TALK: Fashionable badmode + trends!

Slaapdronken loop je naar je kast toe om een stapeltje kleding te pakken, een korte blik naar buiten.. stapelwolken.. Een mooie zwarte jeans in combinatie met een hippe roze hoody it is, beetje colorblocking is tegenwoordig niet verkeerd. Vervolgens slaat de klok alweer twaalf uur en je voelt de hitte je weer de das omdoen. Tijd om je om te kleden, again. Een simpele top, maar still bloody hot!

badmode

De verraderlijke lucht die je steeds in het ootje neemt, of de zon die ineens uit het niets opduikt, laten we de emmers water die ineens naar beneden storten niet vergeten. Is het dan niet ideaal als je van een warme trui, zo snap in je vingers, over kan gaan naar een simpele maar nog steeds een classy outfit. Of juist snap naar je bikini, omdat het buiten giet? En je net naar de winkel moet?

Misschien kijkt men raar op, als je ineens om turnt naar een elegante bikini, of een hippe badpak met een schattige bloemenprint, midden op straat. Maar hey, tegenwoordig is alles weer hip, no worries! De badmode van deze tijd is weer verschillend, van hippe kleuren tot aan nudetinten, een badpak, of juist weer de blote buik, strapless of bandjes, genoeg keus!

badmode

Bij het schrijven van het stuk hierboven, moest ik meteen aan Zalando denken! Wie kent de reclame niet, waar de vrouwen op een rij zitten, steeds niezen en vervolgens een nieuwe outfit aanhebben? Is dat niet amazing als het echt kon? Maar dan met je vingers knippen?!

Op zoek naar een leuke bikini spotte ik veel ruitjes, zwart met wit, blauw met wit en het bekende picknickmotief! Niet alleen bikini’s kwam ik tegen, maar ook speciale badjurkjes, die je kan dragen tijdens het zwemmen, maar ook losse setjes die je om je heupen heen kunt knopen, fancy!

badmode

Of de leuke roesjes aan de rand van je bikini/badpak, een regenboog printje? Of de kleurrijke printen, bloemetjes, of juist streepjes. Ze zeggen dat je de hoge taille broekjes ook weer uit je moeders kast kunt vissen, want ook die mogen dit jaar weer gezien worden!

Nadat je een geschikte outfit voor jezelf heb gevonden, inclusief hippe flipflops, een mooie strandhoed, een bijpassende strandtas, laten we de inhoud van de tas niet vergeten, een grote zonnebril, moeten natuurlijk de teennagels ook nog eens vers in de lak staan, geldt trouwens ook voor de vingernagels! Of course ladies, vergeet niet je benen te scheren!

Voor welke trend ga jij? En welke kleur is jouw bikini/badpak?

In samenwerking geschreven.


17 Comments

 • Christel

  12/07/2012

  Ik heb pas mn ondergoed en bikini la uitgemest en tpen kwam ik er achter dat ik helemaal geen nieuwe bikini nodig heb, aangezien ik er vorig jaar eentje heb gekocht maar nog nooit gebruikt had. Het is een halter top met donkerblauwe slangenprint met bijpassend broekje. Scheelt weer geld :p

  Reply
 • Paola

  12/07/2012

  Ik heb pas geleden een nieuwe bikini top gekocht van Sapph! Hij is zwart met ritsjes. Het broekje wat ik erbij draag is ook zwart en komt van de Hema!

  Reply
 • Kayla

  12/07/2012

  Ik vind de nieuwste trends erg leuk! Ik ga dit jaar voor een zwarte bikini!

  Reply
 • Mayara Esther

  12/07/2012

  Ik had vorige jaar een bikini gekocht in Rome met rode en witte strepen, toen ik in Nederland arriveerde ging het alleen maar regen daardoor ik heb nog niet gebruik heb. Ik wil wel gebruiken dit jaar (als het warm wordt).

  Reply
  • Beauty Koning

   12/07/2012

   Dat is echt zonde, hopelijk kan je hem deze zomer aantrekken!

   Reply
 • Silke

  12/07/2012

  Ik heb in maart al een nieuwe bikini gekocht, heb iedere keer weer gewoon een simpele zwarte. :p

  Reply
 • Liliane

  12/07/2012

  Ik heb al onwijs veel bikini’s omdat ik surf, dan is afwisseling handig omdat je op vakantie veel in het water ligt.
  Favoriete trend is voor mij nu de 50s stijl!

  Reply
 • Jasmine

  12/07/2012

  Ik trek badpak van vorig jaar aan =] Ik zag hem in de D-store en was instantly in love, zwart met witte chinese zangvogels.

  Reply
 • Femke

  12/07/2012

  Ik heb vorig jaar een leuke, maar simpele bikini gekocht bij Hema -geloof ik.. Leuke post trouwens Cynthia! je hebt een erg leuke schrijfstijl :D

  Reply
  • Beauty Koning

   12/07/2012

   Fancy Femke! :) True, Hema heeft soms ook echt leuke dingen hoor! Bedankt voor je compliment girl, thank you! ^^

   Reply
 • Joyce

  12/07/2012

  Ik heb laatst een leuke bikini gehaald bij de Livera, met bloemetjes. Superschattig! Ik ga meestal voor een bikini met leuke kleurtjes en een leuk printje! :)

  Reply
 • Sarah

  12/07/2012

  Mijn bikini is blauw met gouden accenten (randjes aan de randen? hoe zeg je dat.. haha :D)

  Reply
 • capsidegirl

  13/07/2012

  Voor mij is een nieuwe bikini kopen een DRAMA voor grote maten vind ik het zo moeilijke leuke bikini’s te vinden die ook nog eens goed zitten… terwijl je voor kleine cupmaten keuze hebt uit zoveel modellen en printjes.

  Reply
  • Beauty Koning

   24/07/2012

   So true girl! Bij de Hema vond ik een grote cupmaat, echt een felgele neongeel met blauw en witte stippen. :’) Vond hem echt amazing!

   Reply

Geef een reactie