Chatten met Cynth! (+Enkele verrassingspoppetjes!)

Aaaaah, lalala! Tijdens het lezen van enkele comments raakte ik geïnspireerd. Oké, ik liep al een tijdje rond met het idee, maar nu wil ik hem doorzetten. Ik mistte nog enkele dingen, waardoor ik niet wist hoe ik het plan zou gaan uitvoeren. Je mist het snufje zout in je eigen project, maar ik vond de zoutstrooier!

naamloos

Wat was nou het project wat ik wilde doen? Een live chat! Waarom? Gewoon om contact te leggen met mijn lezeres en lezeressen, maar ook voor andere bloggers en gezelligheid. Ik houd van gezelligheid,daarom ook de goddelijke sfeer in de decembermaand!

December bestaat niet uit kerstmis, maar ook grotendeels op het terugblikken van het afgelopen jaar. De uitmuntende gebeurtenissen, of de minder leuke varianten daarvan. Je kunt er alleen maar van leren! In de kerstvakantie is iedereen aanwezig – de meeste hoop ik! – daarom leek mij het rond die tijd geschikt. Waarom? Dan heb ik waarschijnlijk mijn stem ook weer terug en functioneert deze dame weer normaal.

271412315014224671_yY68OblP_c

Lijkt het je leuk om te gaan live chatten met elkaar? Oké, ik heb niet de beste webcam, maar ik heb er eentje. Jij ook?! Sluit hem aan en neem deel aan het gesprek. Maar op welke dag? Vrijdag 28 december 2012? Of liever de zaterdag? 29 december? Zondag 30 december? Laat het mij weten in de comments of het jou een leuk idee lijkt + of je ook aanwezig bent en natuurlijk welke datum jou beter uitkomt!

Ben jij ook aanwezig? En naar welke datum gaat jouw voorkeur?

Bron foto’s: Pinterest.com

25 Comments

 • Lifesplash

  10/12/2012

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, heb zelf wel eens getinychat met wat bezoekers en da shizzz en dat was zo gezellig! Ik wil sowieso wel keertje met je chatten, lijkt me echt tof. Datum maakt me niet echt uit, maar niet op oudejaarsavond please haha of kerst. :p

  Reply
 • Natascha

  10/12/2012

  Ja leuk man! 28, 29 of 30 december t maakt me niet uit! Zolang het niet op oudjaarsdag is vind ik het best :-)

  Reply
 • Flora

  10/12/2012

  Op zich een heel leuk idee! Maar ik vroeg me af, kan je ook mee praten als je geen webcams hebt? Ik heb er namelijk geen, maar meedoen zou me hartstikke leuk lijken!

  Reply
 • debby

  10/12/2012

  Wat een leuk idee meid!

  Reply
 • Josephine

  10/12/2012

  Jaaaaa een live chat zou tof zijn :D

  Reply
 • Natasja

  10/12/2012

  Wat een superleuk idee! Datum maakt niet uit, ik maar de 30e lijkt me minder praktisch met voorbereidingen voor oud en nieuw, dus de 28e of 29e. :D

  Reply
 • Maaike

  10/12/2012

  aaaah zo leuk cynthia! :D Ik zal er zeker zijn! Alleen de 30e lijkt mij ook niet heel handig, maar de andere twee dagen maken volgens mij voor mij helemaal niks uit! Echt heel leuk bedacht :D

  Reply
 • Juudith

  10/12/2012

  leeeeeeuk!! ik ga kijken als ik 1 van die dagen kan! zojaaaa dan kom ik ook lekker aanschuiven hihi!

  Reply
 • beautiesatwork

  10/12/2012

  hahaha Cynth :D

  Reply
 • maloubeld

  10/12/2012

  Lijkt me erg leuk! Ik weet niet zeker wat ik op die dagen doe, maar de 30e gaat het me sowieso niet lukken, omdat ik dan jarig ben.

  Reply
 • Miranda

  10/12/2012

  Oh lijkt me heel erg leuk. Vrijdag of zaterdag komt mij het beste uit. Zondag sowieso niet, dan moet ik werken en heb ik een verjaardag (:

  Reply
 • Joyce

  10/12/2012

  Oeh leuk! Ik weet helaas niet hoe alles gaat lopen, met wanneer ik moet werken enzo. En m’n tante en vader zijn de 29e en 30e jarig. Maar als de datum vast staat en ik kan, dan ben ik zeker van de partij. Ik heb dus geen voorkeur voor een datum, want ik weet echt niet wanneer ik kan en niet, haha.

  Reply
 • Sherr

  10/12/2012

  JAAAAA oh dit lijkt mij echt super leuk geweldig :D!!! vrijdag of zaterdag komt mij toch wel het beste uit.

  Reply
 • xaveenia

  10/12/2012

  Wat een leuk idee! Lijkt me erg leuk om aan mee te doen, moet ik alleen voor die tijd een webcam regelen ;) De datum maakt mij niet uit!

  Reply
 • ChellesBlog

  10/12/2012

  Het lijkt me zeker een leuk idee! Ik ben dabij ;). Mij maakt de datum niet uit :)

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/12/2012

  Jaaa zo leuk, zondag komt het beste uit! Kijk er nu al naar uit!
  Liefs

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/12/2012

  lijkt me wel gezellig!

  Reply
 • Amanda

  10/12/2012

  Een cam heb ik niet, maar chatten lijkt me leuk!

  Reply
 • Lisa

  10/12/2012

  Super leuk! De datum maakt mij niet zo veel uit.

  Reply
 • Yak Man

  10/12/2012

  ik heb geen cam :(. Maar lijkt me leuk om mee te doen :)

  Reply
 • Jana

  10/12/2012

  Jaaa leuk! x

  Reply
 • Lies

  10/12/2012

  Wat een leuk idee! Ik heb alleen zelf helaas geen cam, maar ik zou zeker een kijkje komen nemen als het ook zonder cam kan dat je ook gewoon mee kan chatten. Alleen als het op de 28e is zou ik niet kunnen, want dan gaat mijn oom de 40 jaar zien.

  Reply
 • inikkens

  10/12/2012

  Wat een leuk initiatief van je! Ik doe niet mee, beetje webcam vrees, haha. Maar wel erg leuk dat je dat doet voor je bezoekers. Heel veel plezier! Maar dat zal wel goed zitten, hihi.

  Reply
 • Irma

  10/12/2012

  OHMYGOD, ZO COOL. ik kan vrijdag, zaterdag alleen overdag en zondag alleen ’s avonds (:

  Reply
 • Beautydiamonds

  11/12/2012

  Super leuk moet je echt doen!! datum maakt me niet uit alleen liever geen 2e kerstdag :)

  Reply

Geef een reactie