Intense haarkleuren!

Mijn lokken zijn nog herstellende, maar dat neemt mijn liefde voor het verven van de plukken niet minder! Ik houd van felle, maar vooral gruwelijke haarkleuren. Zelf ging ik van blond naar roze, paars, rood, oranje en zelfs blauw. Paars met roze. Rood met highlights + een zwarte coupe. Kort, lang, staartjes en nu ben ik blond met lange manen, maar zodra ik de onderstaande foto’s bekijk, loopt het kwijl weer uit mijn mond. IK. WIL. OOOOOK!

21 h

2 H

3 H

4 H

5 H

Hoe vet is de groene coupe? Tegenwoordig spot ik steeds vaker mensen met een kleurtje. En nee, niet alleen vrouwen verven hun haar, want mannen kunnen er ook wat van! Stiekem de grijze dekking, of gewoon zo’n een vette kleur als hierboven!

6 H

7 H

8 H

9 H

11 H

12 H (2)

Het ombre effect met felle kleuren in je lokken staat gewoon schitterend. Hoe valer de overloop is, hoe intenser de look oogt. Het is net zoals met oogschaduw, intens like hell, mooi en smooth geblend!

12 H

14 H

15 H

16 H

Regenbooghaar, ooit dames en heren. Ooit! Misschien is het maar een laagje, of net zoals de brunette, maar ik moet een keer dit hebben geprobeerd. Mijn haar moet eerst weer in een goede conditie komen, voordat ik aan de slag ga met bleekmiddelen. Ik voel het er wel naar smachten! Of misschien is dat gewoon.. wat tussen mijn oren.

17 h

18 h

19 h

22 H

23 H

25 H

26 H

27 H

SONY DSC

Mind is blown away! Ik sta er gewoon van versteld hoe de technieken zijn veranderd. Vroeger duurde het even om je haar in dit soort tinten te verven, maar nu is het met één kappersbeurtje klaar. God, ik ben jaloers. “Cynth, kom mij halen!” Ooit. Dit wordt een bucketlist onderwerp, haha!

Heb jij je haar weleens in een ontzettend gave kleur geverfd? En welke was dat? Of ben je het nog van plan?

Bron foto’s: Pinterest.com

63 Comments

 • lifestylelou

  06/12/2012

  Wauw, wat een creaties! Sommige zijn wel heftig hoor, haha. Ik zou zelf niet voor zo’n felle kleur gaan. Ik vind het al heel wat dat ik van de week een ombre kapsel krijg van donker naar licht. Haha!

  Reply
 • Lisanne

  06/12/2012

  Holy moly wat mooi zeg. Vooral die bovenste en dat regenboog haar… whoah! Maar als ik af en toe mijn wortels bijkleur wordt het al droog, ik denk dat ik kaal wordt als ik het zo moet ontkleuren… :(

  Reply
 • Angelique

  06/12/2012

  Wauw ik wil OOOOOK haha, denk dat ik Cynthia wel met een dip dye kan verwachten, als ik jou huidje zie, blauw, rood, geel of paars zal wel heeeeel gaaf zijn je met gekleurd haar te zien <3

  Reply
 • Laura

  06/12/2012

  Wauw, die blauwe kleur op de tweede foto is echt praaachtig! Ik zou zelf nooit mijn haren in een kleur verven, maar ik begrijp wel waarom anderen dit willen haha!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  06/12/2012

  Ik ben zelf niet zo avontuurlijk aangelegd maar ik kan het wel erg mooi vinden bij een ander :)

  Reply
 • Lifesplash

  06/12/2012

  DOE WAT JE NIET LATEN KAN!!!! Hahahha, het is niets voor mij alleen, ik wil zelf nog even een ombre draai aan mijn kapsel geven, want daar ben ik wel aan toe. Maar moest ik ooit een kleur nemen? Gimme donkerpaars, dat vind ik wel vet. Alhoewel ik rood ook mooi vind, maar dat is pas écht mooi als je een licht huiskleurtje heb. Doooon’t have. :((

  Reply
 • Lotte

  06/12/2012

  Dat regenbooghaar vind ik zóooo vet! Maar zóooo slecht voor je haar, haha. En ik weet niet of ik er wel echt voor lang mee rond zouden lopen. Maar bewonderenswaardig is het zeker!

  Reply
 • mysupersweetlife

  06/12/2012

  Prachtige foto`s! Ik vind het erg mooi maar daar heb ik het lef niet voor (en het past ook niet zo bij mij) Wel wil ik mijn haar over een tijdje ombre laten verven!
  Liefs

  Reply
 • Lisanne

  06/12/2012

  Ik ken het gevoel. Ik kan niet langer dan een paar maand met dezelfde haar kleur rond lopen. Ik moet en zal er iets leuks mee moeten doen, wat amper niemand heeft. Zelf wil ik mjin haar nog een keer helemaal turqoiuse verven c:

  Reply
 • Lisanne

  06/12/2012

  Ik heb mijn haar al allerlei kleuren gehad, dipdye maar ook helemaal. Ik kan niet langer dan een paar maanden met hetzelfde lopen, ik moet en zal er wat in moeten hebben wat amper iemand heeft of durft. hihi.

  Reply
 • joycelysanne

  06/12/2012

  ik hou er van, alleen zou ik het zelf écht niet durven!

  Reply
 • dppz

  06/12/2012

  Prachtig, vooral de pasteltinten. Ik durf veel met mijn haar, maar toch pas ik voor deze haartrend. :)

  Reply
 • Paola

  06/12/2012

  Wauw super gaaf! Ik heb wel twee aparte kleuren gehad in mijn haar, maar nooit meerdere kleuren. Toen ik een jaar of 13 was heb ik het een keer paars gehad en op mijn 15e oranje.

  Reply
 • dana

  06/12/2012

  De zijkanten van m’n haar zijn op dit moment roze ;)

  Reply
 • Kaylani

  06/12/2012

  Ik heb mijn haren een aantal keren helemaal roze gehad. Of alles aan de voorkant roze, en achter paars. Ik hou van kleurtjes! ♥

  Reply
 • Natasja

  06/12/2012

  Geweldig dit! Ik heb mijn haar al eens blauw gehad en roze, oh en knaloranje en rood, haha. Ik hou ook heel erg van gekleurd haar. :)

  Reply
 • Josephine

  06/12/2012

  OHMYY! Dat vind ik zó koel! Lijkt mij ook tof, maar ik vind het stiekem leuker om te zien op van die gorgeous plaatjes op le internet <3

  Reply
 • Maaike

  06/12/2012

  Ik vindt het altijd heel gaaf staan, zoals op deze foto’s, maar zou het zelf echt niet durven ^^ Knal rood & blauw zijn mijn favoriet in deze haartstijl, vooral de laatste foto is gaaf of die knal rode, of dip dye. Dip dye zou ik dan misschien wel weer doen ^^

  Reply
 • Michelle

  06/12/2012

  Ja gaaaf ik hou er van! Ik heb mijn haar onder ook roze gehad zoals op een van de foto’s en ook nog eens blauw. Altijd jammer dat het zo snel vervaagd.

  Reply
 • Esther

  06/12/2012

  Ik vind dat rood zo mooi (foto met bloem in het haar)

  Reply
 • Mariska

  06/12/2012

  Hele mooie kleuren zitten er tussen, maar zelf zou ik dat nooit echt gaan dragen denk ik.

  Reply
 • Miss M

  06/12/2012

  Shit dat is wel knap. Ik ben een blondje, naturel en gekleurd, hevig blond ind e zomer en donkerder in de winter; Vroeger probeerde ik vanalles. als ik die foto’s zie, dan heb ik er terug zin in.

  Reply
 • muakissandmakeup

  06/12/2012

  Mooi hoor, vooral de rood -en oranjevarianten vind ik leuk! Zelf zou ik een kleur als groen of blauw nooit durven proberen, maar ik vind het wel knap.

  Reply
 • muakissandmakeup

  06/12/2012

  Mooi hoor, vooral de rood -en oranjevarianten vind ik leuk! Zelf zou ik een kleur als groen of blauw nooit durven proberen, maar ik vind het wel knap. Felrood of oranje dan weer wel.

  Reply
 • Vooral de laatste vind ik heel erg mooi. Voor mijzelf zie ik het niet zitten, ik denk niet dat ik het durf. Daarnaast heb ik kort haar, dus een mooi ombre effect gaat toch nooit lukken :-)

  Reply
 • BeautyFrique.com

  06/12/2012

  Die laatste foto en dat blonde haar met blauwe haarpunten vind ik echt super mooi!!
  Ik ging ooit voor blond haar. Drie uur later kwam ik met een oranje achtige coupe thuis. Mijn idee was dus standaard (blond haar), maar uiteindelijk was het hartstikke origineel. Zo origineel dat ik het dezelfde avond zelf maar weer donker had geverfd, haha!

  Reply
 • beautiesatwork

  06/12/2012

  zitten mooie dingen tussen, maar zelf zou ik het nooit durven :)

  Reply
 • shirley

  06/12/2012

  Ik heb ooit blauwe lokken gehad. Helaas bleef die verf maar kort zitten en uiteindelijk heb ik het maar opgegeven. Het geblondeer (want op bruin haar pakt het weer niet) was ook niet goed voor mijn haar.

  Later heb ik mijn hele haardos laten blonderen in periodes, zodat ik het ariel rood kon verven, maar wederom was dat er al snel uit. Ik was zo teleurgesteld. >.<

  Reply
 • Lisa

  06/12/2012

  Ik wil ook weer! De rode, 4e van onder, vind ik prachtig! Ik ga ook weer twijfelen… Maar mijn vriend vind het niet zo leuk.. En oh die gestretchte oren bij de eerste foto. I like!

  Reply
 • Laralaurentia

  06/12/2012

  Echt heel erg gaaf om te zien, maar zelf doen. Hmmmm nee, dat laat ik aan andere over.

  Reply
 • Miranda

  06/12/2012

  Echt mooie haar kleuren zitten er tussen. Ik vind ombre haar ontzettend mooi en rood haar ook , al moet je wel de juiste kleur rood hebben.

  Reply
 • Mooi voor een look of bepaalde gelegenheid, maar ik zou het toch moeilijk hebben om me zo knallig te zien!

  Reply
 • theBlondBeauty

  06/12/2012

  Wauw! Echt gaaf zeg, ik zou zelf mij haar wel eens rood willen verven. Ik ben daarom ook heel jaloers op mensen die van zichzelf heel mooi rood haar hebben! Ook zou ik mijn haar wel eens ombre willen verven, zodat het van donker, naar lichtblond gaat. Mijn haar bruin verven wil ik ook al heel lang. haha ik heb heel veel plannen hoor! x

  Reply
 • Juudith

  06/12/2012

  Woooooowwhh hoe vet zegg!! echt zo stoeerr!! ik heb ooit oranje haar gehad.. maar dit was meer doordat de kleur verkeerd uitpakte haha! verder wou ik altijd een knal kleur maar dat mocht niet van m’n ouders.. nu vind ik het wel vet maar vind ik het niet echt klantvriendelijk staan in de winkel! De groenblauwe tinten en het roze vind ik zooo gaaf!!

  Reply
 • Beautyraiseplace

  06/12/2012

  Okee wauw dat van paars naar lichter enz vind ik heel mooi misschien wie weet in de toekomst :D

  Reply
 • Christel

  06/12/2012

  Ik vind het altijd wel knap dat mensen het durfen te doen, zelf vind ik het iets té. Het zou ook niet verstandig zijn voor mijn werk, omdat het de mensen waarschijnlijk zou afschrikken. Ook ben ik bang dat je dan minder sirieus zou worden genomen. Mensen die er zo extreem uitzien, hebben ook vaak veel vooroordelen dus ik zou het zelf nooit durven en eigenlijk ook niet willen :P :) ‘x

  Reply
 • Jorinde

  06/12/2012

  Gaaf om te zien. Ik heb het eens proberen paars te verven, maar dat pakte niet mooi uit!

  Reply
 • Amanda

  06/12/2012

  Het heeft eigenlijk wel wat! Best wel stoer eigenlijk. Zelf zou ik het denk ik niet zo snel doen ivm met mijn werk. Sowieso moet ik rekening houden met mijn uiterlijk op mijn werk! :(

  Reply
 • Femke

  06/12/2012

  Ahh er zitten zulke mooie foto’s tussen, echt goede inspiratie ja. Ik denk alleen niet dat het echt wat voor mij is, ik weet niet goed waarom eigenlijk…. Wel leuk zo’n artikel, even inspiratie opdoen!

  Reply
 • Natascha

  06/12/2012

  Ik verf mijn haar al rood maar ik zou het wel eens feller willen. Helaas gaat dat wss niet omdat ik veel rood in mijn gezicht heb. Een blauw/groene dipdye lijkt me ook erg gaaf!

  Reply
 • Jana

  06/12/2012

  Wow prachtig allemaal :D x

  Reply
 • Irma

  06/12/2012

  ik heb nog nooit mijn haar geverfd, maar ik zou ook niet willen wat voor kleur dan (: ik heb nu erg blond haar en die pastelkleuren vind ik wel cool, alleen dat is meer iets voor in de lente.

  Reply
 • xaveenia

  06/12/2012

  Wauw wat een mooie haarkleuren! Ik ben van mezelf blond, maar ik heb het zwart, bruin, paars en rood gehad. Waarschijnlijk gaat het binnenkort weer een donker rode kleur in :D

  Reply
 • teddlicious

  06/12/2012

  ooeh dat zou ik denk ik zelf nooit durven!! Ik heb je trouwens getagd voor de winterlicious tag :)

  Reply
 • Ayla

  06/12/2012

  Jaaa, ik hou er ook echt van! Ik laat mijn haar nu ook eventjes rusten en hopelijk herstellen, maar binnenkort laat ik mijn blonde dipdye weer bijwerken en dan kunnen we weer :) De laatste keer had ik turquoise, roze en paars in de uiteinden van m’n haar.

  Reply
 • Claudia

  06/12/2012

  Vooral dat paarse vind ik heeeeeel erg gaaf!

  Reply
 • Prachtige foto’s, die regenboogkapsels, wauw!

  Reply
 • die laatste is cool!

  Reply
 • Deb

  07/12/2012

  Geweldige creaties, de turquoise haren en paarse ombre vind ik het mooiste. Dit zou mijn haar echt nooit overleven en is veel te broos en droog om zo heftig gekleurd te worden helaas.

  Reply
 • Renate

  07/12/2012

  Oh wat gaaf, zelfs het paarse haar ( met waterval vlecht ) vind ik prachtig! Ik wil het oooook! maar ik weet maar niet wat ik wil. Ik denk ook telkens aan warm rood haar ( zo iets als wat ariana grande heeft ) maar ik weet het nog niet..

  Reply
 • Allissa

  07/12/2012

  Prachtig! Vooral het blauw-paarse en rood-oranje gekleurde.
  Heb zelf mijn haar voor een deel blauw gehad, 3 jaar geleden ongeveer. Maar toen was ik meteen ‘emo’ haha.

  Reply
 • Ah, wat een gave en mooie haarkleuren!
  Zelf zou ik niet zo snel een felle haarkleur nemen, maar bij anderen vind ik het altijd erg gaaf staan!

  Reply
 • Yak Man

  07/12/2012

  gewoon doen cynt! :D

  Reply
 • jlovesbeauty

  07/12/2012

  Ik blijf dit soort kapsels heel erg mooi.. Al vrees ik dat ik het nooit aan zal durven om mijn haren in zo’n felle kleur te verven.

  Reply
 • Suuuper mooi! Ik zou dat turquoise met paars heel graag willen proberen!!

  Reply
 • Sherr

  07/12/2012

  aaahhh ik vind ze allemaal geweldig!! Sommige zijn wel te heftig hoor maar die donkere met roze en paars, love it!! Ik heb zelf afgelopen week mijn haar donkerrood geverfd met en wat lichter rood in de puntjes :D Ben wel benieuwd naar welke van deze creaties je zou doen hoor

  Reply
 • Lies

  07/12/2012

  Ik vind al die kleuren echt zo mooi in het haar. Zelf heb ik het heel veel verschillende tinten rood gehad en ook de kleur die het meisje op de 4e foto van onderen heeft. Dat zou ik zeker nog wel een keer willen, maar ik denk dat mijn baas het niet geweldig zou vinden als ik dat zou doen haha. Ik zit er daarom aan te denken om misschien een klein gedeelte in een fellere kleur te verven of hier en daar wat plukjes.

  Reply
 • Shelly

  09/12/2012

  So pretty, je hebt echt lef als je dit zou doen!

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Heel heftig, maar ook héél mooi.. vooral lila en roze, m’n lievelingskleuren ghehe :D

  Reply
 • denise

  28/01/2014

  wauw zo mooi wil ik ook met mijn haar doen maar is de uitgroei niet heel snel te zien dan?

  Reply
 • Liz

  28/02/2014

  heb al een aantal jaren mijn haar gekleurd in alle kleuren en zou mijn eigen kleur niet eens meer willen. Zag deze site voorbij komen en dacht . Even reageren

  Reply
 • Mylifie

  26/05/2015

  Haha krijg morgen nieuwe kleur in mijn haren ben aan het kijken voor een kleur

  Dan toch pastel paars of pastel blauw

  Reply

Geef een reactie