Inspiration: Nailart.

We weten allemaal dat sommige mensen echt kunsten kunnen verrichten op het make-up gebied, maar hebben we ons ook al verdiept in prachtige nailarts? Wat de crea bea’s wel niet uit de kast trekken, I’m blown away! Het is heel inspirerend om al die pictures voorbij te zien komen, vandaar dat ik vandaag een aantal foto’s op een rij zet. Enjoy!

Doordat ik al die prachtige ontwerpen bij elkaar zie, wil ik ook aan de slag gaan met verschillende nailartpenselen, waarmee je geweldige creaties op je nagels kan maken. Bedekt met glitters en gefinisht met een topcoat. Hoogglans! I love inspiration.

Maak jij wel eens een nailart?

Bron foto’s: Pinterest.com

26 Comments

 • Liesbeth

  20/04/2012

  Beautiful! Ik wil gelijk mijn nagels lakken :D

  Reply
 • Esmay

  20/04/2012

  Sooooo pretty <3

  Reply
 • deijsprinses

  20/04/2012

  Ik vrees dat ik lang niet zo mooie dingen kan doen maar ik probeer wel vaak uit. Dit zijn echt zotte dingen!

  Reply
 • mysupersweetlife

  20/04/2012

  Ze zijn allemaal erg mooi!
  liefs

  Reply
 • Nicole

  20/04/2012

  Prachtig! Ik maak het te weinig!

  Reply
 • Laura

  20/04/2012

  Het ziet er altijd super gaaf uit, maar ik heb daar echt het geduld niet voor :’)

  Reply
 • Mariel

  20/04/2012

  Wauw, zitten mooie tussen!

  Reply
 • BeautyGlitter

  20/04/2012

  Ik maak best vaak zelf nail art al heb ik soms het geduld er echt niet voor! Binnenkort een look-a-like proberen van de Kaviaar nagels van Ciaté :)

  Reply
 • Maaike

  20/04/2012

  wauw, der zitten echt super mooie/moeilijke tussen die bijna gedrukt lijken!!
  Vooral die eerste vind ik heel mooi, is echt mijn stijl :)
  ik kan het nog niet zo goed, maar ben er wel regelmatig mee bezig :D

  Reply
 • joycelysanne

  20/04/2012

  die met dat groene essie lakje vind ik zó leuk!

  Reply
 • Bertine

  20/04/2012

  wow ze zijn echt prachtig, allemaal gewoon! ik ben de laatste tijd ook echt into de nailart..

  Reply
 • Monique

  20/04/2012

  Wat een prachtige inspiraties! lijkt me super om ook te kunnen… maar ik heb helemaal niet zo veel gedult daarvoor..

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  20/04/2012

  Wat zitten er knappe dingen tussen ! Ik waag me af en toe eens aan wat glitter of stipjes maar daar blijft het meestal bij :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  20/04/2012

  Zitten erg gave tussen zegg!! Blehh ik wou dat ik zo handig was om sommige na te maken!

  Reply
 • Katy

  20/04/2012

  Cool =]! Ik ben ook altijd weg van nail-art! Vroeger deed ik hele leuke creaties, maar de laatste tijd doe ik dat niet zo heel veel. Wel leuke foto’s =D!

  xx

  Reply
 • Marloes

  20/04/2012

  Geweldig! Ik heb veel geduld, maar voor dat soort nailarts heb ik geen geduld. En ik weet zeker dat het dan mislukt, omdat ik nooit kan wachten tot het helemaal droog is!

  Reply
 • LottedeJ

  20/04/2012

  Er zitten echt prachtige creaties tussen. Ik ben nog steeds fan van de space nails, als is het me zelf nog nooit zo goed gelukt. Ook de pauwen- en vlindercreaties vind ik top!

  Reply
 • Vivian

  21/04/2012

  Wauw zitten hele mooie tussen! Zelf ben ik niet zo goed in nail-art ;) x

  Reply
 • Lisa

  21/04/2012

  wauw wat prachtig allemaal! (:

  Reply
 • Rachel Janssen

  21/04/2012

  Whoaah ik vind ze allemaal te gek! Ik deed ook aan nailart, al een tijdje niet meer gedaan..

  Reply
 • Sheela

  21/04/2012

  Sommige afbeeldingen heb ik opgeslaan en ga ze PROBEREN te maken x

  Reply
 • Deb

  21/04/2012

  Hier zitten wel een paar mooie creaties tussen! Vooral Nailside en thepolishedperfectionist (staat niet tussen jouw overzicht) maken amazing creaties.. echt om jaloers op te worden. Ik waag me heel af en toe aan nailart maar aan deze creaties kan ik nog lang niet tippen!

  Reply
 • Gerrianne

  21/04/2012

  Waaaaauwie, prachtig om te zien ! Mijn nagels zijn op dit moment een ramp, dus ik MOET wachten om weer aan de slag te kunnen gaan met nail-art op m’n eigen nagels! Ik kan niet wachten.. Ga je ook aan de slag? Ik ben dan heel benieuwd hoe het je gaat lukken, want je maakt al hele leuke creatie’s op je ogen & dan de glitter nagellak, crea! Ik ben benieuwd ! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/04/2012

   Oh, terrible dat je moet wachten met nailarts! Haha, als ik het zou kunnen, zou ik het wel willen doen, zodra het is gelukt, zie je het natuurlijk op mijn blog. :D Bedankt voor je lieve complimentjes! ^^

   Reply
 • Vera

  21/04/2012

  Prachtige nail arts! Ik heb weer helemaal zin om met mijn lakjes en tools aan de slag te gaan ;)

  Reply
 • happyannanas

  22/04/2012

  Ik lak veel mijn nagels, maar helaas heb ik geen sterke nagels. Na één nagellakbeurt worden ze al slap en breken ze snel af. Ook zijn ze flexibel/soepel (Hee kijk, ik kan ze dubbelvouwen! krak. oeps..)
  Maar om te proberen met nailart gebruik ik wel nepnagels. Ook niet goed voor je nagels, maaarjaa..
  De plaatjes zijn mooi! Die met die roze/paarse bogen is mijn favoriet!

  Reply

Geef een reactie