Kortingen, sales en Actiecode.nl!

Online shoppen, hoe lekker is dat als je even in een dipje zit, of gewoon omdat je last hebt van shopfrustratie?! Yes, even heerlijk je slag slaan bij één van je favorieten webwinkels waar jij op je gemakje kan kijken, zonder dat er iemand in je nek zit, of ineens op je rug klimt, omdat jij net voor het schap staat. Herkenbaar? Online shoppen is gewoon amazing, maar hoe kan je het nog beter maken? SALE! Actiecodes, kortingscodes, of iets anders, zolang de prijs maar naar beneden gaat toch?!

Actiecode.nl

Vaak als ik echt uitgebreid online ga shoppen, winkels leeg koop, of gewoon op een goede rooftocht ben, is het vaak rond de decembermaanden. Op mijn gemakje probeer ik mijn wishlist voor kerstmis samen te stellen. Oké, ik doe dat ook al in september, vooruit april! Maar als je van die uitstekende websites hebt zoals Actiecode.nl dan word je soms gelokt door de aantrekkelijk aanbiedingen die je naam roepen!

Mijn wishlist bestaat uit lange lijsten van kilometers lang, maar dan ook echt lang. Cyntherklaas kijkt er vaak van op wat ik allemaal op mijn lijst heb staan. Elke week voeg ik er weer wat aan toe, de Kerstman loopt leeg op mijn wensen. Dankzij Actiecode.nl kan ik wel op enkele dingen besparen. Zoals..

Actiecode.nl

Helemaal in het begin van mijn blog, schreef ik een artikel over de originele versie van Dreams Unlimited. Een goddelijke parfum van The Body Shop, die nog voorbij kwam in de Instagram pictures, een parfum die ik ook op mijn verjaardag droeg, memories. De kleurrijke flacon alleen al trekt mijn aandacht, ik moet hem zien te bemachtigen!

Dankzij Actiecode.nl heb je geweldige kortingen van vijf euro op je bestelling, een gratis verzending, dertig procent op het hele assortiment tot aan 2+1 gratis producten. Well hello body butters, body scrubs, parfums en make-up! Oh my, ik denk dat ik even op een shopping spree bij The Body Shop ga!

Kon jij Actiecode.nl al?

In samenwerking geschreven.


13 Comments

 • joycelysanne

  18/05/2012

  Ontzettend handige site ja, kijk er ook regelmatig even op!

  Reply
 • Mariska

  18/05/2012

  Ik kende het nog niet, maar ik koop ook niks online ;)

  Reply
 • sarahdiiamonds

  18/05/2012

  Handige site, maar ik koop nu al zoveel online als dan nog een met kortingscode koop gaat denk ik mijn postbode in staking! haha :D

  Reply
 • Liselotte

  18/05/2012

  wat handig zeg. ik kende het nog niet maar ga het nu misschien wel gebruiken is toch wel handig

  Reply
 • Deb

  18/05/2012

  Nope, ik kende deze site nog niet. Handig! Ik ga deze site zeker onthouden wanneer ik weer és online aan het shoppen ben! Ik ben dol op kortingscodes ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Oeh, same here. ^^ Altijd weer een goede smoes om de kortingcodes in te vullen, verbaasd naar de prijs kijken en stiekem extra dingen toevoegen vanwege de huge sale. I like it!

   Reply
 • Gratis

  18/05/2012

  Ja, ik gebruik die site ook regelmatig

  Reply
 • Jorinde

  18/05/2012

  Haha, Cyntherklaas! Handige site :-)

  Reply
 • Arletta

  18/05/2012

  Ik kende het wel al alleen ik heb de site nog niet gebruikt..

  Reply
 • Oriental Styling

  20/05/2012

  Handig! ik kijk ook altijd op plunder.nl voor sample sales

  Reply
 • Tanja

  24/11/2016

  Zalige site! Maar eerlijk gezegd vind ik het nog altijd leuker om te gaan shoppen en alles te kunnen passen :). Er is zo een site stockverkoopinfo.be en daar staat een overzicht van stockverkopen en outlets. Ook wel handig!

  Reply

Geef een reactie