Nieuwe categorie!

Hebben jullie het nieuws al gehoord? De Beauty Koning Facebookpagina gelezen? Niet? Dan heb ik some amazing news for ya. Hoe veel projecten ik wel niet opstart, I love it, vandaar dat ik nu eentje ga uitbreiden. Project: No Name krijgt er een nieuwe categorie bij! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

In de auto luisterend naar de Beastie Boys, kwam ik op een nieuw idee, aangezien ik hen al had nagemaakt. En toen ontplofte er als het ware een nieuw idee in mijn hoofd. IDEA! Ik ga niet alleen albumhoezen erbij betrekken, of andere voorwerpen + onderwerpen die veel kleur bevatten, maar ook de nummers zelf. Volg je mij op Twitter? Dan zie je regelmatig de rappers voorbij komen, maar hier en daar post ik een nummer van YouTube. Ik houd van allerlei soorten muziek, mijn telefoon bevat dan nog maar iets van achthonderd nummers, totaal niet veel, aangezien ik meer dan acht uur per dag muziek luister. Gelukkig bestaat er YouTube, and thank god kan ik dat gewoon via mijn telefoon bekijken!

Terug naar het onderwerp, zodra ik een nummer hoor, ga ik af op de sound, laat mij inspireren door de beats, de bass, echt het geluid. Niet de tekst, want soms heb je een vrolijke sound, maar een terrible lyrics. Vandaar dat ik echt af ga op het geluid, is hij vrolijk? Bright colors. Minder vrolijk? Andere beat? Of juist weer heel rustig, dan pas ik de oogschaduwtinten daarop aan.

Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden, stiekem ben ik een beetje zenuwachtig, probeer ik al nummers op te zetten naar kleuren en deels al een look in mijn hoofd uit te werken. Nu moet het nog vanuit mijn hoofd, op mijn gezicht komen, dat beloofd wat!

Heb je nog enkele suggesties voor muzieknummers?

Bron foto: Pinterest.com

37 Comments

 • dppz

  13/04/2012

  wat een leuk idee meid…. misschien is het leuk dit te combineren met een battle zoals serena doet. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je Debby! De battle is echt van Serena en WAB, het is inderdaad leuk, maar no copycat! :D

   Reply
   • dppz

    14/04/2012

    ja dat is ook wel weer zo…. :)

    Reply
 • Nicole

  13/04/2012

  Ik ben zeer benieuwd!

  Reply
 • Esmay

  13/04/2012

  Leuke nieuwe categorie! Ben benieuwd!

  Reply
 • deijsprinses

  13/04/2012

  Ik kijk hier met volle teugen naar uit! Ik ben echt benieuwd!

  Reply
 • nicole

  13/04/2012

  Ben benieuwd..

  Reply
 • Amanda

  13/04/2012

  Super leuk idee! Ben benieuwd Cyn :D

  Reply
 • Liliane

  13/04/2012

  Leuk!! Lekker creatief ben je weer :D Ben benieuwd!

  Reply
 • beautiesatwork

  13/04/2012

  alles met muziek is toppie :)

  Reply
 • Vivian

  13/04/2012

  Leuk! Ben erg benieuwd :)

  Reply
 • Jorinde

  13/04/2012

  Ben benieuwd! Leuk idee.

  Reply
 • Josephine

  13/04/2012

  Yay, leuk idee zeg! Ik ben heel benieuwd naar de uitvoering! Haha zou ook wel leuk zijn als je je ooglooks op eten (ik ben nu aan het eten :) baseert, lijkt mij ook wel grappig. Zo groen als een appel, rode spaghettisaus of frietjes! :P

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je Josephine! Haha, dat is inderdaad een leuk idee. :D Helaas is er al iemand die dat idee heeft, anders had ik hem nagedaan!

   Reply
 • Hanna

  13/04/2012

  wat een superleuk idee zeg! echt creatief! liefs.

  Reply
 • joycelysanne

  13/04/2012

  leuk idee zeg!

  Reply
 • Mariel

  13/04/2012

  Leuk, ben benieuwd!

  Reply
 • Maaike

  13/04/2012

  leuk, ben benieuwd :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  13/04/2012

  Oehh spannend, ben zeer benieuwd!! :-)

  Reply
 • Sheela

  13/04/2012

  Leuk, lijkt me wel moeilijk maar ben benieuwd :) x

  Reply
 • Erg leuk idee!
  Misschien Superbass van Nicki Minaj? Ik denk dat je daar vast wel een leuke ooglook kunt verzinnen :)

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je Judith! Dat is een hele goede, ik zet hem erop. :)

   Reply
 • Marijke

  13/04/2012

  Suuuuper leuk!

  Reply
 • Frauke

  13/04/2012

  Leuk! :) Ben al benieuwd.

  Reply
 • Valeria

  13/04/2012

  Ahh, wat leuk! Ik ben heel benieuwd :)

  Reply
 • Gerrianne

  14/04/2012

  Ontzettend leuk! Ik ben heel erg benieuwd, wat je er van gaat maken! :D

  Reply
 • Vera

  14/04/2012

  Heel erg tof. Ik ben heel benieuwd wat voor creaties je allemaal gaat bedenken en maken!

  Reply
 • Wow Cyn! Dat lijkt mij een echte uitdaging! Ik ben alvast benieuwd.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/04/2012

  Tof idee!! ben erg benieuwd!!

  Reply
 • Oriental Styling

  15/04/2012

  looking forward to it, echt een gaaf idee!

  Reply
 • Deb

  15/04/2012

  Wat ben jij toch een crea chick! Spannend! Een idee voor een song.. Ik zou je wel eens als heavy metal chick willen zien (met in gedachten Enter Sandman van Metallica) kun je daar iets mee?

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Wat een lief complimentje weer, bedankt Deb! ^^ Zeker weten, ik schrijf hem op de muzieklijst. Thank you!

   Reply
 • Whit

  16/04/2012

  Ha super! Ik kijk uit naar je eerste post in de nieuwe categorie!! Exciting!

  Reply
 • Emma

  17/04/2012

  ben heeeeeeeeeeeeel erg benieuwd! Ik kleed me altijd aan aan de hand van de muziek die ik op dat moment hoor, haha. Ik nomineer de muziek van chef’special, dat is zo vrolijk daar moet je toch iets leuks van kunnen maken :D Oh en van die ‘foute’ muziek, zoals justin bieber of de backstreet boys! Of gewoon abba of michael jackson. Of een klassiek stuk, maar dan niet perse mozart, maar kyteman of yann tiersen. Ohmy mijn fantasie slaat op hol (a)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Wauw, dat is ook rete creatief! Haha, foute muziek, inderdaad! Dat is wel een hele goede zeg, ik schrijf ze allemaal op de lijst, geweldig. Bedankt voor je suggesties!

   Reply
 • maximesieta

  19/04/2012

  Wauw, wat een leuk idee! Ben benieuwd.

  xoxo,
  Maxime

  Reply

Geef een reactie