Esmee Denters Meets Cynthia!

Bekend van YouTube, uit de zingende menigte gepikt, Nederlands en een schitterende make-uplook die ik tijdens een sushinight spotte. Niet iedereen mag dan een fan zijn van de zingende YouTube-ster die een duet maakte met niemand minder dan Justin Timberlake! De swingende zangeres werd door hem van het internet afgeplukt en gepubliceerd aan de wijde wereld, Esmee Denters Meets Cynthia!

Lachend keken we naar de televisie, even een muziekzender beluisteren die op dat moment opstond en heerlijk enkele gebeurtenissen delen die afgelopen week zich hadden afgespeeld. Ondertussen bespraken we enkele sterren die voorbij schoven, totdat Miss D. in beeld kwam. Een natuurlijke look, daar waren we wel weer eens aan toe in de Meets Cynthia

Voor een alledaagse look is hij zeker goedgekeurd, rustig en heel smokey. Niet te heftig, weinig kleur, maar net genoeg voor overdag. Toch een kleine uitdaging om de look te maken. Mijn eyeliners zijn nooit van poeder, maar door Esmee moest ik eraan geloven.

Een oogschaduwprimer zorgt ervoor dat de oogschaduw de gedurende dag op zijn plaats blijft, daarvoor gebruikte ik de Too Faced Shadow Insurance. Een huidkleurige oogschaduw op het wenkbrauwbot voor het blenden en Velvet Revolver uit de Too Faced Natural Eye Palette op het ooglid, vervaagd in de crease, opnieuw aangezet in de arcadeboog en weer goed geblend.

Met een pencil brush ging ik door Sexpressoen haalde ik hem tussen mijn wimpers door, zodat ik ze goed aanzette, de huid donkerder maakte en naar boven werkte, tot de helft van mijn ooglid, in de hoogte zeg maar.

Met de matbruine tint zette ik mijn wimperrand nog iets meer aan, werkte weer naar boven toe, nam deels mijn binnenste ooghoek mee en licht onder het oog. Het moest netjes in elkaar overlopen, maar net onder mijn arcadeboog licht zijn. Snap je het nog? Zodat mijn wimperrand vrij mysterieus was + onder het oog.

Met een angle brush en de matzwarte oogschaduw maakte ik een wing aan de onderkant van mijn oog, zodat hij goed naar boven wingde. Moeilijke missie! Vanaf dat punt trok ik hem terug naar de bovenkant en vulde hem in, maakte een eyeliner en vervaagde hem met een blending brush, ook het uiteinde met een wattenstaafje.

Met een zwart oogpotlood van Lavera vulde ik de lege plekken tussen mijn wimpers op en voorzag mijn waterlijn daar ook mee. Twee mascara’s een wimperkrultang rijker en QUEEN ATTITUDE van Bourjois en Masterpiece MAX van Max Factor op de lashes.

Esmee Denters heeft een stunning highlighter op haar jukbeenderen, vandaar dat ik de ELF Shimmering Facial Whip op mijn cheeks aanbracht in de kleur Golden Peach. Over de vloeibare highlighter bracht ik Silk Teddy van Too Faced aan.

Alleen een rustige lipgloss neigt naar bruin op de lippen, waardoor het natuurlijker oogt. Afkomstig van L.A. COLORS, fijne applicator zit daarop! De Glossy Lips lipgloss in Sweet Melon, goddelijk, maar met subtiele glitters. Smokey en natuurlijk, subtiel en licht aanwezig, lovely!

Draag jij wel eens een eyeliner gemaakt van oogschaduw?


56 Comments

 • Hanna

  01/09/2012

  Wauw, je ogen springen er echt uit, prachtig! liefs.

  Reply
 • mysupersweetlife

  01/09/2012

  Heel mooi gedaan! Prachtige look!
  Liefs

  Reply
 • Jorinde

  01/09/2012

  De eyeliner met oogschaduw geeft ook een prachtig effect bij je. Mooi gedaan weer :-)

  Reply
 • Jasmine

  01/09/2012

  Oooh wat geweldig dat je een Esmee Denters look hebt gedaan. Ik vind haar zo cool, van gewone sterveling tot popsensatie, dat is gewoon zo inspirerend. De ooglook is heel mooi geworden en ja ik gebruik oogschaduw wel eens als eyeliner, het smudgegevaar is dan zo klein =]

  Reply
 • Lady.. wat heb jij prachtige ogen zeg…..

  Reply
 • Josephine

  01/09/2012

  Gorgeous weer! Ik vind de wing heel erg mooi op de foto van Esmee Denters, bij jou komt hij ook heel mooi over, love it :D

  Reply
 • Lotte

  01/09/2012

  Oh wauw, ik vind deze look echt heel erg mooi! Zeker iets dat ik zelf ook eens wil proberen. De lipgloss past er ook supergoed bij, die staat je ontzettend mooi!

  Reply
 • bibibianca

  01/09/2012

  Ik maak ook wel eens een eyeliner van oogschaduw! Gaat sneller vind ik haha. Mooie look!

  Reply
 • debby

  01/09/2012

  Omg wat een prachtige look! Deze ga ik vandaag namaken. Super mooi.

  Reply
 • femketje

  01/09/2012

  jij staat ook echt met alles :D van bloederige schotwonden tot gorgeous red carpet ooglooks :D pwetty!

  Reply
 • melissa

  01/09/2012

  Ziet er mooi uit. Ik vind bruin altijd lekker casual en rustig er uit zien. Like!

  Reply
 • Sarah

  01/09/2012

  Heel mooi! ik hou er wel van dat ded eyeliner er smoked uitziet, het maakt alles wat rustiger en laat het in zen geheel opvallen! bruin staat altijd zo classy :D

  Reply
 • Miranda

  01/09/2012

  Oh wat ontzettend mooi gemaakt;D

  Reply
 • teddlicious

  01/09/2012

  Prachtige look Cynthia! Heb je erg mooi gedaan. Ik vind de gloss het helemaal afmaken!

  Reply
 • snakesinthebasket

  01/09/2012

  hele mooie look!

  Reply
 • Irma

  01/09/2012

  oeh, wauw! die wing is echt pretty! ik maak wel eens een lijntje van oogpotlood die ik dan een beetje smudge. zo ziet het er ook een beetje oogschaduw-achtig uit (:

  Reply
 • ValleyDoll

  01/09/2012

  Pretteh ! Love it !

  Reply
 • Gerrianne

  01/09/2012

  Je ooghoeken zijn zo mooi donker weer gegeven! Love it. Deze is zelfs al helemaal draagbaar, nja kleur ook altijd – alleen deze extra. Ik hou van de look, yeah! ^^

  Reply
 • Wat een mooie look! Nee ik heb nog nooit oogschaduw als eyeliner gebruikt, misschien ga ik binnenkort ook een poging wagen…

  Reply
 • Dieuwertje

  01/09/2012

  Mooie look Cynthia! dat is wel wat voor gewoon overdag, ja! xx

  Reply
 • Vera

  01/09/2012

  Wow, prachtige look! Neutraal, maar toch nog wel lekker opvallend :)

  Reply
 • Esmay

  01/09/2012

  Wauw! Die smokey achtige eyeliner vind ik écht ontzettend mooi! Sexeh ladeh in the house (jij dus)!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  01/09/2012

  Ik vind de eyeliner erg mooi ! Ideaal voor een zachte look

  Reply
 • LounaBeauty

  01/09/2012

  Wauwieee.. heel erg mooi :) xx!

  Reply
 • chelles blog

  01/09/2012

  Wauw, weer een mooie ooglook! Ik gebruik eigenlijk alleen gewoon eyeliner. Ik ben daar nog niet echt handig in

  Reply
 • Renate

  01/09/2012

  Mooie look en ik had niet eens door dat de eyeliner van oogschaduw is haha! Het lijkt echt gewoon eyeliner! maar ik zelf gebruik eigenlijk altijd gewoon eyeliner, dat vind ik persoonlijk het fijnste werken en het blijft het langste zitten bij mij.

  Liefs,
  ps; ik heb je getagged op mijn blog!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh really? Dankjewel! :) Ik zie het nu pas, moest nog even enkele reacties verwerken. Thanks a lot lady!

   Reply
 • Yak Man

  01/09/2012

  Zo zie je maar weer, bruin kan ook zo mooi eruit zien! <3 Ik gebruik alleen maar mijn gelliner of ik maak een zwart streepje met zwarte oogschaduw, maar dat ziet er dan niet echt uit als eyeliner haha

  Reply
 • beautyxkusjex

  01/09/2012

  Ow wat een leuke look zeg, lekker neutraal maar inderdaad wat je zegt net genoeg! Zelf draag ik geen eyeliner gemaakt van oogschaduw.. Gaat er bij mij altijd sneller af.

  Reply
 • comemoda

  01/09/2012

  Mooie look!

  Reply
 • liesbethvv

  01/09/2012

  Wauw wat prachtig, iets wat ik echt dagelijks graag zou dragen! Ga ik meteen eens een variant op maken voor vanavond zie! :-)

  Reply
 • Laura

  01/09/2012

  je lijkt er echt op, heel mooi gedaan, staat je ook goed!

  Reply
 • Amanda

  01/09/2012

  Wat is ie weer mooi en staat erg chique!

  Reply
 • Deb

  01/09/2012

  Amazing look! Vooral de wing is to-die-for!!

  Reply
 • Erg goed gelukt!

  Reply
 • Marloes

  01/09/2012

  Prachtig! Ik vind Esmee erg goed! De mascara’s maken het toch echt af!

  Reply
 • joycelysanne

  01/09/2012

  Gorgeous Cynth!

  Reply
 • Teri

  02/09/2012

  Wauw, wat staat het je mooi! Ik vind de eyeliner van oogschaduw enorm mooi, het heeft meer een smokey effect op deze manier, mag je zeker meer doen ;).

  Reply
 • missjustpretty

  02/09/2012

  Gorgeous!

  Reply
 • nailsandnailart

  02/09/2012

  Mooie look! Het valt me nu pas op wat een volle lippen jij hebt, prachtig :).

  Reply
 • beautyshades

  02/09/2012

  Wauw, mooi gemaakt!
  Heel soms draag ik oogschaduw als eyeliner, als ik bijvoorbeeld mijn eyeliner ben vergeten of als ie ineens op is(a).

  Reply
 • Ach Cynthia, wat ben je toch een gruwelijk lekker wijf! Telkens als ik probeer zoiets te doen qua make-up zie ik er uit als een panda, jij ziet er gewoon uit zoals het bedoeld is: een mooie vrouw :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, dankjewel Marije! Heerlijke reacties altijd van je! :p

   Reply
 • Arletta

  02/09/2012

  Ik vind jou versie voor de zoveelste keer weer mooier:)
  Ik draag zelf nooit eyeliner gemaakt van oogschaduw.

  Reply
 • Christel

  02/09/2012

  Een hele mooie look. Ik vind je haar ook erg mooi!

  Reply

Geef een reactie