat het prijzencircus weer en had alleen maar mijn palette voor ogen. Afgelopen maandag kwam er een klein boekje met de reclames van de week weer binnen.. een geweldige reclame.

Opengeslagen op de pagina met het prijzencircus bij de V&D! De Sephora gaat weer flink de kortingen in en je kan er sinds vanavond, woensdag 21 maart 2012, om 18:00 terecht tot en met 8 april! Alles van Sephora zelf, dus alleen het huismerk, is 3 producten voor 10 euro! Wat een amazing deal. Het gaat puur om de make-up, dus geen kwasten of andere accessoires, alleen de make-up producten.

De voorbereidingen zijn al getroffen, zowel bij het personeel als bij de kopers! Misschien ga ik nog wel even langs de Sephora, maar ik ben heel benieuwd naar wat jij gaat kopen. Ga jij de Sephora een bezoekje brengen? En wat staat er op je wishlist? Kom je met een aantal winkelkarren naar buiten? Moeten je koopjes worden vervoerd met vrachtwagens? I’m curious!

Wat staat er op jouw wishlist?

Bron foto’s: Google.com

21 Comments

 • teddlicious

  21/03/2012

  Ik ga zeker even een kijkje nemen! Ik wil graag een blush van Sephora, heb er daar al 2 van en die bevallen me erg goed!

  Reply
 • beautiesatwork

  21/03/2012

  leuke actie :)

  Reply
 • springvibes

  21/03/2012

  Helaas zijn er bij mij in de buurt geen sephora’s … Misschien dat ik wel even naar den haag ofzo ga, want daar is er wel een.
  x SpringVibes

  Reply
 • Ik moet ervoor naar Nederland rijden, en dan ben ik toch een dik uur onderweg voor de dichtsbijzijnde Sephora dus ik ga moeten passen…

  Reply
 • joycelysanne

  21/03/2012

  ik hóu van deze actie! ik ga zondag dus hoop dat er dan nog wat is!

  Reply
 • Deb

  21/03/2012

  Het zal me heeeel veel moeite kosten, maar ik ga me proberen in te houden ;-) Ik vind dat ik al teveel heb en wil eens wat opmaken.. hopelijk ga ik het volhouden. Ben alvast benieuwd waar jij straks mee thuis komt!

  Reply
 • MissEvie.nl

  21/03/2012

  Ik ben van plan om deze zaterdag ff langs de Sephora te gaan, niet perse om de prijzencircus (ga wel ff koekeloeren natuurlijk!) maar ik wil zo graag de Naked 2 palette!!! Ik hoop dat ze hem op voorraad hebben :-) *duimt*

  Reply
 • Kayla

  21/03/2012

  Oeh, Sephora is altijd geweldig om beauty te shoppen! Ik ga er erg graag heen!

  Reply
 • deijsprinses

  21/03/2012

  Why for the love of god do I live in Belgium?

  Reply
 • Paola

  21/03/2012

  Ik baal zo dat hier geen sephora in de buurt zit :(

  Reply
 • DashicaShirley

  21/03/2012

  Oehh leuk!

  Reply
 • Godjoiwgeiodsgyaidgiewy #@%@#%#. Er is geen Sephora in de v&d in goes. MUST COME

  Reply
 • Gerrianne

  21/03/2012

  Een geweldige actie! Ik ga geen kijkje nemen, puur voor mijn portemonnee, haha!

  Reply
 • frouwkewt

  21/03/2012

  Geen Sephora in de V&D in Zwolle! Ben zondag wel in Amsterdam, maar weet niet of er dan nog leuke dingen over zijn. :)

  Reply
 • Lisa

  21/03/2012

  Ik eis een Sephora in België, nu! :(

  Reply
 • germa

  21/03/2012

  Normaal ga ik ALTIJD naar de prijzencircus en heeeeel veel sephora make-up inslaan, maar deze keer sla ik over omdat ik heel wat leuke items al gekocht heb afgelopen tijd. Dus ik heb genoeg, maar toch vind ik het grijzelig dat ik niet ga… Stom he?! Stel je voor dat ik die ene geweldige lipstick misloop… Maar ik ga NIET! hahaha (Addict)

  Reply
 • nicole

  21/03/2012

  Wie weet waag ik een gokje en neem ik een kijkje!

  Reply
 • melissa

  22/03/2012

  Ik heb helaas geen Sephora in de buurt zitten dus geen wishlist voor mij….

  Reply
 • Emma

  22/03/2012

  it’s a shame dat ik niet in de buurt van een v&d met sephora woon, want het is zo’n toffe actie!! Misschien dat ik nog eventjes lang kan gaan komend weekend, and may the odds be ever in my favour!

  Reply
 • Diana

  22/03/2012

  Goh, ik koop eigenlijk nooit Sephora make up. :’D

  Reply
  • Beauty Koning

   22/03/2012

   Same here hoor Diana! Maar als ik er ben, dan ga ik even los! :’)

   Reply

Geef een reactie