FOTD: Glinsterende aarde.

Aardetinten, herfst en natuurlijke producten. Beter kan het leven soms niet zijn, helemaal niet nadat ik voor het eerst een lipstick tegen kwam, waar ik niet allergisch voor was. Wat is dat voor een magisch product? Een FOTD? Bestaat dat nog? Hell yea, tijd om eens de kleuren weer te rocken op het ooglid!

Tijdens het opmaken verander ik nog vaak van gedachte, zo ging ik voor de nieuwe Terre d’Oc oogschaduw Jaipur Aarde. Maar niet alleen op de oogleden, binnenste ooghoeken, maar ook op de jukbeenderen én in de arcadeboog. Kortom, all over the place. Terwijl hij alleen zich op het ooglid moest bevinden. Oké, ik sloeg een beetje door. Ik vond hem nogal mooi..

Too Faced Shadow Insurance als basis, Blanc Type van MAC als highlighter op het wenkbrauwbot en naar de crease geblend voor de blendtrick en Velvet Revolver uit de Too Faced Palette op het oog. Blenden met de Terre d’Oc  Jaipur Aarde in de arcadeboog, licht aanzetten in de binnenste ooghoeken.

Sexpresso in de outer v en goed opletten dat hij smokey wordt vervaagd. Geen vlekken massa? Opnieuw aanzetten, daredevilmodus aan en ook onder het oog. Blenden samen met de Jaipur Aarde, vervolgens opnieuw aanzetten en dit net zo vaak totdat hij op de juiste intensiviteit is.

Voor de extra touch aan de look, voegde ik nog een gitzwarte oogschaduw in de buitenste hoeken toe en In The Nude van Essence op de waterlijn. Hierdoor speel je met het contrast, van donker naar licht, maar nog steeds op de natuurlijke basis. Bourjois Queen Attitude Volume Mascara + Max Factor Masterpiece MAX op de lashes, die gekruld werden door een wimperkrultang.

Het gezicht is voorzien van een foundation, gefixeerd met een poeder en opgepoetst met een goddelijke highlighter, ook dit is de Jerre d’Oc Jaipur Aarde. Op de jukbeenderen – misschien iets teveel, maar ik ging gewoon echt even .. los. – naar boven tot de slapen gewerkt + de neusbrug die is meegenomen.

Ja, nu komt het. Sowieso komt de review hiervan nog online, maar dit is bijna gewoon de exacte kleur van de Miss Sporty Toffee010 lipliner. Close. Hij is een stuk romiger, voedt mijn lippen.. ?!?!?! JA. Dat dacht ik dus ook, en de kleur past bij ontzettend veel looks. Misschien is hij net een tikkeltje oranje, maar dat heeft wel wat. Rouge à èvres lipstick 203.

Misschien niet geheel draagbaar, maar voor mij is dit best te door voor overdag. De kleurencombinatie is vrij warm, maar bevat ook een koud randje. Zouden dat de gure dagen zijn die wij tegemoet gaan? De horrorwinter komt er weer aan? Maar wel de lipstick blijven aanbrengen, die voedt namelijk!

Gebruik jij natuurlijke of biologische cosmetica?


59 Comments

 • lifestylelou

  13/11/2012

  Prachtig! Dit ga ik zeker een keer proberen. Heb zaterdag een feestje: moet lukken!

  Reply
 • Lifesplash

  13/11/2012

  Ahw, pretty! Love. Mooi die kleurencombi, een prachtige aardse kleur. :) En voor jou vind ik dit overdag goed draagbaar hoor, hahah! En voor de winter vind ik het mooi, maar please, laat de horrorwinter dit jaar níét komen. Ik heb er zó geen zin in. I don’t wannnnnt :( Koud, rillingen (warme chocomelk yay!!).

  Reply
 • Mme sophistique

  13/11/2012

  Heel mooi en lekker draagbaar. En je haar zit geweldig! Jaloers..

  Reply
 • beautiesatwork

  13/11/2012

  ja, ik gebruik dat af en toe :)

  Reply
 • Anne Solveig

  13/11/2012

  Wat een mooie look! Heel erg mooi! Ik houd van deze tinten :)!

  Reply
 • debby

  13/11/2012

  Wat een prachtige combo zeg! Heel subtiel en neutraal maar super mooi om te zien, zoals altijd eigenlijk. Ik heb enkele bio merken in mijn bezit.

  Reply
 • jlovesbeauty

  13/11/2012

  Wauw heel erg mooi!

  Reply
 • Laura

  13/11/2012

  Deze kleuren vind ik meestal het mooist voor een ooglook! En hij is zeker heel draagbaar :)

  Reply
 • Josephine

  13/11/2012

  Oh wow, de subtiele glinstertjes zijn inderdaad mooi! I like, mooie kleurencombinatie en ik vind de lipstick heel mooi :D Wait whut, niet geheel draagbaar? Echt wel.

  Reply
 • Natascha

  13/11/2012

  Ik vind je ooglook prachtig en ben helemaal fan van je lipstick <3
  Ik ben erg benieuwd naar je review en ik vnd de lipstick echt wel draagbaar voor overdag hoor!

  Reply
 • anitavanooijen

  13/11/2012

  Leuke Look!

  Reply
 • Maaike

  13/11/2012

  Echt heel mooi hoor, ik vindt het juist mooi voor overdag en mooi bij de herfst :)

  Reply
 • Ik vind deze look best draagbaar, ook overdag. Erg mooi zelfs. En ik blijf erbij, krullen staan je!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/11/2012

  Hele mooie draagbare look. Je ziet er echt mooi uit Cynthia !

  Reply
 • muakissandmakeup

  13/11/2012

  Geslaagde look! Zelf gebruik ik niet bewust natuurlijke cosmetica. Ik draag vooral wat ik mooi vind, en zolang het diervriendelijk is geproduceerd, is het oké voor mij. En is het ook nog eens organisch, des te beter :-)

  Reply
 • Deb

  13/11/2012

  Heel erg mooi weer en je haren zitten gorgeous!! Echt super mooi! Ik gebruik eigenlijk weinig natuurlijke cosmetica, wel als lippenbalsem en qua gezichtsverzorging maar echte cosmetica.. zoals oogschaduw, eyeliner, mascara eigenlijk (nog) niet..

  Reply
 • Esmay

  13/11/2012

  Ben eigenlijk niet zo’n fan van die lipstick, had er liever ’n rode of roze bij gezien ofzo! Maar de ooglook is uiteraard gorgeous as fuck!

  Reply
 • EmmaWessels

  13/11/2012

  Staat je erg mooi deze look!

  Gebruik zelf echt super graag zulke mooie natuurlijke producten :D.

  Reply
 • snakesinthebasket

  13/11/2012

  hele mooie look!

  Reply
 • Wat een mooie look! De lipstick staat je heel goed!

  Reply
 • femketje

  13/11/2012

  super mooi :D ik ben echt slecht met natural looks >.< kan dat gewoon niet om 1 of andere reden

  Reply
 • theBlondBeauty

  13/11/2012

  wauw! Prachtige look zeg! Heel mooi gedaan!

  Reply
 • michelleeeex

  13/11/2012

  Beautiful!

  Reply
 • beautyforgirls

  13/11/2012

  Wauw, erg mooi.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Irma

  13/11/2012

  oeh, dit staat je weer goed! ik vind de look nog best wel draagbaar voor overdag. ik ben erg benieuwd naar je review van het lipproduct! ^^

  Reply
 • Jorinde

  13/11/2012

  Mooi hoor. En wat zit je haar weer geweldig in de krul. Love it!

  Reply
 • Renate

  13/11/2012

  Wauw een prachtige oog look weer! Het is idd niet iets wat je overdag snel zou dragen, maar andere kant vind ik het ook weer niet too much voor overdag – een beetje tegenstrijdig haha. En je haar zit echt geweldig!

  Liefs.

  Reply
 • Amanda

  13/11/2012

  Die lipliner daar ben ik benieuwd naar, want die kleur staat je echt super!

  Reply
 • shirley

  13/11/2012

  Mooi en goed geblende look. Je haar is overigens supermooi op die foto’s. De warme gloed complimenteert de look alleen maar.

  Reply
 • Lotte

  13/11/2012

  Kind, wat ben je toch mooi! Geweldige look, leuk om te zien dat jij van zo’n ‘gewone bruine look’ iets heel speciaals weet te maken, maar het toch draagbaar kunt houden. Echt heel mooi! Ik gebruik ook weleens biologische producten, maar zou het eigenlijk wel vaker willen/moeten doen.

  Reply
 • Natiza

  13/11/2012

  Super leuk gedaan!

  Reply
 • Jasmine

  13/11/2012

  Je ziet er hier zo natuurlijk mooi, komt vast door de natuurlijk Jaipur aarde. De lipstickkleur is ook echt prachtig. Vind het zo mooi als mensen natuurlijke cosmetica gebruiken, maar voor de girls on a budget is het wel een investering. Heb wel wat, maar niet alles.

  Reply
 • joycelysanne

  13/11/2012

  heel erg mooi, as usual!

  Reply
 • oew mooi!

  Reply
 • Kayla

  13/11/2012

  Mooie look, vooral je lipkleur is prachtig!

  Reply
 • pretty beauty land

  13/11/2012

  wauw! heel mooi gedaan!

  Reply
 • Jana

  13/11/2012

  Het ziet er erg mooi uit :D x

  Reply
 • Erg mooie FOTD! :)

  Reply
 • Annika

  13/11/2012

  Wauwie! Die kleuren staan je echt heel mooi! Super mooie look!

  Reply
 • Lies

  13/11/2012

  Wat een mooie look! De kleur van de lipstick is zo mooi en de mascara echt wow! Dan begin ik het toch wel jammer te vinden dat ik zelf niet zo vaak mascara kan gebruiken. Ik gebruik zelf eigenlijk heel weinig natuurlijke cosmetica en volgens mij heb ik ook maar 3 producten in mijn stash die daaronder vallen.

  Reply
 • Bertine

  13/11/2012

  wat zit je haar mooi hier!! echt een prachtige look heb je gemaakt en de lipstick is er perfect op afgestemd, staat heel mooi!

  Reply
 • xaveenia

  13/11/2012

  Prachtige look, deze kleuren zijn erg mooi en staan je heel goed!

  Reply
 • beautyblogangelique

  14/11/2012

  Wat ben je toch een prachtige vrouw!

  Reply
 • iliveformydreams

  14/11/2012

  Erg mooie look!
  iets wat ik zelf ook wel zou dragen :)

  Reply
 • Miranda

  14/11/2012

  Heel erg mooi;D

  Reply
 • Chiara

  14/11/2012

  Wauw wat een mooie look!! en ik zou echt willen dat ik jouw wimpers had haha!

  Reply
 • teddlicious

  14/11/2012

  Prachtige look zeg! Jij kan dat zo goed hihi

  Reply
 • Evelien

  15/11/2012

  Wauw, prachtige look! En wat zijn je wimpers mooi :O

  Reply
 • Debby

  20/11/2012

  Beautiful lady&look!

  Reply
 • Juudith

  20/11/2012

  Erg mooie loook!! ik vind hem best draagbaar voor overdag! ik hou der wel vann!!

  Reply
 • xxxsophia

  27/11/2012

  Mooie look! Lekker herfstig met dat mosgroen :) En OMG, jouw wimpers….

  Reply

Geef een reactie