Tutorial, music en jouw hulp!

Muziek, hello – ik kan niet zonder! Het liefst hoor ik de gedurende dag muziek in mijn oren, geen valse stemmen of course. Maar wel echt engelengezang! Ik bekijk the Voice namelijk ook niet alleen voor de make-up binnenkort hier meer over.Om terug te komen op het brandende onderwerp heb ik jullie hulp nodig dames en heren, lovely dollfaces!

Misschien is het je de laatste tijd wat vaker opgevallen dat de tutorials steeds meer muziek bevatten. Ik heb gewoon goede zangtalenten en wilde die toepassen in mijn video’s. HAHA, just joking! Ik moet echt lachen om mijn eigen grap, want ik kan niet zingen. Dat wederzijds, ik bedoel, zodra het spoelen begint start de muziek. Hoor je mijn stem? Dan stopt de muziek, maar de laatste paar video’s ging dat anders.

Zodra een nummer begint, dan lijkt het veel voller, misschien aangenamer om naar de luisteren? Zelf vind ik dat, maar jullie moeten het aanhoren, vandaar jouw mening! Vind je het fijner zodra er een muzieknummer zich afspeelt? Of heb je liever dat het alleen gebeurt tijdens het spoelen?

Mijn stem moet namelijk wel hoorbaar zijn en die verhoog ik soms ook, omdat ik niet altijd even hard spreek. Of tijdens nummers, dan verlaag ik de volume van het liedje, maar mijn stem gaat iets hoger. Hier kwam ik pas vorige week achter, haha! Maar waar het op neer komt, wil jij dat het zo blijft? Of heb je liever helemaal geen muziek? Of vind je het prettiger als ik een nummer tijdens de hele tutorial laat afspelen?

Deel je mening bij de comments,  thank you love!

Bron foto’s: Weheartit.com

24 Comments

 • Charlotte

  19/11/2012

  Bij voorkeur geen muziek als je aan het spreken gaat, tenzij je heel goed softe arrangementjes kunt componeren en netjes kunt EQ’en.

  Reply
 • Jorinde

  19/11/2012

  (Jou) zangkunsten in je filmpjes vind ik mooi hoor hihi! Ik vind de muziek in je filmpjes fijn en dat mag ook blijven, maar zodra je praat hoor ik het liefst alleen jou stem praten. Dat vind ik zelf gemakkelijker luisteren :-)

  Reply
 • Christel

  19/11/2012

  Heel onorigineel… Maar wat Charlotte zegt, haha!
  Ik neem aan dat je edit met Windows Movie Maker? Want daarmee is geluid echt bizar slecht te regelen. Dan krijg je het bijna niet voor elkaar om de muziek op een prettige manier door te laten spelen.

  Reply
 • Laura

  19/11/2012

  Zoals hierboven al wordt gezegd: muziek in filmpjes is heel fijn, maar niet als jij praat :) Dan kan ik me moeilijk concentreren haha.

  Reply
 • Miranda

  19/11/2012

  Muziek vind ik altijd fijn in video’s , want ja ik ben net als jou gewoon een muziekfreak :D

  Reply
 • beautyforgirls

  19/11/2012

  Ik vind de muziek in de tutorials wel leuk.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Nicolien

  19/11/2012

  Graag alleen muziek tijdens het doorspoelen. Muziek tijdens het praten vind ik toch minder, dan kan ik me minder op het praten concentreren. Vooral als het ook nog eens een superleuk liedje is, meestal zit ik dan mee te zingen en krijg ik verder niets meer mee van het filmpje.

  Reply
 • jlovesbeauty

  19/11/2012

  Ik vind muziek tijdens de tutorial leuk, al moet je stem duidelijk hoorbaar blijven. Anders wordt het een beetje moeilijk om geconcentreerd te blijven luisteren.

  Reply
 • lonnie101

  19/11/2012

  Muziek tijdens een tutorial is leuk , ik zou wel voor een rustig liedje kiezen en wanneer je praat de muziek dempen of uit . X

  Reply
 • dppz

  19/11/2012

  Als je praat zou ik geen muziek doen, dat zou mij teveel afleiden. Tijdens zo’n doorspoelmoment wel. harstikke leuk zelfs.

  Reply
 • Irma

  19/11/2012

  Ik vind het zelf het fijnst om alleen de muziek te horen als je spoelt (:

  Reply
 • xlieke

  19/11/2012

  Muziek tijdens je filmpjes is leuk en kan goed. Zal het dan inderdaad wel zachtjes hebben staan en dan met doorspoel momenten hem harder zetten. haha. xx

  Reply
 • xaveenia

  19/11/2012

  Ik vind het zelf het fijnste als de muziek alleen speelt tijdens het spoelen, het luistert prettiger om jou zonder muziek te horen praten :)

  Reply
 • Maaike

  19/11/2012

  Muziek tijdens filmpjes is fijn, dat maakt het idd wat voller en zelfs gezelliger of zo :) Maar ik zit hier ook een beetje mee.. ik zoek eigenlijk ook nog een goed bewerkings systeem waar je dan ook misschien het bij pratende stukjes lager kan zetten dan bij de rest. Dat zou ideaal zijn. :)

  Reply
 • Jasmine

  19/11/2012

  Ja merkte het meteen, vind het zeker een leuke toevoeging aan je al zo prettige filmpjes! Wat ook grappig zou zijn als je zelf liedjes zou zingen, dan is het helemaal jou =]

  Reply
 • Josephine

  19/11/2012

  Ik vind het met muziek fijner! Bij tutorials, bij alles. En inderdaad dan wanneer je praat, muziek lager zetten. :D

  Reply
 • Allissa

  19/11/2012

  Muziek is altijd fijn, alleen ik zou het wel verlagen heel erg als je praat anders wordt het zo moeilijk verstaanbaar :d

  Reply
 • Lies

  19/11/2012

  Muziek bij filmpjes vind ik altijd wel erg leuk. Alleen wel het liefste tijdens doorspoel stukjes of als je praat dat het goed gedempt zal worden waardoor je nog wel goed kan horen wat je verteld.

  Reply
 • Lotte

  19/11/2012

  Ik vind muziek bij filmpjes zelf wel leuk, ja! Maar wanneer je dan praat moet ‘ie wel uit of zachter, want ik wil wel zonder moeite te doen kunnen horen wat je zegt natuurlijk :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  19/11/2012

  Ik vind muziek leuk tijdens de stukjes waarin niet gepraat wordt, anders wordt het soms slecht verstaanbaar.

  Reply
 • Yak Man

  19/11/2012

  gewoon de hele filmpje door en bij de stukjes waar je gaat praten de muziek zachter zetten :). Kan je makkelijk doen tijdens het bewerken ^^.

  Reply
 • Anne Solveig

  19/11/2012

  Ik vind de muziek wel fijn!

  Reply
 • Hanna

  19/11/2012

  Ik vind muziek altijd wel prettig! Mits het muziek is die een beetje past bij wat je gaat doen, en niet té irritante deuntjes haha! Maar die heb ik absoluut nog niet voorbij zien komen hoor haha! liefs.

  Reply
 • Deb

  21/11/2012

  Muziek vind ik ook prima tijdens de filmpjes, misschien handiger om dit alleen op momenten te doen wanneer je niet aan het praten bent (hihi en je hebt ook zoveel spraakwater ;-) ) of het dan als achtergrond muziek op te zetten zou
  misschien ook wel kunnen.

  Reply

Geef een reactie