NFLook: Seattle Seahawks.

Football, ik kan er werkelijk geen genoeg van krijgen! Het klinkt enorm lame hoe gek ik erop ben, zou echt er een moord voor doen om één van de wedstrijden bij te wonen, of course die van de PACKERS BABY. Vannacht spelen de heren weer tegen Seattle, om even terug in mijn projectensfeer te komen besloot ik hem voort te zetten in de NFL side. Here we go, Seattle Seahawks!

Geen Giants, HA! Misschien viel daarom het project wel stil, ik had geen zin om de hufters terug te laten komen in een look. I know right, ik moet nog even over de wedstrijd heen komen, maar om het goed te maken zal ik hem terug laten komen in een video. Bereid je maar voor op het ergste, just joking!

Vrij donker van kleur, maar de witte lijnen in het logo compenseren dat weer. Het groene arendsoog viel mij meteen op, speels liet ik dat samen terugkomen op mijn ooglid in combinatie met de 120 Palette en een kleurencombinatie van Jesses’ Girl. Natuurlijk vergat ik de primer van Too Faced en de blendtruc op het wenkbrauwbot niet.

NYX For Your Eyes Only – For Eye Color Blue. Grijs met lichtblauw samen de crease in vervaagd en donkerblauw in de outer V, ook bevond de kleur zich onder het oog. Blenden en weer opnieuw de oogschaduw aanzetten, op zoek naar de juiste kleuren van de Seahawks!

De oogschaduws waren nogal aan de donkere kant, beetje magie vanuit de 120 palette en veel kleuren vielen op hun plek. Samen met het NYX palette kwamen de Seahawks terug op mijn oogleden. Nog de lichte highlighter in mijn binnenste ooghoeken, matwit uit de 120 palette en een oogschaduw van NYX. Nog een kleine touch Ultra Pearl Mania White onder mijn wenkbrauw.

Gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black voor de winged eyeliner en een wit oogpotlood van de Etos op mijn waterlijn. Twee mascara’s en een prachtig resultaat door de gekrulde wimpers, mede dankzij Bourjois Queen Attitude en Max Factor Masterpiece MAX de ultieme combo voor mijn lashes op dit moment.

Tijdens mijn foundationroutine nam ik mijn lippen mee, voorzag ze van Be Natural van Catrice en om nog even de oppervlakte te vergroten bracht ik op het middelste gedeelte Frosted Beige van NYX aan. Langzaam naar buiten gedept en subtiele nude lips.

Dit is mijn Nee-maar-het-is-alweer-GAMEDAY!-face. Ik verheug mij er al de hele dag op, eigenlijk zodra de wedstrijd is afgelopen kan ik niet wachten om weer voor de laptop te hangen voor de volgende. Heerlijk! Maar vanavond spelen de Packers tegen de Seahawks, ben benieuwd wie er gaat winnen!

Wat voor een highlighter gebruik jij in je binnenste ooghoeken?


76 Comments

 • Liliane

  24/09/2012

  Oeh nice! Ik vind het ook wel iets whimsicals hebben!
  Enjoy the games babe!
  Is het nog goed gekomen met je muziek btw?

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Well thank you lady! No, alles is gone. :’) Fml. Big time.

   Reply
 • redhotjillypeppers

  24/09/2012

  DIe kleuren laten je ogen mooi uitkomen !

  Reply
 • Yak Man

  24/09/2012

  Wow, dat is echt een mooie look zeg! :o ik gebruik het liefst een highlighter uit mijn sleek in storm palette ^^

  Reply
 • shannara

  24/09/2012

  Hele mooi kleuren, passen mooi bij je ogen

  Reply
 • Lifesplash

  24/09/2012

  Aaah, dit staat je echt heel mooi! Die kleurencombi… GEWELDIG! En ik vind die sport echt bij jou passen, haha! Het is maar waar jij je inspiratie uit haalt. :)

  Reply
 • debby

  24/09/2012

  Ook weer een geweldige look meid. Super mooie kleuren combi. Zelf gebruik ik eigenlijk geen blauw en vind dat ook echt een lastige kleur om mee te werken.

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Bedankt Deb! Dat is het ook zeker, misschien een donkere variant?

   Reply
 • Esmay

  24/09/2012

  Wauw wat een toffe combi! Beetje petrol ish, wat nu helemaal hip hot and happening is! Like it!

  Reply
 • Lotte

  24/09/2012

  Wauw, heel erg mooi! Mijn comments worden een beetje saai volgens mij, ik vind alles wat jij maakt mooi, haha. Love die groene pop of color!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Nee hoor, ze blijven amazing om te lezen! Dankjewel Lot. :)

   Reply
 • TarZ Lifestyle

  24/09/2012

  Wooww supermooi! Het past echt mooi bij je ogen!

  Reply
 • Kayla

  24/09/2012

  Mooie kleurencombinatie, ziet er weer prachtig uit!

  Reply
 • beautiesatwork

  24/09/2012

  heel mooi, één van m’n favorieten :D

  Reply
 • Staat je erg mooi :)
  Veel plezier met het kijken van de wedstrijd alvast!

  Reply
 • femketje

  24/09/2012

  super pretty :D geeft echt een mooi frosty resultaat :D

  Reply
 • snakesinthebasket

  24/09/2012

  hele mooie kleuren combinatie!

  Reply
 • Mooi! Die NYX palette is echt amazing, zulke mooie kleuren!

  Reply
 • Rachel

  24/09/2012

  Heel mooi gedaan, staat je weer prachtig!

  Reply
 • deijsprinses

  24/09/2012

  Heel mooi!

  Reply
 • Suus

  24/09/2012

  Nice look! Staat je heel goed! Succes met de wedstrijd ;)

  Reply
 • Debby

  24/09/2012

  Blauw staat weinig mensen, jij bent iemand bij wie het wel staat :)

  Reply
 • martinaa89

  24/09/2012

  WAUW jij bent hier echt zo goed in !
  ik gebruik bootycall uit mijn naked palette !

  Reply
 • theBlondBeauty

  24/09/2012

  Heel erg mooi, staat je ook goed :)

  Reply
 • Irma

  24/09/2012

  prachtig! jij laat je echt inspireren door de vreemdste dingen (: maar dat is natuurlijk super leuk. ik vind de laatste foto trouwens echt mooi! ik houd wel van vrolijke foto’s!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Haha, so true! Maar het is en blijft football hé, kan ik niks aan doen. xD Dankjewel Irma!

   Reply
 • beautyxkusjex

  24/09/2012

  Prachtig, je maakt altijd van die mooie kleurencombinaties, je inspireert me echt! Ga zo door cynthia!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Wauw, wat incredible om te horen! Dankjewel, ontzettend lief. :)

   Reply
 • Josephine

  24/09/2012

  OHMYGOD!!! Cynthia, de laatste foto is drop dead gorgeous, je lacht lekker leuk en blij en alles, wauw! Ook hele mooie look <3

  Reply
 • pretty beauty land

  24/09/2012

  aaah de laatste foto is echt kei leuk!

  Reply
 • lillyintheuniversum

  24/09/2012

  Wauw, je ogen springen er echt ongelofelijk mooi uit!! En groen is mijn lievelingskleur, alleen al door de kleur vind ik de look geslaagd! :D

  Reply
  • lillyintheuniversum

   24/09/2012

   En ik vind je laatste foto ook heel leuk, vind ik stiekem zelfs leuker dan geposeerde foto’s (ookal is dat wel noodzakelijk met looks natuurlijk :’D)!

   Reply
   • Beauty Koning

    25/09/2012

    Haha, dankjewel! :) Ja, anders knijp ik steeds mijn ogen tot spleetjes, zie je niks van de looks. xD

    Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Oh, echt waar?! Groen is ook mijn favoriete kleur, yaaaaay! Bedankt girl!

   Reply
 • missjustpretty

  24/09/2012

  Wat een mooie look, het lijkt wel 3D. Geweldig, en die laatste foto is echt super leuk en enthousiast

  Reply
 • Anne Solveig

  24/09/2012

  Wauw! Dit staat je echt super!

  Reply
 • ValleyDoll

  24/09/2012

  Oooh die combinatie groen met blauw is gorgeous !

  Reply
 • Amanda

  24/09/2012

  Wat een mooie combinatie!

  Reply
 • Jana

  24/09/2012

  Mooie look is het geworden :) x

  Reply
 • Anne vdhvdh

  24/09/2012

  Aah die onderste foto is echt zo leuk :D vrolijke foto!:D
  De kleurencombi vind ik echt prachtig bij je blauwe ogen! Als innercorner ben ik momenteel helemaal weg van MAC retrospeck of MAC shroom

  Reply
 • Deb

  24/09/2012

  You go girl!! Veel plezier met de wedstrijd vanavond, zal wel een latertje worden gezien het tijdverschil ;-) Ik vind je look weer amazing. Vooral het turquoise op het midden van je ooglid geeft een magische boost aan je look, it’s a kind of magic baby!! Ik gebruik verschillende highlighters, soms een witte en soms een roze/witte en vandaag een appeltjesgroene.. hangt van de kleuren af die ik draag ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Bedankt Deb! Ja zeker, op dit moment is de wedstrijd nog bezig en we zijn nog niet eens op de helft. ^^ Zometeen moet ik ook meteen door naar stage, dus geen slaap meer voor mij. Ohhh, me like! Bedankt. ^^ Appeltjesgroen? Lovely!

   Reply
 • Jorinde

  24/09/2012

  Prachtige inspiratielook weer. Veel plezier met het kijken van de wedstrijd!

  Reply
 • Mariel

  24/09/2012

  Mooie combinatie! Jou staat echt álles! Veel plezier met de wedstrijd!

  Reply
 • Natasja

  24/09/2012

  Die laatste foto is mooi! :)

  Reply
 • Lindy

  24/09/2012

  Wat een mooie kleuren zeg:)

  Reply
 • Elise

  24/09/2012

  Wajow, de kleuren zijn weer super gecombineerd! Het is een prachtige, koele, zilveren look. Veel plezier vanavond met de game ^^

  Reply
 • Jasmine

  24/09/2012

  Oh wauw echt geweldig hoe je van zo’n petit plaatje een hele look hebt gemaakt! Echt mooi geworden, er mist enkel nog een dingetje- kaartjes voor de volgende game =]! De laatste foto is heel mooi, lekker vrolijk!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Dankjewel Jasmine! Inderdaad, ik mis allen nog de kaartjes voor de volgende wedstrijd. ^^

   Reply
 • beautyforgirls

  24/09/2012

  Heel erg mooi gedaan. Prachtige look.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Michelle

  24/09/2012

  Wauwwie wat een mooie ooglook weer.
  Liefs, x

  Reply
 • Gerrianne

  24/09/2012

  Je straaaaaaalt op de laatste foto! Echt, Cynth. Moest even gezegd worden! :D De look staat je ook geweldig, zoals altijd. Blauwe kleur, ook altijd tof. Ik hou immers van blauw on the eyez, dat heb ik volgens mij ook al eens gezegd. Mijn woorden beginnen een beetje op te raken. Je blijft me verassen met steeds andere looks van je. :”D

  Reply
 • Jeanine

  25/09/2012

  Mooi! Die groene kleur maakt het echt helemaal af! Staat prachtig!

  Xxx

  Reply
 • Sal

  25/09/2012

  Super ooglook weer!! De kleuren zijn heel mooi bij elkaar gezocht en geblend. Ik vind het ook wel wat weghebben van een zeemeerminnen look haha :)

  X

  Reply
 • beautyblogangelique

  25/09/2012

  Zit altijd vol verwondering naar je looks te kijken! Wou dat ik het zo mooi kon! Nog even filnk oefenen haha. Mooie kleuren combi heb je weer gebruikt!

  Reply
 • Xan

  25/09/2012

  Mooie look. Past helemaal bij de club. En wie heeft er gewonnen?
  Love,

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2012

   Helaas de Seahawks, maar ik blijf erbij.. het is echt een interception! xD Bedankt Xan!

   Reply
 • Dana

  26/09/2012

  Ziet er echt geweldig uit! x

  Reply
 • fleursbeautytips

  26/09/2012

  Wauw! Echt prachtige make-up zeg! Die kleuren zijn zo mooi op elkaar afgestemd maar ook zo mooi geblend en opgebouwd enzo.. dat doe ik je (nog) niet na hoor. Ik las nog eens je artikel goed door hoe jij je foto’s maakt enzo.. en toen snapte ik iets beter waarom je zulke prachtige looks kunt creëren. Je neemt er ook goed uitgebreid de tijd voor. Ik gebruik voor dagelijkse make-up 15 min en voor wanneer ik foto’s ga maken van mijn gezicht of een filmpje opneem, dan is het ongeveer 20 of 30 minuten (heb wat minder geduld). Maar als ik iemand anders opmaak, dan kan ik rustig een uur bezig zijn =) Dan vind ik het ook veel leuker om te doen. Bij mezelf durf ik niet zo snel een gewaagde look. Maar daar moet ik maar eens verandering in brengen =D haha.

  Reply
 • beautyshades

  27/09/2012

  Weer zo’n mooie ooglook ^___^

  Reply

Geef een reactie