First time gym + jouw ervarvingen!

Het is koud hé? Heel koud, waterkoud. Zelfs de ijsberen hebben het koud. Geef toe, ook jij hebt ze zien bibberen. Soms dacht ik dat er een soort aardbeving was, maar ik had gewoon de bibbers. Daarnaast wordt het snel donker, dus dan is het niet veilig om te hardlopen. Ja, mijn “smoesjes” voor het niet-sporten. Ik ben gewoon te moe, maar vandaag begin ik op nieuw. Ja. Echt waar!

Bye.

Sporten, sinds ik stage loop sport ik door oudjes op te tillen. No offense, maar dat is soms echt een sport. Oké, misschien werk ik niet helemaal via de tiltechnieken, maar ik heb liever dat ik mijn rug verrek – wat ook bijna dagelijks gebeurd omdat ze een onverwachtse beweging maken – dan dat iemand op de grond klettert. Moe en afgepeigerd kom ik thuis. Uhu.. dan staat er nog iets op mij te wachten..

Ja, JULLIE! Ah, zo’n heerlijke verademing. Ik voel mij gewoon echt geweldig als ik kan bloggen. Ken je dat moment dat je eindelijk weer iets mag doen? Of die dag omdat je weet dat je je lievelingseten gaat nommen? Ja? DAT GEVOEL! AH. HEERLIJK. Heerlijk, zeg ik je. Ik ontspan soms teveel tijdens het bloggen, waardoor ik nog weleens wegsukkel en gone for the second ben. Maar écht, ik sta altijd te popelen om aan het werk te mogen voor de site.

Dat wordt dus een dikke filmweek na kerstmis + bye bye food wat je tijdens het kijken eet.

Laten we eerlijk zijn, ik blog geen uur, ook geen twee, en ook geen drie uur. Nope, ik zit zeker boven de vijf uur per dag – inclusief enkele pauzes op stage.. care. – Vooral in het weekend, al mijn tijd gaat er aan op. En als ik iets niet leuk vind stop ik, vind ik het amazing? Dan zet ik mij er ook gewoon écht voor in. Bij bloggen heb ik dat echt FOR SURE. Mijn energie gaat daar vervolgens in op, geen tijd om te sporten.

Ik hoop niet dat dit bij mij gebeurd. Cynth, trek geen slippers aan. HAHA!

At the moment is le Cynth with le homeboys in de sportschool. Waarom? Om te kijken of dat wat is. Gewoon even een le proeflesje, zonder sportleraar – serieus, die mannen zijn echt om.. om te brengen. Excuse me. – maar misschien is het wat! Ik ga jullie weer op de hoogte houden van mijn sportactiviteiten. Net zoals bij het bloggen en maybe raak je ook wel weer gemotiveerd om te gaan sporten. Niet dat het moet, maar soms moet je gewoon even frustratie kwijt, of de extra bonbon. En hallo, trainen gaat goed met eten! HELL YEA! Namnam. Nomnom. BIKBIK. Haaaaaha.

Hij eet trouwens een hamburger.

Maar dit was geen boringass artikel om jullie op te hoogte te brengen dat ik rot in de sportschool – kijk mij stoer praten, nu ben ik een sportschoolgassie – maar ik vroeg mij af hoe jullie dat deden. Veel reacties waren toen dat vele van jullie lovely people ook rondhing buiten of in de gym, so tell us all about it! Ja, ik wil ook de rare verhalen horen, haha! Daarnaast moet je motiveren en gemotiveerd blijven.

Ga jij naar de sportschool? En had jij ook een weirdass story about the gym?

Bron foto’s: Weheartit + klein kunstwerk from le moi.

22 Comments

 • Miranda

  23/11/2012

  Ik sport ook zeker. Eigenlijk heb ik altijd al gesport , omdat ik het leuk vind maar ook om mijn conditie bij te houden en mijn frustraties te uiten. Ik vind sporten niet erg, juist alleen maar prettig. Ik doe nu aan fitness (alweer een aantal jaren) Ik vind het heerlijk om dan muziek aan te doen en dan gewoon te gaan rennen , of wat anders. Gedachten eigenlijk op 0 en gaan, heerlijk;D

  Reply
 • Amanda

  23/11/2012

  Ik sport niet… geen tijd voor en te moe haha. Al mijn tijd gaat inderdaad op aan bloggen. Mn vriend en ik willen wel op boksles, maar hij kan op die dagen niet :( Lijkt me zo vet he boksen!

  Reply
 • joycelysanne

  23/11/2012

  tegenwoordig doe ik aan spinning op vrijdag ochten, opzich wel leuk :) lekker alles van je af trappen!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  23/11/2012

  Haha, ik hou van je schrijfstijl!
  Ik heb een tijdje een abonnement op de sportschool gehad samen met een vriendin, maar zij had telkens geen zin en daardoor had ik ook geen zin meer haha. En eigenlijk vond ik het gewoon onzin, want als het lekker weer was vond ik het leuker om buiten te sporten, en als het regende had ik geen zin om naar de sportschool te fietsen hahaha.
  Maar nu heb ik skates en dat vind ik écht heel leuk! Toch nog een manier gevonden om m’n energie kwijt te kunnen.
  Succes met het sporten in ieder geval, ben benieuwd hoe het je bevalt! :)

  Reply
 • Manon

  23/11/2012

  Wat een heerlijk artikel! Ik sport 4 à 5 keer per week maar gewoon hardlopen bij een vereniging en trampolinespringen. Ik ben een paar keer bij de sportschool geweest maar het was echt geen succes. De standaardtemperatuur was daar ongeveer 25 graden, nou dat vind ik echt veel te warm om in te gaan sporten. Daarnaast waren de mensen daar ook niet zo gezellig…

  Reply
 • Josephine

  23/11/2012

  HAHAHAHAH, I LOL’d om de bewerking, you genious! Ik ga zelf niet naar de sportschool, maar ik badminton fanatiek! Elke donderdag 2 uur, vrijdag af en toe 2 en afwisselend in het weekend wedstrijden, yay!

  Reply
 • Anita

  23/11/2012

  Ik heb een abbonement bij de sportschool sinds september en ik zal zeggen ben er 2 x geweest hahah! Heb af en toe gewoon geen puf, maar moet toch proberen 2x in de week te gaan!

  Reply
 • Arletta

  23/11/2012

  Ik ben lid bij de sportschool maar ik doe eigenlijk alleen op maandag en dinsdag mee met zwimba en aquavaria. daar zijn eigenlijk altijd alleen maar vrouwen maar laatst deed wel dé homo van de sportschool mee. In een fluoriserend gele speedo haha!
  Goodluck in the gym cynth!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/11/2012

   Oh, sportief! :) Oh, goddelijke outfit van hem. :’) Dankjewel!

   Reply
 • Sophia

  23/11/2012

  Ik ga sinds een paar maanden ook braaf elke week naar de sportschool.. ;p Ik vind het erg leuk om te doen, maar spannende dingen maak ik niet mee hahah! ;) En dat treadmillfail filmpje blijft geweldig! :D

  Reply
 • muakissandmakeup

  23/11/2012

  Naar de fitness gaan is écht niks voor mij. Ik ben best sportief, hoor, naar de sportschool doe ik niet graag.

  Reply
 • ValleyDoll

  23/11/2012

  Ik ga 2 x per week nr de sportschool, heb dat echt nodig om aan energie te geraken. Ik ging normaalgezien 3 x maar sinds ik werk is dat wel moeilijk.

  Reply
 • Jorinde

  23/11/2012

  Sporten doe ik inderdaad ook bij de oudjes :-) Ben daarna altijd veel te moe om nog naar de sportschool te gaan.

  Reply
 • Liliane

  23/11/2012

  Hahaha dat tekeningetje!
  En ik vind bloggen een goed excuus, het is immers ook TOPSPORT ;)
  Ik ga nu niet naar de gym want mijn sportschoenen zijn kwijt geraakt tijdens de verhuizing lololol.
  Vroeger ging ik nog 3x per week sporten, anderhalf uur lang. Dat gaat tegenwoordig niet meer met het bloggen erbij :P

  Reply
  • Beauty Koning

   25/11/2012

   Mooi hé Lil?! :”DDDD Moest er zelf zo hard om lachen. :’)

   Reply
 • theBlondBeauty

  23/11/2012

  Leuk artikel zeg! Het wegdompelen bij het bloggen ken ik, haha. Ik ga zelf niet naar de sportschool, maar rijd elke dag paard (I have my own horse, you know) Daar gaat wel 2 uur per dag in zitten, + 2/3 uur per dag aan bloggen en ook nog 1 uur per dag aan leerwerk… druk druk druk! x

  Reply
 • Allissa

  23/11/2012

  Oeh have fun! Ik doe zelf naast Badminton ook fitness en vind het eigenlijk wel fijn. Lekker je frustratie er uit trainen. Vreemdste verhaal ooit? Ik vergeet nog wel eens om na het van hoogste veranderen van je zitplek de boel goed vast te draaien. Met als gevolg dat ik ga zitten en ráts met veel lawaai naar beneden zak :’) hilarisch.

  Reply
 • Lies

  23/11/2012

  Ik neem mij al maanden voor om weer te gaan sporten, maar verder dan het voornemen is het nog niet gekomen. Al scheelt het misschien wel dat ik alles op de fiets doe omdat ik geen ander vervoer heb of is dat misschien meer een excuus ervoor zoeken om niet te gaan sporten? haha. Zelf ga ik alleen niet naar de sportschool, maar ik sport altijd in en rondom het huis met bijvoorbeeld Zumba, omdat het voor mij dan toch heel wat geld scheelt.

  Reply
 • Mme Sophistique

  24/11/2012

  Ik heb eerlijk gezegd ook nooit zin om te gaan, maar eens ik geweest ben voel ik me wel echt top.

  Reply
 • Irma

  24/11/2012

  ik kan nog niet gaan, want de meeste sportscholen zijn vanaf 16 jaar, dus met mijn vijftienjarigheid gaat dat niet lukken. wel heb ik een abonnement op iets anders; het is een soort sportgebeuren waar ze lessen geven in zumba, pilates, poweryoga, pump en total bodyworkout.
  dus daar ga ik 2 à 3 uur in de week naartoe om even war calorietjes te verbranden of spieren te kweken (:

  Reply
 • beautyvictims

  24/11/2012

  Ik sport nu al een jaar bij de sportschool, lekker in m’n eentje. Ik kan gaan wanneer ik wil en hoef met niemand rekening te houden, heerlijk! In het begin ging ik fanatiek 2x per week, toen had ik ook meer tijd. Nu ben ik blij als ik 1x in de week kan. Wat me toen ook erg motiveerde was een leuke sportleraar die daar werkte, hihi. Helaas is ‘ie nu weg :(

  Reply
 • Juudith

  06/12/2012

  Ohh nooo ik ga echt niet na de sportschoool.. lijkt me zo verschikkelijk.. whaha! halve dorp tegen komen en me een beetje kapot zwetenn.. neuhhh niets voor mij.. haha!

  Reply

Geef een reactie