Nicole Richie Meets Cynthia.

De actrice is bekend van het beruchte programma met medespeler Paris Hilton, genaamd The Simple Life. Daarnaast heeft de fashion-designer ook nog eens meerdere boeken uitgebracht, is ze getrouwd met de leadzanger van Good Charlotte en heeft een aantal keer vast gezeten van het rijden onder invloed en het in bezit hebben van verboden middelen. Natuurlijk heb ik het over de ex-soulmate van Paris, namelijk Nicole Richie Meets Cynthia!

Bladerend in mijn map vol met inspiratie foto’s, kwam ik ineens Nicole Richie tegen, zodra ik een look wil namaken.. “voel ik het aan.” Herken je dat gevoel? De extra wing + cut crease is wel heel spectaculair. JA! Dit werd de look voor de Meets Cynthia en kijk eens aan, gefikst en wel. Nicole it is!

Witte oogleden, waardoor de zwarte oogschaduw goed kan spreken, vervaagd naar grijs, geblend met een witte oogschaduw onder de wenkbrauwen. Compleet afgerond met een grote winged eyeliner en niks onder het oog. Apart? Zeker!

Een dubbele basis voor extra stevigheid van de look, waardoor de kleuren nog beter spreken. De Too Faced Shadow Insurance bedekt door een laagje van een Jumbo Pencil van het merk NYX in de kleur Milk. Geblend met mijn vinger en gefixeerd met een witte matte tint uit het Au Naturel palette van Sleek.

Voor het blenden, nog een extra basis voor de zwarte oogschaduw, breng ik ook de wit matte tint onder mijn wenkbrauw aan, geen Milk. Geblend naar beneden met mijn blending brush van ELF. Met een pencil brush van Everyday Minerals creëer ik een verhoogde arcadeboog, net boven mijn eigen crease, niet te hoog. Vervolgens nog een aantal keer aangezet met de zwarte tint uit het Au Naturel palette, van het midden naar buiten gewerkt, om hoog en naar beneden + een wing eraan. Om de lijn wat zachter te maken, heb ik hem licht geblend.

Black Jack with Jack Black gelliner van Catrice creëerde ik samen met de eyelinerpenseel van Inglot een huge wing. Grove en grote wing die naar de oogschaduw wing loopt. Met een wimperkrultang krul ik mijn wimpers en met de mascara van Essence Maximum Definition Volume Mascara voorzie ik ze van een goede zwarte laag. Een wit oogpotlood van de Etos breng ik aan op mijn waterlijn, om mijn ogen nog groter te laten lijken.

Nude lips it is voor deze look! Mijn favoriete lipliner pakte ik erbij, maakte een hoekige cupidoboog met het lippotlood van Miss Sporty in de kleur Toffee 010, daar overheen een lipstick van Catrice Be Natural en nog een lipgloss van NYX, genaamd Frosted Beige!

Draagbaar? Nee. Plezier in het maken? YES! Het is geweldig om looks na te maken, die een beetje te gewaagd zijn, maar om elke week de zachte lieve nude looks te laten voorbij komen, is natuurlijk geweldig, maar afwisseling is belangrijk. De cut crease heb ik wel eens eerder nagemaakt, namelijk bij de Countdown van Beyoncé!

Maak jij wel eens gewaagde looks?


48 Comments

 • Teri

  07/04/2012

  Wat een heftige ooglook, echt mooi gedaan. Die extra wing is echt bijzonder,vind ik heel erg leuk gevonden! Je lipkleur past er echt perfect bij!

  Reply
 • beautiesatwork

  07/04/2012

  dit is een look voor gevordeden :)

  Reply
 • Jorinde

  07/04/2012

  Gaaf hoor en je look is goed gelukt!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  07/04/2012

  Niet echt een look om mee naar de bakker te gaan maar wel mooi gedaan ! :)

  Reply
 • Frauke

  07/04/2012

  Dit is een look waar ik persoonlijk niet zo van hou. Misschien omdat het wat minder draagbaar is!

  Reply
 • Amanda

  07/04/2012

  Aparte look, maar het heeft eigenlijk wel wat haha.

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  07/04/2012

  Ik vind ’t wel tof! Denk dat het alleen wel iets mooier was als je meer had geblend, maar alsnog: TOF!

  Reply
  • lauwchen

   09/05/2012

   idem =)

   Reply
 • Marion

  07/04/2012

  Hmm, vind deze look wat minder.
  Denk dat je de harde lijn wat minder naar onder had moeten blenden, zodat het je crease raakte, net als bij Nicole.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Bij Nicole zit hij ook niet in haar arcadeboog, als je inzoomt, zal je zien dat hij er net boven zit. :)

   Reply
 • SpringVibes

  07/04/2012

  Je hebt echt de perfecte vorm ogen voor oogschaduw !
  Mooi gedaan.
  x Sofie

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Dank je wel Sofie, je moet gewoon op zoek gaan naar jouw oogshape en het dan uitproberen! ^^

   Reply
 • Rachel Janssen

  07/04/2012

  Alleen al dat begin stukje, zo leuk geschreven! Echt een heftige look,zal vast heel leuk zijn om te maken. Die lipkleur staat je echt prachtig.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Dank je wel Rachel! Het begin is soms echt zo moeilijk, amazing dat je het zo waardeert, doet mij goed! ^^

   Reply
 • melissa

  07/04/2012

  Wauw supermooi, je hebt er echt talent voor.

  Fijne paasdagen!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Naw, wat een amazing compliment ,dank je wel Melissa! Jij ook een hele fijne paasdagen toegewenst. :D

   Reply
 • MissEvie.nl

  07/04/2012

  Ik vind het een erg leuke en gewaagde look! Ik vind jouw wing eyeliner veel mooier. Maar als ik eerlijk ben vind ik de streep van oogschaduw iets te hard. Als je hem iets meer had geblend was het mooier geweest denk ik :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Dank je wel Evelien! Yes, hij moest meer geblend zijn, helaas kreeg ik het niet voor elkaar. Hij begon daardoor te vlekken.

   Reply
 • EmmaWessels

  07/04/2012

  Ooh wow, hoe krijg je die eyeliner zo mooi precies aangebracht?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Thanks a lot Emma! :D Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ik gebruik ook een eyelinerpenseel en geen angle brush, daarnaast gebruik ik nog een vloeibare gelliner. Die van Catrice is echt heel dun, werkt amazing!

   Reply
 • Deb

  07/04/2012

  Wow! Moest wel ff wennen, maar ik vind je creatie weer heel geslaagd en een perfecte meet!!

  Reply
 • SpringVibes

  07/04/2012

  Echt heel erg mooi gedaan :)
  Persoonlijk zou ik zoiets nooit dragen, maar altijd leuk om voor de fun na te maken, en al helemaal als je het kan ;)
  x Ella

  Reply
 • joycelysanne

  07/04/2012

  Ik zou het nooit dragen, maar het is wel heel erg gaaf!

  Reply
 • Lisa

  07/04/2012

  ik zou het zelf nooit dragen maar ik vind m jou wel goed staan hoor (:

  Reply
 • Cynthia

  07/04/2012

  Ik vind het niet mooi.. Die van Nicole Richie is mooier vind ik en iets draagbaarder! Maar ieder zijn ding natuurlijk :-)

  Reply
 • deijsprinses

  07/04/2012

  Ik durf het bijna niet te zeggen maar dit vind ik je niet zo supermooi staan. Maar zeker leuk om eens mee te experimenteren ;)

  Reply
 • charlottebax

  07/04/2012

  Hmm om eerlijk te zijn vind ik dit niet zo’n mooie look… Maar dat zeg je zelf ook al met “Draagbaar? Nee” :P Misschien als je die donkere fake crease lijnen lager doet en subtieler (lichter? meer vervagen?) dan lijkt het me toffer. :)
  X

  Reply
 • Nicole

  07/04/2012

  Hmm, ik weet niet zo goed wat ik van deze look moet vinden, hihi.

  Reply
 • Malou

  07/04/2012

  Wauw, mooi gedaan!

  Reply
 • Kayla

  07/04/2012

  Echt heel mooi gedaan! Jouw looks zijn altijd beeldschoon!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Wauw, thank you Kayla! :D Geweldig compliment, haha, dank je wel. ^^

   Reply
 • Roxanne

  07/04/2012

  Ik vind de look wel wat hebben. Denk wel dat het mooier was geweest als de extra wing wat lager had gezeten, echt bij je crease zegmaar.

  Reply
 • lindemarrit

  07/04/2012

  Ik denk dat het wat mooier was geweest als je de zwarte lijn wat meer naar je crease had geblend, nu zweeft ‘ie een beetje op je oog. Ik bedoel het niet lullig, ik ben altijd een groot fan van je looks. En je eyeliner is trouwens weer eens perfect!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Ik snap wat je bedoeld hoor. Dank je wel, dat is altijd leuk om te horen! ^^

   Reply
 • Marieke

  07/04/2012

  Nice try, looove 60’s make-up. Je eyeliner is ontzettend strak maar die cut crease vind ik minder geslaagd helaas… Check dit filmpje eens van Sam van Pixiwoo: http://www.youtube.com/watch?v=Q_MFaEYados

  Reply
 • Hanna

  07/04/2012

  gewaagd, maar erg mooi weer! liefs!

  Reply
 • kim

  07/04/2012

  inderdaad niet draagbaar maar wel ontzettend mooi gedaan!

  Reply
 • dppz

  08/04/2012

  ik vind het echt een hele mooie ooglook, goed gelukt, maar inderdaad niet echt voor overdag

  Reply
 • Yaralovesbeauty

  08/04/2012

  Wauw,super mooi!je hebt echt talent!:D
  x

  Reply
 • elisehasablog

  08/04/2012

  Ik vind Nicol Richie op die foto eigenlijk heel erg eng :/

  Reply
 • Accessory

  08/04/2012

  Mooie look zeg :)
  Ik hou van looks met kleur, al zijn twee kleuren niet helemaal meer in.
  I don’t care :-)

  Reply
 • Jiildou

  10/04/2012

  Ik vind het er een beetje raar uitzien, die extra hoge zwarte streep :P
  Maar wel stoer dat je dit zo goed na kunt maken :)

  Reply
 • Whit

  12/04/2012

  Weer een crazy look wel. Ik vind het zelf niet zo mooi ( ook niet bij nicole ;) ) maar vind het wel goed gelukt.. :D

  Reply
 • Emma

  12/04/2012

  wauw! Het staat je echt geweldig, en ik hou wel van een apartere ooglook :)

  Reply

Geef een reactie