Trend: Studded Nails?

Vroeger moest je niet met studs rondlopen want dan werd je al snel afgeschreven bij een bepaalde kledingstijl. Tegenwoordig kan men namelijk niet meer zonder! De studs zijn hotter dan hot, worden gespot op kledingstukken, in de oren en zelfs op de nagels. On tha nails merkte ik ze enorm vaak op, zou het een beginnende trend zijn?!

Misschien is dit wel een hele grove variant, maar ik spotte allerlei vormen en maten. Van grotere studs naar mini stipjes die verwerkt waren in nagellak. Kleine bolletjes op een rij, of verspreid over het nagelbed. “Cynth, waar heb je het over?” O, je wilt foto’s zien? OF COURSE!

Incredible right? De “echte” studded nails vind ik toch wel de vijfde foto, of nummer tien. Het zijn geen stekende wapens, wat overigens soms best handig kan zijn. Misschien gooit er ooit iemand een appel naar je. POP, hand in de lucht! Vastgeprikt op de nagel. TADA! AppelStudSwag.

Wat vind jij van de studded nails? En heb jij ze al gedragen?

Bron foto’s: Pinterest.com

43 Comments

 • Lisanne blogt

  14/11/2012

  Ik denk dat ik het al niet netjes aangebracht krijg en als dat me al op miraculeuze wijze lukt, de handel er binnen een half uur weer af ligt want ik ben vreselijk onhandig met dat soort nageldingen. En een pulkert! Dus dan hoeft er maar iets uit te steken en dan Moet. Het. Er. Af! Maar zo op de foto’s vind ik het geweldig!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  14/11/2012

  Nummer vier is moooi, dat goud met blauw! Ik vind het erg echt heel tof uitzien, al zitten er een paar tussen die me vooral heel onhandig lijken. Ik draag zelf sowieso nooit nagellak, omdat ik daar geen geduld voor heb, dus ik kan me echt niet voorstellen watvoor priegelwerkje dit in hemelsnaam moet zijn haha. Maar alsnog, heel gaaf!

  Reply
 • Lifesplash

  14/11/2012

  Ahw, ik vind dat echt leuk! Maar aan de andere kant lijkt het me wel zonde van de studs, die dingen kun je eigenlijk wel leuker gebruiken lol. En dat appel verhaal, hahahah genius! Het zal je maar overkomen, maar ik zal ook wel bang zijn dat het er af valt of zo, zo zonde. Maar i must admit: it is prettieeh.

  Reply
 • Angelique

  14/11/2012

  Vooral de eerste (begin foto) vind ik echt super gaaf! Lijkt me alleen niet heel handig haha

  Reply
 • miss073

  14/11/2012

  de laatste vind ik echt mooi! maar volgens mij blijf je echt overal achter haken. misschien binnenkort op ebay neuzen voor van die studds..

  Reply
 • Lotte

  14/11/2012

  Wauw, mooi! Ik vind die uitstekende studds wel heel erg tof, maar handig? Nah, niet echt, haha! De platte studds zijn dan weer wel prima draagbaar lijkt me, ik vind de vijfde foto inderdaad heel erg mooi! Ik wil ’t ook wel eens proberen nu ik dit zo zie.

  Reply
 • jlovesbeauty

  14/11/2012

  Haha dat appelverhaal maakt dit artikel weer superleuk :D, ik vind die gestudde nagels wel leuk. Vooral foto 5 en de laatste foto vind ik heel erg mooi.

  Reply
 • xlieke

  14/11/2012

  Wauw, echt super vet!
  Maar weet jij ongeveer wat de grote van de studs zijn voor op je nagels?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ik denk 3 tot 5 mm? Volgens mij niet zo heel groot. :) Verkrijgbaar via eBay!

   Reply
   • xlieke

    17/11/2012

    hihi dankjewel! Nee inderdaad ze zijn niet zo heel groot (: dankjewel! xx

    Reply
 • Anne Solveig

  14/11/2012

  Gaaf! Niet zo praktisch.. Ik vind de eerste blauwe gaaf :)!

  Reply
 • beautiesatwork

  14/11/2012

  die zwart met gouden studs zijn mooi, maar niet zo handig denk ik :)

  Reply
 • Natasja

  14/11/2012

  Whaa! Hier had ik nog helemaal niet aan gedacht…wat stoer! :)

  Reply
 • Mme sophistique

  14/11/2012

  De kleinere studs vind ik wel leuk, maar met die lange pinnen zou ik me alleen maar een oog uitsteken.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  14/11/2012

  Ik vind het eigenlijk best wel mooi !

  Reply
 • Erg apart! En helemaal into nu! Ik vind het wel mooi, de ‘kleinere’ variant zeg maar. Die grote studs lijken me alleen geschikt voor een shoot!

  Reply
 • femketje

  14/11/2012

  gaaf! me likey :D

  Reply
 • Deb

  14/11/2012

  Het ziet er wel heel fierce uit moet ik zeggen!!

  Reply
 • Josephine

  14/11/2012

  Hmm, ik vind het eigenlijk hartstikke tof! De spikes lijken mij enorm onhandig, maar de normale studs lijken mij gaaf :D

  Reply
 • snakesinthebasket

  14/11/2012

  ik vind het echt heel leuk, vooral wanneer de studs niet te hoog uitsteken want dat lijkt me onhandig :P

  Reply
 • Renate

  14/11/2012

  Ik vind de eerste 2 pictures echt vreselijk, zo’n studs op me nagels zou ik nooit willen, maar de rest vind ik over het algemeen wel erg mooi!

  Reply
 • Michelle

  14/11/2012

  Ik vind het echt leuk! Vroeger was ik een beetje gothic (haha) en toen werd ik altijd uitgescholden om mijn vans en studs en nu loopt iedereen er mee.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ja, is toch te gek voor woorden? Gewoon lekker jezelf zijn hoor. :D

   Reply
 • debby

  14/11/2012

  Hoe leuk zeg! Och was ik maar crea bea en had ik maar een vaste hand.

  Reply
 • joycelysanne

  14/11/2012

  ik vind het heel erg gaaf!

  Reply
 • Irma

  14/11/2012

  oeh, echt onwijs gaaf! ik denk alleen dat die puntige een beetje gevaarlijk zijn met een kluns als ik, maar ze zijn wel onwijs cool!

  Reply
 • Mariska

  14/11/2012

  Ik vind het eigenlijk net allemaal niks! lijkt me ook niet praktisch ofzo

  Reply
 • lonnie101

  14/11/2012

  Echt super cool , i like it !

  Reply
 • MissEvie.nl

  14/11/2012

  Oh wauw idd erg pretty!!! :-)

  Reply
 • Amanda

  14/11/2012

  Die van Nailasaurus vind ik het leukst, omdat ik denk dat je van die het minste last hebt met blijven haken haha. Maar ik vind het cool!

  Reply
 • Ik vind het er heel gaaf uitzien, maar heb het zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd :)

  Reply
 • Annika

  14/11/2012

  Wow, dat ziet er echt stoer uit! Sommige vind ik alleen iets te! :)

  Reply
 • marchingonthebeat

  14/11/2012

  Gewoon GAAF!

  Reply
 • Yak Man

  14/11/2012

  lol, die memorable-days heb ik wel eerder gezien op haar blog :’). Ik vind het wel gaaf. en WOW SPIKES OP NAGELS?

  Reply
 • Jana

  14/11/2012

  Ik zou het zeker dragen voor een feestje :) x

  Reply
 • Lies

  14/11/2012

  Ziet er erg leuk uit! Zelf heb ik het nog nooit gedragen, maar het is wel iets wat ik leuk zou vinden. Ik zou dan wel voor de plattere studs gaan, want de puntige vind ik toch wat minder mooi op de nagels.

  Reply
 • Ik vind die kleine studs wel wat hebben eigenlijk :)

  Reply
 • shirley

  14/11/2012

  Tof? Ja! Praktisch? Nee. xD Dat is wat ik er van vind.

  Reply
 • Evelien

  15/11/2012

  I loooove it! Dit zou ik zeker dragen :D

  Reply
 • michelleeeex

  17/11/2012

  AppelStudSwag, hahahaha hoe kom je erop?! XD. Ik vind inderdaad de 5e wel een mooi voorbeeld maar de rest vind ik echt té grof… Ik ga niet met zulke stenen op mijn nagels over straat hoor hihi. Wel handig om appelninja te worden.

  Reply
 • Tamara's Blend

  17/11/2012

  Whoa, that looks dangerous, haha. :)

  Reply
 • xxxsophia

  27/11/2012

  Oeeeh, I like! :) Lijkt me alleen erg irritant..

  Reply
 • Juudith

  03/12/2012

  ik vind het best tof!! al moet het niet to much zijn!!!

  Reply

Geef een reactie