Rainbow Meets Cynthia!

Kleurrijke Meets Cynthia’s, wat hebben we die gemist! Geen bloederige slachtpartijen dit keer, Halloween is voorbij, maar SinterklaasMaarten komt eraan. Colorful was laatst als inspiratie post te zien, gek genoeg heb ik de look al daarvoor gemaakt. Maar hello rainbow and hello brightness! Op de sombere dagen kunnen wij wel wat vrolijkheid gebruiken. Rainbow Meets Cynthia baby!

Uit het hoofd en in het hart. Serieus, ik denk echt dat mijn hart gekleurd is, sowieso met giftige kleuren want mijn voorkeur gaat daar negen van de tien keer naar uit. Soms heb je van die momenten dat je even blokkeert toch? Dan bedoel ik het mentaal, dus niet fysiek. Overvolle gedachten en een druk schema + een overload aan inspiratie kunnen mijn hersenen niet altijd makkelijk verdragen. Hoe verbreek ik dat? Door regelmatig outside mijn comfort zone te gaan. Go crazy or go home, right!

Tijdens het primen van mijn oogleden bedenk ik ook meteen of ik voor een glanzende en hoog glittergehalte ga, of juist strak en mat. Nadat ik de Too Faced Shadow Insurance over mij oogleden had verdeeld en dit ook met het Jumbo Pencil Milk van NYX had gedaan + er deels in had geklopt met mijn vinger kwam ik tot de conclusie om voor de tweede optie te gaan, mat.

Matgeel in mijn binnenste ooghoek beter bekend als Screwdriver van de Sleek Curaçao Caribbean Collection. Tequila Sunrise op het buitenste gedeelte van mijn ooglid en samen blenden. Bloody Mary in mijn arcadeboog en daarboven verschijnt een mat donkerblauwe kleur uit de 120 Palette erbij. Ook nog een hippe, maar vooral zeer sprekende groen. Vervagen en een lichtblauwe oogschaduw van NYX daarboven. Hierdoor creëer je een illusie, klinkt interessant hé? Maar je gebruikt de lichtblauwe kleur om de bovenkant beter vervaagd te laken lijken. Ingewikkeld weer.

Laten we de witte highlighter op het wenkbrauwbot niet vergeten en natuurlijk de wereldberoemde winged eyeliner gemaakt met de gelliner van le Catrice, Black Jack with Jack Black! Even de lashes krullen, moeten we niet vergeten om ze vervolgens te voorzien van twee verschillende soorten mascara’s. Bourjois Queen Attitude en natuurlijk de Masterpiece MAX! All I want van Essence op de oogleden, voor de extra pop!

Geen nadruk op de jukbeenderen. No blush this time, maar wel nude lips. Mede mogelijk gemaakt voor de Catrice Be Natural lipstick en nog het oogpotlood wat ik ook op mijn waterlijn heb gebruikt. Pas wel op, slijp hem voordat je weer naar je ogen gaat! Gek genoeg wil ik altijd een highlighter all over the place smeren als ik zo’n look op heb. Raar hé? Dus deed ik dat ook, Silk Teddy dik aangezet op de jukbeenderen en mijn neusbrug. Kijk mij eens glimmen als een diamond!

Gud, bloody hell. Het was ontzettend moeilijk om zoiets te maken, zodra je de kleuren op de juiste plek hebt gaat het soepel, maar voordat je alles gerangschikt hebt, ben je enkele minuten verder. Niet veel uitleg, maar wel genoeg om het te begrijpen lievelingen! Joke, binnenkort komt hier een tutorial van, live, online, enzo, waar ik het allemaal laat zien met liefde natuurlijk!

Heb jij weleens een regenbooglook gemaakt? En hoe ging je te werk?


67 Comments

 • Michelle

  03/11/2012

  Wat een super mooie ooglook, lekker kleurrijk! In eerste instantie deed het me denken aan een papegaai. Echt heel mooi.

  Reply
 • shirley

  03/11/2012

  Ik vind het net een kunstwerk met van die penseel streken.Maar een papegaai zoals hierboven zie ik idd ook wel. Prachtige look weer. Kleurrijk en vrolijkmakend.

  Reply
 • pixelsbyemilia

  03/11/2012

  OH my, jou staat het ook gewoon. Ik vind het echt geweldig wat jij kan met make-up. Super mooi weer :)
  X

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Dankjewel Emilia, wat een amazing comments laat je achter!

   Reply
 • Anne Solveig

  03/11/2012

  Oeeeh leuk zeg <3 weer even war anders na al het bloed!

  Reply
 • Lifesplash

  03/11/2012

  Oh, wauw! Supervet! Je zal iemand hier maar mee op straat zien lopen, ik zal écht schrikken en denken: wow. Niet negatief of zo hoor – maar in de zin van: freakin’ vet. <3 Ik heb nog nooit een regenboog look gemaakt, maar oh dat wil ik nu wel héél graag doen.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/11/2012

  Mooi hoe je de kleuren in elkaar laat overlopen !

  Reply
 • Amanda

  03/11/2012

  Vind hem weer heel erg mooi! En geel is zo’n gave kleur, moet hem ook maar eens vaker gaan pakken!

  Reply
 • beautiesatwork

  03/11/2012

  wauw cynth :D word er helemaal happy van! dit is één van m’n favorieten :)

  Reply
 • Michelle

  03/11/2012

  Wow haha, dit is echt een kleurenfeest ofzo wat van je beeldscherm spat, echt cool :)!

  Reply
 • debby

  03/11/2012

  oeh yeah dit is genieten in de vroegte met mijn kopje koffie. Wauw meid, wat een pracht van een look weer. Nope ik heb nog nooit een regenboog gekopt. Toevallig heb ik gister weer wat zitten schrijven in mijn magische rode boekje, en daar staat een felle heftige look ingeschreven. Ik ga er van de week mee aan de slag.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Heerlijke comments laat je toch achter Deb! :) Ik ben heel benieuwd naar je look, sowieso maak je veel incredible looks. Bedankt voor jel ieve complimenten!

   Reply
 • Josephine

  03/11/2012

  Oh WOW! Ik moest niet denken aan een rainbow, maar wel meteen aan het colourful inspiratie artikel, echt heel gaaf! Vooral omdat de kleuren meer in elkaar geblend zijn :D

  Reply
 • Laura

  03/11/2012

  Staat je echt prachtig! Doet me ook ergens denken aan een papegaai ipv rainbow, door al die kleurtjes :’) Alles is heel mooie geblend enzo, wauw gewoon super :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  03/11/2012

  WAUW! Gewoon wauw… echt wauw… Zo gaaf! Staat je super! Zo gaaf al die kleuren. Het is je weer gelukt hoor cynthia!

  Reply
 • Woow, super mooi gedaan meis! Je oogschaduw lijkt wel geairbrust!

  Reply
 • Natasja

  03/11/2012

  Prachtig weer! Echt geweldig hoe je die kleuren in elkaar laat overlopen :)

  Reply
 • femketje

  03/11/2012

  oh my doodles :D zo mooi! <3

  Reply
 • lifestylelou

  03/11/2012

  Wederom: prachtig! Ik ben zo jaloers op jouw skills!

  Reply
 • Lotte

  03/11/2012

  Wow, wat een bijzondere look! Echt tof joh, zoveel verschillende kleuren in één look. En superknap dat je die kleuren zo mooi in elkaar hebt laten overlopen, kan me voorstellen dat dat niet makkelijk was, nee! Ik ben heel benieuwd naar je filmpje want ik wil wel eens weten hoe je dit precies hebt gedaan!

  Reply
 • Anne vdh

  03/11/2012

  Wat een gave ooglook! Heel bijzonder! Heb dit zelf nog nooit gemaakt eigenlijk.
  Je lipkleur vind ik zelf iets minder erbij, had het wel gaaf gevonden als je een knalroze lipstick had gebruikt ;)

  Reply
 • joycelysanne

  03/11/2012

  oh wauw, Cynth!

  Reply
 • myshoediction

  03/11/2012

  Crazy but awesome !! :D

  Reply
 • Irma

  03/11/2012

  ooh, wauw!
  het loopt echt allemaal mooi in elkaar over!
  good job!

  Reply
 • Pauline

  03/11/2012

  Gaaf zeg! Ik heb weleens een regenboog-look gemaakt, maar dat is een behoorlijk werkje inderdaad! Wel heerlijk om te doen ;)

  Reply
 • Miranda

  03/11/2012

  Wat een mooie look echt super mooi gemaakt;D

  Reply
 • bonjourSophie

  03/11/2012

  Wauw, echt een mooie look! Doet me denken aan een papegaai :)

  Reply
 • Supergave look weer!

  Reply
 • Eline

  03/11/2012

  Leuk gedaan! En je hebt echt prachtig haar btw

  Reply
 • Bodi

  03/11/2012

  Oh my god! Wauw, wauw, wauwie!! Echt zo gaaf!

  Reply
 • Joyce

  03/11/2012

  Love the colours, heel erg mooi gedaan cynth!

  Reply
 • marijeeee

  03/11/2012

  En je hebt het weer voor elkaar, geweldige look! Kan niet wachten tot de tutorial!!!

  Reply
 • Nena

  03/11/2012

  Wow, zo fel! Maar mooi gedaan, hoor! XX

  Reply
 • beautyblogangelique

  03/11/2012

  Je spat weer heerlijk van me scherm af meis! Mooie kleuren en wat aan pigmentatie zeg! <3

  Reply
 • Gerrianne

  03/11/2012

  Fotogeniek, want je straalt er ook echt vanaf met die kleuren! Prachtig, Cynth!

  Reply
 • Mooie look! Heerlijk zomers :)

  Reply
 • Jorinde

  03/11/2012

  Wat een kunstwerk weer lady bug :-)

  Reply
 • Lies

  03/11/2012

  Ziet er echt heel gaaf uit! Zelf heb ik nog nooit een regenbooglook gemaakt, dus ik kijk erg uit naar je tutorial.

  Reply
 • lonnie101

  03/11/2012

  Supercool ! En wat heb je trouwens prachtig haar <3

  Reply
 • Kayla

  03/11/2012

  Wauw, hele mooie look! Doet me denken aan de zomer! Prachtig!

  Reply
 • Jana

  03/11/2012

  Prachtig! Het staat je ook heel mooi :) x

  Reply
 • Ioana Liliana

  03/11/2012

  This is stunning, darling!

  Reply
 • Jasmine

  03/11/2012

  Wonderlijk hoe je een regenboog laat knallen op je oog! Prachtig gedaan, ook waar de kleurenelkaar overlappen is zo mooi! Top ten Cynthia looks!

  Reply
 • Sherr

  03/11/2012

  Serieus deze look is echt zoo mooi! echt perfection! Love it *duuhh* :D

  Reply
 • Mooi gemaakt, maar niet echt mijn ding :)

  Reply
 • Mme sophistique

  04/11/2012

  Als altijd weer een prachtige look, gedurfd maar je komt er prima mee weg, love it!

  Reply
 • robinvalentine♥

  04/11/2012

  wauw prachtig!

  Reply
 • Anouk

  04/11/2012

  vOEL EEN FILMPJE KOMEN

  Reply
 • Arletta

  04/11/2012

  Oh wouw cynth.
  Jij bent echt een tovernaar met ooglooks! Ik weet niet hoe je het doet maar de meest onmogelijke dingen doe je gewoon eventjes. En hoe! Niet messy of iets, nee mevrouw Koning doet alles perfect op hun plekkie alsof zoveel kleuren in één ooglook gebruiken een fluitje van een cent is.
  Respect :’D

  Reply
 • Juudith

  04/11/2012

  Jij kan echt alles he met elke kleur die je wilt! hier ziet er gewoon altijd zo tof uit!! ik doe het je echt niet na! super tof weer!!

  Reply
 • Deb

  04/11/2012

  Super gorgeous.. ik kan er niks meer van maken.. het is echt weer heel mooi en zit goed in elkaar…. ik doe dit je never nooit na.. ja misschien een keer on the nails. ps. nog bedankt voor je super lieve comments weer meid, ik smelt iedere keer van ze.. ik vind je een ontzettende mooie en lieve chick met een warm en definitely kleurrijk hart in jouw geval ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Wat ontzettend lief Deb! Jouw comments zijn ook echt altijd hartverwarmend! Bedankt. :)

   Reply
 • petracupcake

  04/11/2012

  Amazing!! Jij kan echt wel mooi kleuren combineren, zonder er vreemd uit te zien!! Super gedaan!

  Reply
 • mai

  04/11/2012

  jij maakt echt de mooiste looks!

  Reply
 • Xan

  04/11/2012

  Damn. That’s GORGEOUS! Kan niet wachten op het filmpje.
  Love,

  Reply
 • MissEvie.nl

  05/11/2012

  Prachtig! Een beetje een icy rainbow vind ik ;-) mooi gedaan Cynth!

  Reply
 • Yak Man

  05/11/2012

  holy Cynth dat ziet er zo gaaf uit! :O Ik weet niet waarom maar het doet me heel erg denken aan een schilderije van een zonsondergang bij meertje ofzo. Ja een zonsondergang lol.

  Reply

Geef een reactie