ELF de magische Blending Eye Brush!

De incredible brush die ik dagelijks bij het opmaken van mijn ogen gebruik, niet alleen van mijn ogen, maar ook het verwerken van de bloeduitstortingen in mijn gezicht. Of de zon die geblend moest worden op mijn sleutelbeen, hals, het hele gelaat? All over the place! Een favoriet die ik zeker nog een aantal keer ga inslaan, maak kennis met de Blending Eye Brush van ELF!

Eenmaal toen ik de kwast uitpakte met kerstmis, want ik had hem online besteld bij één van mijn favoriete kerstwebshops waar ik regelmatig in december bestel, beter bekend als Nonpareilboutique, viel mij niks op. Geen speciale kwast om zo te zien, maar je mag niet oordelen vanwege het uiterlijk!

Een simpele bamboo brush om te zien, eenvoudig en ligt echt goddelijk in de hand. Op de steel staat het merk van ELF erin gebrand, inclusief de bijbehorende naam van de kwast. Hij is vrij klein, dun en licht, alleen maar voordelen! Het liefst werk ik gewoon met normale kwasten, maar bij deze had ik hier totaal geen last van.

De haren zien er nogal hard uit, als stro, wacht maar totdat je hem tegen je huid voelt! De boterzachte haren glijden over het bot in je oogkas, blendde de oogschaduw zo smooth, alsof het niets is. Ze prikken totaal niet en de kwast heeft geen last van haaruitval, althans tot nu toe ben ik geen haar tegen gekomen. Ook niet tijdens het wassen, daarnaast blijft hij een lange tijd mooi. Helaas gaat de brush na verloop van tijd wel verkleuren, wat je ook niet meer schoon krijgt. That’s ok, zolang hij zijn functie niet verliest!

Eén brush heb ik al bijna twee jaar, hij is nog steeds hetzelfde, misschien iets meer uit gaan zetten, met een iets pluizerige bovenkant, maar hij blend nog steeds als de neten! Gelukkig heb ik nu een back-up en gebruik ik beide kwasten met plezier!

Wat ook nog eens amazing van de kwast is, is dat hij diervriendelijk is én je steunt een goed doel bij het kopen van de blending eye brush. Helaas is hij niet in de winkel verkrijgbaar, alleen online, maar zeker de moeite waard om hem te bestellen! De blending eye brush van ELF is niet meer verkrijgbaar in hun eigen winkel in Nederland, maar bij de andere stores wel gewoon! Daarnaast is hij ook verkrijgbaar bij Nonpareilboutique voor $6, dat is omgerekend €4,88! Let wel op met de verzendkosten, want die kunnen soms hoog oplopen.

Heb jij een kwast van ELF? En welke is dat?


35 Comments

 • lifeofshanna

  10/07/2012

  Nu heb je me nieuwsgierig gemaakt!
  Zou die beter zijn dan de Sigma E25?

  Reply
  • Beauty Koning

   10/07/2012

   Ik heb geen idee! Ik hoorde wel dat hij beter was dan die van MAC. :)

   Reply
 • redhotjillypeppers

  10/07/2012

  Ik heb een aantal ELF brushes waaronder oog-, blush- en contourkwasten. Sommige zijn fijn, andere weer wat minder. De blending brush ziet er wel goed uit !

  Reply
 • Kimberley

  10/07/2012

  Ik heb nog geen ELF brush(es) ben er wel erg benieuwd naar, deze ziet er idd uit alsof hij harde haren heeft! Gelukkig is dat niet zo ;-)

  Reply
 • Esmay

  10/07/2012

  Sounds pretty good! :D Mijn Hema blendingkwast is namelijk niet meer wat het is eigenlijk .. :(

  Reply
 • Jorinde

  10/07/2012

  Klinkt super. Ik heb nog geen kwasten van e.l.f.

  Reply
 • debby

  10/07/2012

  het eerste wat ik dacht was oef wat een harde haartjes. Gelukkig heb je dat ontkracht. Heb eigenlijk nog niets van ELF… tijd om binnenkort maar eens te bestellen

  Reply
 • Een goede blendingbrush voor een klein prijsje, ik ben voor! Ik heb zelf ook twee brushes van ELF, een smudge brush en een gewone eye shadow brush. Ideaal! Ik hou van dit soort koopjes! De kwast die jij kocht ziet er trouwens wel hard uit, dus ik ben blij dat dat in het echt niet zo is!

  Reply
 • joycelysanne

  10/07/2012

  klinkt heel erg fijn! ik heb (nog) geen kwasten van ELF maar ik hoopdaar toch snel verandering in te brengen!

  Reply
 • Amanda

  10/07/2012

  Yes, eindelijk een artikel over. Deze moet ik hebben haha! Klinkt echt als een topper,

  Reply
 • ValleyDoll

  10/07/2012

  Die ziet er erg goed uit ! Heb zelf platte e/s brushes en een blending brush van elf ook. Die vind ik heel fijn !

  Reply
 • Je bent er enthousiast over deze brush, duidelijk een topper. Zelf gebruik ik leiver afgeronde kwasten om e blenden maar da’s ook weer heel persoonlijk.

  Reply
  • Beauty Koning

   10/07/2012

   Hij is ook rond hoor, alleen door de verpakking werd hij een beetje waaiervormig. De andere brush is wel gewoon rond!

   Reply
 • Monique

  10/07/2012

  Klinkt erg goed! ik heb een aantal kwasten van elf en ben er echt super tevreden over!

  Reply
 • Ik heb nog geen kwasten van ELF maar daar kan verandering in komen

  Reply
 • Christel

  10/07/2012

  Ik heb ook nog geen brushes van ELF maar ik ben toch wel erg benieuwd. Ze schijnen allemaal wel goed te werken:)

  Reply
 • Lotte

  10/07/2012

  Wat fijn dat deze zo lekker zacht is! Dat is toch wel een belangrijk punt voor een blending brush. Zelf heb ik ook een aantal kwasten van ELF, en ik vind ze bijna allemaal heel fijn.

  Reply
 • Nien

  10/07/2012

  Ik heb sinds vorige jaar de twaalf-delige kwastenset en ook nog een waaierkwast appart gekocht. Ben er zeer tevreden over, alleen bij de crease brush heeft het bovenstuk losgelaten na een maand.

  Reply
 • Hij klinkt erg goed!
  Ik heb zelf geen kwasten van ELF, als bleding kwast gebruik ik een kwast van Essence die ook wel fijn is :)

  Reply
 • arletta

  10/07/2012

  Wauw hy klinkt super!

  Reply
 • deijsprinses

  10/07/2012

  Ik moet dringend eentje inslaan!

  Reply
 • Deb

  10/07/2012

  Klinkt als een fantastische kwast!! Goede prijs ook. Hij lijkt op de MAC 217 (maar is veel goedkoper hihi). Ik heb zelf geen ELF kwasten momenteel.

  Reply
 • Sarah

  10/07/2012

  Deze wil ik ook al heel lang eens gaan proberen, door jou natuurlijk haha!
  voorlopig ben ik zo tevreden van mijn sigma E25, maar deze komt er ook nog wel eens bij hoor! Ik heb wel een paar elf kwasten van 1 euro lijn, maar ik vind ze niet zo goed ;s

  Reply
 • MissEvie.nl

  10/07/2012

  Klinkt erg goed! Ik heb geen Elf kwasten, eigenlijk alleen maar van MAC en die vind ik erg fijn :-)

  Reply
 • Manon

  10/07/2012

  Ik heb eigenlijk niets van elf,
  mijn kwasten zijn van Zoeva en ik vind ze heel prettig werken.

  Reply
 • happyannanas

  10/07/2012

  Ziet er leuk uit!
  Ik heb maar een paar kwasten en die zijn van Essence, Catrice (geloof ik ) en van de hema :-D

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/07/2012

  Ik heb enkele kwasten van elf in mijn bezit en die gebruik ik elke dag met plezier..

  Reply
 • Marloes

  10/07/2012

  Klinkt als een fijne brush en dat voor een zacht prijsje!

  Reply
 • Yak Man

  10/07/2012

  oe, ik dacht al dat je die bedoelde! Ik wil hem graag proberen :) Ik heb nu een schijn afgesneden kwast van E.L.F. :)

  Reply
 • Gerrianne

  10/07/2012

  Het prijsje vindt ik zo oké! Lijkt me ook gewoon een fijne blending kwast. Oh, Cynth , je maakt me nieuwsgierig! ^^ Ik moet nog steeds wat nieuwe kwasten, maar ik kan me er nog niet tot toe zetten. Groot probleem, maar van dit soort artikels wordt ik alweer hebberig. Thankyou! :)

  Reply
 • Maya

  10/07/2012

  ik ben hier wel erg benieuwd naar :D

  Reply
 • Liliane

  10/07/2012

  Klinkt goed, zeker voor die prijs!

  Reply
 • louiseenelise

  11/07/2012

  Klinkt goed, je maakt me er wel benieuwd naar. Maar ik ben al heel tevreden over mijn Hema blending brush ^^

  Reply
 • cynthia

  12/07/2012

  je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

  Reply

Geef een reactie