Gespot: Twee verschillende ooglooks?!

Miami Ink, iedereen heeft daar vast wel eens iets over gehoord, of tijdelijk gevolgd, na London Ink kwam ook LA Ink. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen nog LA Ink volg, aangezien de looks daar incredible zijn. Kat Von D heeft een geweldige team aan visagistes, mind-blowing, really. Tijdens een korte zaproute kwam ik de zender tegen waarop haar programma werd uitgezonden, geïnteresseerd keek ik naar de looks. Zag ik het nou goed? Of viel het licht verkeerd?

Ik ben een groot fan van haar make-up, grote felle rode lippen, een goed aangezette blush, geshaped met een bronzer, heftige wenkbrauwen en vaak een stunning oogmake-up, echt ronduit incredible! Negen van de tien keer draagt ze een smokey eyes met neutrale lippen, of de donkerrode lippen zoals op de foto hierboven.

Een tijdje geleden werd Miss Von D gespot met rode glanzende lokken die haar geweldig stonden, gevolgd door een paarse coupe en geblondeerde haarplukken, tegenwoordig hobbelt ze weer rond het haar eigen haarkleur, zwart!

Make-up Cynth, make-up! Ja, daar hadden we het over! Ik spotte de trend ook al op Pinterest, meerdere mensen droegen namelijk niet twee symmetrische looks, maar precies het tegenovergestelde.

Sinds kort volg ik haar weer op Twitter en daar postte zij de foto met de look. Aan de linkerkant draag ze gewoon natuurlijke tinten die heftig zijn aangezet en aan de rechterkant verschijnt er ineens een groene oogschaduw! AMAZING! Ik vind het werkelijk gaaf staan, misschien niet helemaal voor overdag, of naar de winkel toe, zometeen komt er iemand naar je toe en meldt dat je de verkeerde tint hebt gepakt, terwijl jij gewoon even de trend wilt voorzetten in je eigen stad.

Ik had het goed gezien op de televisie, gelukkig kon ik nog de bovenstaande foto van haar Twitter overnemen, aangezien mijn research op het internet niks heeft opgeleverd. Ik heb met man en macht gezocht naar de looks, YouTube video’s bekeken, Pinterest en noem maar op, nergens anders vond ik nog een tweede picture van Kat Von D zelf. Het seizoen kon ik niet achterhalen, maar zodra ik hem zie, post ik een foto op Twitter. Daarnaast kwam ik nog een andere foto tegen!

Deze moest ik gewoon met jullie delen. Night an Day! Prachtig hoe zij het heeft uitgewerkt, echt amazing. Maar om weer terug te komen op het onderwerp, een opkomende trend? Zou het binnenkort helemaal hip zijn om met twee verschillende tinten rond te lopen? Ik zeg ja! Helemaal op de runway. Volgens mij is wel verleidelijk om met de zomerdagen aan één kant oranje te hebben en op het andere oog geel. Een mooie zonsondergang? Die overloopt naar je andere oog? Wauw!

Wat vind jij van de looks?

Bron foto’s: Twitter.com + Pinterest.com + Google.com

47 Comments

 • beautiesatwork

  11/04/2012

  volgens mij zal deze trend niet echt doorbreken :)

  Reply
 • Teri

  11/04/2012

  Hmmm, het kan wel iets hebben, maar ik weet niet of ik het zelf zou dragen. Maar ik denk wel dat je er hele creatieve dingen mee kunt maken!

  Reply
 • Lisa

  11/04/2012

  Persoonlijk vind ik dit maar niks om in het dagelijkse leven te dragen, het ziet er nogal vreemd uit…

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  11/04/2012

  Ik vind het leuk voor op de foto maar zou het zelf niet echt dragen :)

  Reply
 • projectnaturalbeauty

  11/04/2012

  Het is wel super geinig om te zien, maar ik zal het nooit zelf dragen :-)

  Reply
 • Desiree

  11/04/2012

  Handige trend voor als symmetrisch werken je niet goed af gaat ;-) Maar ik ben geen fan.

  Reply
 • Priscilla

  11/04/2012

  Ik ben niet echt fan als het verschil zo extreem is, maar een subtielere versie is denk ik wel erg leuk

  Reply
 • monique

  11/04/2012

  Ik vind het echt make up art, een echt kunstwerk!
  Er zijn er maar weinig die hiermee overweg kunnen, ik denk wel dat jij hier heel geschikt voor bent en kijk er erg naar uit.

  Reply
 • Yaralovesbeauty

  11/04/2012

  Wauw mooi! (:
  x

  Reply
 • Ik vind het bij haar best wel apart staan, maar het is echt niks voor mij :)

  Reply
 • Rachel Janssen

  11/04/2012

  Hmm, ik vind het niks. Die rode lippen staan haar wel prachtig

  Reply
 • deijsprinses

  11/04/2012

  Leuk, ik deed het vroeger wel vaker, twee verschillende make-up looks per oog maar ik ben de fase ontgroeid ;)

  Reply
 • Samantha

  11/04/2012

  Ik vind het wel iets hebben, maar ik zou het zelf niet durven, denk ik!

  Reply
 • ValleyDoll

  11/04/2012

  Ik vind het wel leuk maar zou er toch niet zelf voor kiezen :-)

  Reply
 • Melissa

  11/04/2012

  Het is apart maar ik zou het zelf nooit dragen.

  Reply
 • Sandra van Eyck

  11/04/2012

  Ik zou het zelf nooit doen (hey Im 40+ ja), maar ik zou het wel gaaf vinden als JIJ het een keer deed voor een FOTD/EOTD. Ik vind het wel mooi om te zien bij anderen, toont dat je lef hebt en creatief durft te zijn :)

  Reply
  • Beauty Koning

   11/04/2012

   Haha, ik zal binnenkort een FOTD maken met twee verschillende ooglooks! Bedankt Sandra. :)

   Reply
 • Esmay

  11/04/2012

  Ik vind haar zo awesome! Maar twee verschillende looks? Neeh, zou het toch niet zo snel doen haha!

  Reply
 • Nicole

  11/04/2012

  Wat grappig dat je de deze series noemt. Overmorgen komt er een post online als inspiratie met deze twee series. Ik kijk overigens alleen naar de tatoeages, haha.

  Reply
 • Anne vdh

  11/04/2012

  Het is op zich wel erg cool! Vooral voor je blog!
  Maar of ik zou naar mijn werk zou gaan met 2 verschillende ooglooks? Dat is niet zo mijn stijl ;-)

  Reply
 • Sheela

  11/04/2012

  Ik vind het wel iets hebben maar zelf zou ik het niet zo dragen x

  Reply
 • MissEvie.nl

  11/04/2012

  Om te zien is het echt een mooi kunstwerkje maar ik zou het zelf niet dragen denk ik. :-)

  Reply
 • Nicole

  11/04/2012

  Nee, dit is toch niet echt mijn smaak..

  Reply
 • Math of Maxime

  11/04/2012

  Die laatste is echt gaaf!

  Reply
 • Nicole

  11/04/2012

  Leuk voor op de catwalk… :)))

  Reply
 • Kayla

  11/04/2012

  Ik heb dat programma wel eens gezien. Ik vind de looks voor mijzelf niet mooi maar ik vind dat het zij het goed kan hebben!

  Reply
  • Beauty Koning

   11/04/2012

   Oh, so true Kayla! Zodra je haar make-up op zou hebben, zal je er ineens uitzien als een drag queen, maar zodra Kat Von D het draagt is het echt gorgeous!

   Reply
 • joycelysanne

  11/04/2012

  Ik vind het ontzettend gaaf, maar zo niet draagbaar!

  Reply
 • Vivian

  11/04/2012

  Het ziet er erg leuk uit, maar zou het zelf niet doen :P

  Reply
 • Amanda

  11/04/2012

  Nog nooit gezien, maar wat een gaaf idee! Je hebt gezorgt voor inspiratie Cynt :D

  Reply
  • Beauty Koning

   11/04/2012

   Haha, wat gaaf! :D Wanna battle? ^^

   Reply
   • Amanda

    11/04/2012

    die durf ik best aan te gaan haha! Als jij een thema weet of de bezoekers wil ik wel battelen! Kom maar op haha

    Reply
    • Beauty Koning

     11/04/2012

     Oh, daredevil! Haha, joke. :) De twee verschillende ooglooks, ben benieuwd hoe hij eruit gaat zien!

     Reply
 • Jorinde

  11/04/2012

  Gaaf zeg. Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar wel mooi om te zien!

  Reply
 • Mariel

  11/04/2012

  Apart, zou er zelf niet zo snel mee lopen haha!

  Reply
 • Gerrianne

  11/04/2012

  Ik heb het ook gezien! Oh , wat was ik enthousiast.. De naam staat nog in mijn notitie, want ik wou alle looks van haar opzoeken, alleen ik vergat het. Mijn ogen konden niet afweren van haar looks! Bijzondere vrouw is het. (: Echt heel leuk, dat je dit plaatst trouwens! Nu wordt ik nog meer enthousiast! ;D

  Reply
 • Zelf zie ik mij er nog niet mee rondlopen, voor een shoot kan het wel!

  Reply
 • teddlicious

  11/04/2012

  Wauw die laatste foto!!!

  Reply
 • Hanna

  11/04/2012

  ik zie mij zelf er echt niet mee rondlopen, maar ik vind het wel heel erg gaaf! liefs.

  Reply
 • Sophie

  11/04/2012

  Ik vind het wel mooi voor foto shoots of iets dergelijks, creative stuff :D Maar als ik iemand dit in real life zou zien dragen zou ik wel opkijken en denken what the heck… lol. Maar wel apart!

  Reply
 • Kris

  11/04/2012

  Ik zag iid ook een look met 2 verschillende tinten. 1 oog had ze felblauw en het andere heel natuurlijk.
  Wil nu wel een creatie van jou zien…

  Reply
  • Beauty Koning

   11/04/2012

   Oh, wauw, dat is ook nog een gave combinatie! Ja, binnenkort meer.. ^^

   Reply
 • Frauke

  12/04/2012

  Ehh, nee niet mijn ding :)

  Reply
 • Josephine

  12/04/2012

  “Ik vind het werkelijk gaaf staat,”, dat loopt volgens mij niet zo lekker? Ik vind het apart, maar het staat haar wel, omdat ze bekend staat met al haar uitbundige looks. Ik vind haar felrode lippen altijd zo gaaf ^^

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/04/2012

  Heel appart.. Bij haar vind ik het echt passen, maar ik zie mezelf er nog niet echt mee rondhuppelen.. haha

  Reply
 • Germa

  16/04/2012

  Not my cup of tea! hahaha

  Reply
 • Cynthia/Mevo

  17/04/2012

  Van LA Ink heeft dat vaker indd.
  Soms heb ik t ook, t is wel is leuk om zo iets te doen =) (of soms kijk je gewoon verkeerd en pak je de verkeerde oogschaduw. daar is het bij mij mee begonnen)

  Reply

Geef een reactie