Wella Air Mousse Volume.

Volume in het haar? Well hello little ladybugs! Dan bied ik mijzelf altijd aan, ik houd gewoon nou eenmaal van big hair. Hoe groter, hoe beter. Het liefst liep ik rond met een kop vol nephaar, amazing. Sinds kort kan ik de volume zelf creëren met een de Wella Air Mousse Volume! Of toch niet?

Van volumepoeder tot aan haarmousse die je het gevoel zou geven dat je een leeuw was, of de haarlak die je haar recht liet opstaan. Het harde dan zo uit, dat je staal kon wegkoppen, wauwie. Dat is pas incredible, maar de volumemousse? Kan je daar ook mee staal koppen?

Mijn haar is onhandelbaar, althans, moeilijk te temmen met alleen wat haarlak. Vaak gebruik ik een combinatie van veel haarmousse, wat haarlak en nog volumepoeder om mijn haar de lucht in te krijgen, maar de volumemousse moet daar verandering in brengen.

Met behulp van een pompje wordt het waterige goedje omgezet tot een luchtige mousse, die zich met een krachtige volume tot een categorie drie mag voegen, wat mijn zware lokken dus aardig goed bij elkaar moet kunnen houden.

De mousseachtige substantie zorgt ervoor dat je extra volume in je haar krijgt. Ik verdeel de mousse tussen twee handen, breng het aan op mijn hoofdhuid, maar ook gewoon in mijn manen als ik de lokken ga krullen, of omdat ik een volle kop met haar wil.

Oké, niet altijd daarom, het is mooi meegenomen, maar helaas krijg ik er wel een “vettige” look van als ik het aanbreng op mijn hoofdhuid, sinds ik dit niet meer doe, maar wel in de punten zie ik een mooie volume verschijnen. De geur is echt GOD-DEL-LIJK! Hierdoor gebruik ik hem ook vaker, helaas krijg ik er soms wel van die krokante plukjes van.

Ik krijg er wel echt volume van in mijn haar, het staat boller, alsof ik nog meer haar heb, als je snap wat ik bedoel. De geur is heel bloemig, voornamelijk ook heel sterk, wat ik overigens heerlijk vind voor in mijn haar. Helaas versnelt het wel de vetgehalte in mijn haar, maar misschien is dat per haartype en bij jou juist niet, maar er is degelijk volume aanwezig! De Wella Air Mousse Volume is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,99.

Heb jij de volumemousse wel eens uitgeprobeerd? En hoe beviel hij jou?


27 Comments

 • theBlondBeauty

  13/08/2012

  ik gebruik zelf soms een beetje mousse zodat het iets voller is, maar die ‘krokante plukken’ blehh. dat vind ik altijd maar niks

  Reply
 • Sarah

  13/08/2012

  Zelf gebruik ik amper mousse, ik hou ook niet zo van dik haar bij mezelf aangezien het altijd al zo dik is en ik het altijd plat stijl, als ik dik haar wil pak ik gewoon haarlak en ‘tease” ik, god hoe noem je dat in het nederlands haha! zo men haar wat terug kammen, dan staat het ook vele boller :)

  Reply
 • Lotte

  13/08/2012

  Ik vind producten van Wella altijd heel fijn! Vroeger gebruikte ik ook altijd mousse, maar ik vond het op een gegeven moment vervelend worden dat mijn haar er zo snel vet van werd (jammer dat dat bij deze mousse ook het geval is). Zelf gebruik ik droogshampoo graag als volumizer!

  Reply
 • Esmay

  13/08/2012

  Ik gebruik echt nooooit prut in m’n haar haha! misschien 1 keer in het jaar wat haarlak / mousse maar that’s it. Ik hou het lekker bij shampoo, conditioner en haarmasker!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/08/2012

   Oh really? Dan compenseer ik het wel voor ons. :’) Gebruik echt voor drie ofzo. xD

   Reply
 • ValleyDoll

  13/08/2012

  Ik heb deze ook maar vind hem niet zo supe. Ik moet veel te veel mousse gebruiken tegen dat mijn haar wat voller staat. Maar ik heb dan ook zeer dun en fijn haar dus het is sowieso moeilijk. De Nivea haarmousse vind ik fijner.

  Reply
 • Christel

  13/08/2012

  Als ik mousse gebruik gwbruik ik de curl control variant van Syoss die vind ik wel fijn!

  Reply
 • Nee nog nooit gebruikt, ik ga gewoon op mijn hoofd hangen en föhn het.. thats it.. ik hoef ook niet zoveel volume te hebben, ik grom toch wel hihi

  Reply
 • Yu Fan

  13/08/2012

  Ik gebruik dat normaal nooit, hmm misschien komt er verandering in ? :p

  Reply
 • Nee, nog niet geprobeerd! Ik heb een andere van Wella die ik wel heel fijn vind :)

  Reply
 • debby

  13/08/2012

  Ik gebruik eigen nooit volume producten! Ik heb eigenlijk al heel veel haar dus zie niet in waarom ik het zou moeten gebruiken :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/08/2012

  Volumemousse gebruik ik niet vaak omdat ik de neiging heb te veel te gebruiken en dan maakt het je haar zo kleverig.

  Reply
  • Beauty Koning

   15/08/2012

   Ja, dat is waar! Ik heb namelijk precies hetzelfde, wil het liefst de hele fles erin stoppen. :’)

   Reply
 • snakesinthebasket

  13/08/2012

  ik gebruik de laatste tijd regelmatig een mousse in mijn haar. heb er nu een van andrelon, maar als die op is zou ik deze best eens willen proberen :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  13/08/2012

  Hij klinkt best goed!! Ik moet zeggen dat mijn haar zo waardeloos is al gooi je er cement in om het volume te geven dan hangt het in notime weer langs m’n gezicht te slierten.. zoo stom! misschien dat deze helpt!

  Reply
 • Joyce

  13/08/2012

  Ik heb al genoeg volume in m’n haar van mijzelf, deze lijkt me wel heel fijn! :)

  Reply
 • Jasmine

  13/08/2012

  Een volumieus kapsel vind ik meiden altijd een glamourgehalte geven, geweldig. Maar als het je haar sneller vet maakt, nee dankje, dan laten we hem staan.

  Reply
 • Kimberley

  13/08/2012

  Ik gebruik niet altijd mouse, of ik gebruik de verkeerde. Als ik mouse gebruik dan is mijn haar snel vet, en het zakt toch weer in op een of andere manier.. Nee geeft mij maar gewoon een stijltang! ;-)

  Reply
 • Marloes

  13/08/2012

  Klinkt goed. Zelf heb ik niet zoveel volume nodig, omdat ik een bos krullen heb van mezelf.

  Reply
 • jlovesbeauty

  13/08/2012

  Klinkt fijn, ik heb al van mezelf veel volume in men haar dus ik gebruik geen mouse.

  Reply
 • LounaBeauty

  13/08/2012

  Ik vind het ook altijd jammer dat je haar zo snel vet wordt.. balen is dat! hihi. Ben nog steeds opzoek naar de perfecte mouse!

  Reply
 • capsidegirl

  13/08/2012

  Dat klinkt goed mijn haar is zoooo stijl dat er haast niks mee te beginnen valt dus ook geen volume.

  Reply
 • Chantall

  13/08/2012

  Ik gebruik vaak volume poeder! Ook omdat ik snel vet haar heb en dat absorbeerd het meteen. Hoppaaa

  Reply
 • missjustpretty

  14/08/2012

  Mijn haar is van zichzelf heel stijl en glad.
  Volume is altijd welkom bij mij :)

  Reply
 • Deb

  22/08/2012

  Klinkt goed.. neemt het ook pluis weg of heb je daar met je krullenkoppie geen last van?

  Reply

Geef een reactie