FOTD: Too Faced Classic. (+BLUSH!)

Horrorkaartjes! Ze werden geleverd bij de Too Faced Natural Eye Palette. Schitterende ooglooks, die iedereen kan namaken, maar voor mij oogt het iets te simpel. Geen eyeliner met een wing of meer dan drie oogschaduws op het oog. Een beetje variatie is niet mis, maar mijn ervaring met de kaartjes was geen succes. Tijd om één van de kaarten een nieuwe kans te geven, Classic it is.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet? En dat is? Geef mij even wat tromgeroffel, alsjeblieft? Highlighter? Nee, die draag ik al een langere tijd. Goed kijken. Is het roze? Warm, heel zelfs. .. TUMDUMDUM. Blush. True story bro. NARS on mah face.

Excuse me for the overload of highlighter. Soms heb je gewoon even de feeling om het tegenovergestelde te doen toch? Geen wing die aanwezig is, of juist weer de nude lipgloss, maar wel gekleurde appeltjes. Het heeft wel wat, vind je niet?

In totaal zijn er drie kaartjes o.a. Fashion, Day en Classic. De laatste sprak mij voornamelijk aan, vanwege de roze pigmenten in de look, die uitstekend gecombineerd konden worden met een blush die op de wangen kwam.

Een snelle simpele look, maar om hem de gedurende dag op je ooglid te behouden, breng ik een oogschaduwbasis aan. Deze is ook afkomstig van Too Faced, namelijk de Shadow Insurance. Meteen op het wenkbrauwbot bracht ik met mijn vinger Silk Teddy aan. Nee, het is nog steeds niet mijn oogschaduw, maar wel mijn favo highlighters on tha cheeks. Voor hem wat beter te laten spreken bracht ik nog een laagje met een platte oogschaduwkwast aan en ging even de hoekjes na.

In mijn gedachte was de look vrij donker, vandaar dat ik met een beetje Milk van NYX de basis legde in mijn binnenste ooghoek. Deppend met mijn vinger en Blanc Type daar overheen van MAC. De volgende op het lijstje van Push Up, aanbrengen over het gehele ooglid. Zo gezegd, zo gedaan!

Erotica is de volgende en die blende ik rustig en opbouwen de crease in. Op het kaartje staat dat je het ook onder je oog moet aanbrengen. Nou, dan doen we dat toch even! Tada, Erotica langs de onderste wimpers. Beetje naar binnen toe, vrij intens aangezet en mijn wimpers die gekruld moesten worden. Bourjois Queen Attitude is de eerste laag, maar de Masterpiece MAX van Max Factor maakte de tweede laag compleet. Huidkleurig potlood op mijn waterlijn, Essence All I want en dat was de final touch.

First the lips, gewoon een lipliner. Dit was voldoende voor de look, misschien was een gloss too much geweest, in verband met de heftige highlighters in het gezicht. Volgens mij hoef ik de plekken niet eens op te noemen, aangezien ze overduidelijk over komen. Ik had gewoon de HIGHlight-feeling. De lipliner In the Nude is trouwens afkomstig van Essence.

Deep Throat on tha cheeks, NARS of course! Ja, het dragen van een blush heeft wel wat, maar ik moet de juiste tint voor mijn huidskleur zoeken. Peachy zou op zich wel kunnen, maar bij dit soort looks wil ik het liefst p!nk blijven. Oké, vergeleken met de eerste poging en die van nu, is het een hele verbetering! Niet alleen qua technieken, maar ook de fotokwaliteit, mag ik daar even trots op zijn? Hihi! Have a wonderful day!

Draag jij een blush? En wat is je favoriet? Heb je ook nog een aanrader? Let me know!


75 Comments

 • pixelsbyemilia

  18/10/2012

  Ik vind die blush je mooi staan hoor, zeker met de highlighter eroverheen!
  Sowieso ben ik fan van dit soort looks, met een beetje warme natuurlijke tinten :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  18/10/2012

  Een mooie natuurlijke look en die blush kan je best hebben hoor.

  Reply
 • Christel

  18/10/2012

  De blush staat je echt heel erg mooi! Niet te overheersend, gewoon precies goed aangebracht!:)

  Reply
 • bibibianca

  18/10/2012

  Wow mooi zeg! En ik blijf me altijd verbazen over je super mooie lange wimpers! Wees er trots op ! :)

  Reply
 • Lifesplash

  18/10/2012

  Die blush staat je echt heel erg mooi! Wat Christel zegt, niet te overheersend. Gewoon goed. Die warme tinten van je look vind ik ook mooi. Lekker natuurlijk!

  Reply
 • debby

  18/10/2012

  Leuk artikel meid. Ik gebruik die kaartjes ook nooit.
  De look is weer super mooi gedaan en indeed die blush staat je goed. Vaker doen!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Je moet het voor de grap eens proberen Deb, is best funny! Bedankt voor je complimentjes!

   Reply
 • Esmay

  18/10/2012

  Yay, finally the blush!!! Moet je echt vaker doen hoor. Geeft nét dat extra’s. Maar ik ben dan ook blush freak. Oh, en die highlighter is echt gorgeous, zowel op je jukbeenderen als op je wenkbrauwbot!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   So true, het is net dat éne. Maar alsnog vind ik het niet spectaculair, call me crazy. But highlighter. ME LAK.

   Reply
 • theBlondBeauty

  18/10/2012

  mooie look! Blush staat je heel mooi, vaker op doen!

  Reply
 • LounaBeauty

  18/10/2012

  Prachtig meid!!! Heeeele mooi look. Deze zou ik zo dragen! Heel fijn. Dit palette wil ik echt nog hebben!!! :) liefs

  Reply
 • Milou

  18/10/2012

  Wat een prachtige look weer op deze vroege morgen. Die blush staat je ook geweldig.. in één woord; wauwww! Enne, mag ik aub jouw wimpers? Ik ben zooo jaloers!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Well thank you Milou! :) Haha natuurlijk, ik doneer ze aan je. :’) Als ik dood ben. xD

   Reply
 • beautiesatwork

  18/10/2012

  lang leve cynth met blush :D

  Reply
 • Lotte

  18/10/2012

  Silk Teddy on tha cheeks, BAMM! Mooi hoor, die highlighter! De ooglook natuurlijk ook, maar mijn aandacht werd meteen naar je jukbeenderen getrokken, ook vanwege de prachtige blush. Zie je wel, blush staat jou ook hartstikke goed. Mooie ooglook ook, lekker draagbaar!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Haha, thank you Lot! :) Ik houd van highlighter, tegenwoordig kan ik ook echt niet meer zonder. Het is best ernstig, want ik moet mij echt inhouden om niet alles vol te smeren met een glanzende poeder.

   Reply
 • Laura

  18/10/2012

  De blush staat je heel goed! :) Die warme tinten staan je heel goed :)

  Reply
 • Lisa

  18/10/2012

  Die blush staat je fantastisch! En ik vind je ooglook ook érrug mooi.

  Reply
 • lonnie101

  18/10/2012

  Wauw, echt heel er mooi !

  Reply
 • Miranda

  18/10/2012

  Een hele mooie look , de blush staat je ook goed;D

  Reply
 • Joyce

  18/10/2012

  Inderdaad heel simpel voor jou doen haha, maar staat je alsnog heel erg goed hoor! En die blush staat je ook prachtig :)

  Reply
 • Mayara Esther

  18/10/2012

  Wauw, je make-up ziet er heel mooi uit! Die kleuren <3-<3

  Reply
 • Mooi! Een van mijn favoriete palettes, ik gebruik de kaartjes ook af en toe. Mijn favoriete blush is van Too Faced in de kleur Cocoa Rose.. en Deep Throat van Nars heb ik ook, zo mooi!

  Reply
 • Mme sophistique

  18/10/2012

  Die blush staat je echt heel goed!

  Reply
 • BeautyLoves

  18/10/2012

  Ooooh I like!! A LOT!! Heel mooi en ik ga deze look zo hard nadoen :)

  Reply
 • martinaa89

  18/10/2012

  prachtig! I really like it!!!

  Reply
 • Arletta

  18/10/2012

  Die Blush staat je echt heel goed!
  xx

  Reply
 • Irma

  18/10/2012

  mooi! ik ben ook nog op zoek naar echt een mooie blush.
  ik heb er wel een paar, maar geen echte pareltjes (:

  Reply
 • Vera

  18/10/2012

  Wat een prachtige look en die blush staat je goed :)

  Reply
 • beautyblogangelique

  18/10/2012

  Staat je prachtig meis! mooi gecombineerd weer:-)

  Reply
 • WTF!!!!!!!! Je draagt BLUSH!! Ik viel bijna van mijn stoel :) WOHOOOO Cynthia… nu ga je experimenteren hoor meid!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Haha, helaas was dat wel eenmalig voor een tijd.. maaaar ik ga het zeker vaker proberen!

   Reply
 • Malou]

  18/10/2012

  Oeh, echt heel mooi!

  Reply
 • Staat je erg mooi!

  Reply
 • Jasmine

  18/10/2012

  Mooie simpele ooglook, sprankelt weer van mijn desktop af. Blush bezit ik wel maar een alledaags product is het niet, vaak omdat bij het fietsen naar school ik al een natuurlijke blos op mijn wangen krijg.

  Reply
 • xlieke

  18/10/2012

  Wauw! Weer een prachtige look! Wat me nu ook pas op valt is je ontzettend mooie ogen! Mooie blauwe hihi!. Liefs.

  Reply
 • Jorinde

  18/10/2012

  Blush staat je goed! Mijn favoriet is een LE van MAC-Sakura. Mooie look weer Cynth!

  Reply
 • pretty beauty land

  18/10/2012

  prachtige natuurlijke look!

  Reply
 • lonnekeilonax

  18/10/2012

  oh erg mooie look! Staat je hartstikke goed! :)

  Reply
 • Amanda

  18/10/2012

  Blush staat je zo goed lieverd, echt blijven doen!

  Reply
 • Anne vdh

  18/10/2012

  Je draagt blush!! Niiiice:D Staat goed hoor!
  Mijn favoriet is echt Coralista van Benefit, prachtige kleur die iedereen staat:D Maar zonder de cremeblend blushes van MAC in Something Special of So Sweet so Easy kan ik ook niet meer leven hoor!

  Reply
 • Jana

  18/10/2012

  Het staat je enorm mooi ^^ xx

  Reply
 • Yak Man

  18/10/2012

  Staat je goeeeed! :) Ik vind je look ook zo mooi n_n.

  Reply
 • marijeeee

  18/10/2012

  Blush staat je super! Een hele mooie healthy glow. De looks zijn ook mooi, niet heel Cynthia-achtig maar nog steeds mooi.

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   HA! Dankjewel voor de bevestiging, so true. Het is iets te simpel, daardoor is het niet mij. Dankjewel!

   Reply
 • joycelysanne

  18/10/2012

  you are gorgeous.

  Reply
 • marijke

  18/10/2012

  Prachtige look! En wat een mooie blush!

  Reply
 • Debby

  18/10/2012

  Ik geloof dat jou ook echt alles staat!

  Reply
 • Kayla

  18/10/2012

  Wat een prachtige look! Staat je weer heel mooi!

  Reply
 • Ayla

  18/10/2012

  Mooie look! Ik wil echt al heel lang deze vraag stellen haha maar draag jij speciale t-shirts wanneer je je make up doet? :P Valt me op dat je vaak dezelfde shirts draagt!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Yessiiiiiir! :) Ik draag speciale shirtjes, maar sommige draag ik onder een blazer – want ik draag altijd blazers. Maar ik heb voor de make-up speciale t-shirts, omdat ik vaak mors! xD

   Reply
 • Teri

  18/10/2012

  Ooooh, ik ben echt fan van de Classic look, zoals het al zegt, het is een klassieker maar dan in het beste in de zin van het woord! Je staat echt perfect met de kleur, hele grote fan van de highlighter ook!

  Reply
 • Hanna

  18/10/2012

  Hij staat je echt mooi en die highlighter ook, je kunt het hebben! liefs.

  Reply
 • Michelle

  18/10/2012

  Supermooie look, zoals altijd. De hele look staat je heel erg mooi. Het maakt helemaal niet dat je zoveel highlighter hebt gedaan, het staat namelijk heel erg leuk!

  Reply
 • Michelle

  18/10/2012

  Een prachtige look!

  Reply
 • shirley

  18/10/2012

  Ik wil niet meer zonder blush, maar heb het ook lang geschuwd. Deepthroat van NARS? OMG, die wilde ik ook zo lang hebben. xD

  Reply
 • missjustpretty

  19/10/2012

  Wauw gorgeous! Blush is echt een van mijn favo producten, heerlijk…

  Reply
 • Josephine

  19/10/2012

  Gorgeous, ik vind de highlighters echt prachtig <3

  Reply
 • TimeForBlues

  19/10/2012

  Oohh wauw! wat ontzettend mooi aangebracht! super look!
  Ik ben zelf echt dol op oogschaduw en gebruik deze kleuren ook, dus dit ga ik zeker eens proberen!!!
  x

  Reply
 • Mariska

  19/10/2012

  Zoals altijd weer prachtig!

  Reply
 • Gerrianne

  20/10/2012

  Blush? Er staat me iets van bij, dat jij geen blush droeg. Hmmm, overwinning? YEAH, babbbbe! Ik vind het echt leuk om ’t eens te zien! Het staat je namelijk echt goed & niet té ! :D

  Reply
 • Bodi

  20/10/2012

  Hele mooie look, die warme tinten zijn zo mooi! En die blush staat je erg goed!

  Reply
 • Eva

  24/10/2012

  Prachtige look! Ik houd wel van zo’n heavy glow, staat je goed!

  Reply
 • Deb

  25/10/2012

  Mooi en classy! Wat staat jou nou niet! Die wimpers van je lijken trouwens wel sky scrapers!!

  Reply
 • anitavanooijen

  30/10/2012

  Ziet er mooi uit!

  Reply
 • Lisa

  30/10/2012

  Deze look is zo prachtig. Heel rustig maar toch aanwezig.

  Reply
 • Chiara

  15/11/2012

  Alweer zo’n mooie look!! Ik ga deze zeker proberen bij mezelf (:

  Reply

Geef een reactie