Kerst overzicht 2012!

Het is kerstavond, maar misschien zit jij nog wel met je handen in het haar. Wat voor make-up breng je aan op je ogen? Matcht het met je jurkje die je eindelijk heb gevonden na een zoektocht? Wat doe je met je nagels? Heb je de juiste voorbereidingen? Of kun je nog wat bijschaven? Kijk mee naar het kerst overzicht 2012 van Beauty Koning!

Kerst overzicht 2012

We gaan het rustig opbouwen, vandaar de nagels die als eerste aan de beurt zijn. Weet je nog niet precies wat je daarmee aan moet? Dan heb je misschien aan het volgende artikel met veel variatie, van caviar nails tot aan de parels die er worden opgeplakt. Donker of juist heldere glitters. Het kan allemaal. Bekijk het artikel hier.

De voorbereidingen zijn belangrijk, want je kunt beter een georganiseerde chaos zijn, dan een chaos zonder organisatie. Tot in de puntjes! Haarpuntjes, teenpuntjes, nagelpuntjes en natuurlijk make-uppuntjes. Zorg ervoor dat je lekker in je vel zit, want dat scheelt een hoop! Lees hier de tips + mijn routine voor de kerstvoorbereiding!

Kerst overzicht 2012

Ondanks dat Serious Request voorbij is – waar zij maar liefst 12,4 miljoen hebben opgehaald, geweldig! – moet je toch wel in de kerststemming zijn gekomen. Zo niet? Neem dan de gouden muziektip aan en luister urenlang naar SkyRadio Christmas! Voor meer uitleg, klik hier.

Kerstballenlook? Nee, natuurlijk niet! Geen foto die beschikbaar is, maakt het je vast extra nieuwsgierig naar de neutrale look met een gouden liner en donkere lippen. Makkelijk aan te brengen, maar ook nog eens snel voor elkaar. Heb je haast? Neem dan dit artikel als voorbeeld!

 

Wil je geen poespas op de ogen? Maar wel een subtiele glitter met rode lippen? Hier gebruik ik Lady Danger – een kleur voor in de zomer! – met een nieuw favoriet. Geweldige combinatie + zeer classy en draagbaar voor Christmas. Bekijk de tutorial hier!

Kerst overzicht 2012

Een geheime ooglook, deels geheim. Wil je weten waarom? Lees dan snel het artikel, want dan kom je ook meteen erachter wat er nou precies op de oogleden verschijnt. Zou ik iets verklappen? Een overload aan glitter is niet mis. Holografische glitters natuurlijk! Bekijk de video hier!

Kerst overzicht 2012

Mijn allereerste kerstlook van 2012! Gekalmeerd, rustig op de achtergrond en niet een schreeuw om aandacht. Door de gekleurde lippen staat het wat warmer, denk even het merk T-shirt weg en ruil daar een chique kerstjurk voor in. Wil je weten hoe ik de budgetlook heb gemaakt? Klik dan hier!

Kerst overzicht 2012

Ogen zo donker als de nacht, dat kan alleen bij Christmas at Night! Zie je dat ook weerkaatsen? Jap, dat is een goed aangezet ooglid met een kub glitter. Een kub? Wel een hele cruiseschip gevuld met de fantastische blauwe schittertjes. Benieuwd hoe je de blauwzwarte smokey eyes maakt? Klik hier voor de tutorial!

Kerst overzicht 2012

Niet donker, niet standaard en vooral niet in de dagelijkse sleur. Paars is mijn out-of-comfort-zone-kleur, maar de gouden eyeliner kalmeert de look aardig. Geweldig hoe het wordt gecompenseerd en met de nude lips vallen je ogen alleen maar op! Bekijk hier de how to!

Kerst overzicht 2012

Goud, goud en nog eens goud! Blauwe ogen moet je daarmee combineren, zodat ze nog meer gaan spreken. Dit keer ondervond ik mijn eigen kerstlook voor 2012, nooit gedacht dat ik hem zou vinden. Het kiezen is namelijk verdomd moeilijk, maar ook hier zijn de glitters weer van de partij! Wil jij weten hoe ik de look heb gemaakt? Klik hier!

Kerst overzicht 2012

Go crazy, or go home! Ditmaal donkergroen, kerstboomgroen met een rode kerstbalkleur op de lippen. Twee tegenpolen die zich fantastisch samenvoegen, waardoor het eindresultaat er zeker mag wezen. Gewaagdste combinatie van 2012? Klik hier voor het artikel, hier vind je de how to!

Kerst overzicht 2012

Een kerstlook die tussen de anderen uitsteekt. Waarom? Omdat de kleurencombinatie best uniek is, daarnaast herken je er toch een lichte kerstlook in, ondanks dat je niet de welbekende kleuren spot. Champagne in de binnenste ooghoeken, goud op het ooglid en een goddelijke kleur in de arcadeboog. Bekijk het artikel hier!

Kerst overzicht 2012

Donkerbruine smokey eyes met red lips, waar toch een mysterieuze ondertoon in valt te vinden. Weet jij hoe het komt? Of heb je de tutorial gemist? De basis van de smokey eyes + enkele handige tips om het niet te heftig te laten uitpakken! Bekijk de tutorial online op de site!

Kerst overzicht 2012

Krullen in het haar? Maar je hebt geen zin in de krultang? Of je hebt er geen eentje? Wil je niet je lokken beschadigen door de hitte daarvan? Gebruik dan de methode in de video! Geen hitte, blijft de gedurende dag perfect zitten en is nog eens eenvoudig om op een kerstavond te doen! Hier vind je de haartutorial!

Kerst overzicht 2012

Zijn krullen je te standaard? Of houd je niet van los haar? Dan is de haardonut ook nog een oplossing, of het hip opsteken. Hierdoor is je hals vrij – doe een leuke ketting om! – waardoor je niet gek wordt van het gekriebel. Hoog in een knot met een charmante lok, tijd om wat harten van de omgeving te roven! Bekijk de simpele hairtutorial hier!

Veel kerstlooks – niet eens alles is online gekomen door tijdgebrek – maar hier kunnen we al heel wat mee vooruit! Hopelijk heeft het jullie geholpen bij het doorhakken van de moeilijke keuzes, want we zijn maar twee keer per jaar bezig met de feestelijke looks. Op die dagen wil je er gewoon glamoureus uitzien! Fijne kerstavond allemaal!

Heb jij al besloten wat het eindresultaat wordt?


11 Comments

 • Jac

  24/12/2012

  heee! Ik vind jou echt geweldig!! Ik volg je blog nu een week en ik vind je posts zo leuk, ik denk dat ik je beter ga vinden dan beautygloss. Ga zo door (: Lovess.

  Reply
 • modegek

  24/12/2012

  wat een leuke looks ze staan je echt heeel goed

  Reply
 • ChellesBlog

  24/12/2012

  Donkerblauwe nagels, maar over de make-up heb ik nog geen oordeel geveild. X

  Reply
 • femketje

  25/12/2012

  Die blauwe smokey look vind ik nogsteeds gorgeous :D

  Reply
 • Miranda

  25/12/2012

  Ohhhooo ik hou van je looks (a)

  Reply
 • sheelaaa

  25/12/2012

  Die eerste nagels, wauw!

  Reply
 • Irma

  25/12/2012

  wauw, al je kerstlooks zijn zo mooi geworden! ik heb eindelijk besloten wat mijn look wordt, maar over mijn nagels moet ik nog even nadenken. maar 1 ding weet ik wel: GLITTER

  Reply
 • Mme Sophistique

  25/12/2012

  Die nagels zijn zo mooi! Mijn look is redelijk subtiel geworden met een wing (uiteraard!).

  Reply
 • Jana

  25/12/2012

  Prachtige looks ;D x

  Reply
 • Judith

  25/12/2012

  Wauw wat een gave looks heb je toch gemaakt!

  Reply
 • beautyblogangelique

  25/12/2012

  Stuk voor stuk prachtige looks meis<3

  Reply

Geef een reactie