#48UURLIVE WINACTIE: Een NYX make-up pakket!

Het is een pak van mijn hart dat het Amerikaanse merk steeds meer blijft uitbreiden, zowel met het ruime assortiment als de winkels die zich langzaamaan over heel Nederland verspreiden. Het dierproefvrije budgetmerk overheerst al jaren in mijn make-up stash, is een absolute favoriet van mij, vandaar dat ik graag mijn liefde met jou wil delen door middel van een tof NYX make-up pakket!

NYX make-up pakket

NYX make-up pakket

Kwaliteitsproducten voor spotprijsjes, vooral de lipsticks zijn een favoriet, alhoewel ik hun bronzers met regelmaat opnieuw aanschaf. Keus voor iedereen, de kleurrijke gekken waar ik onder als als de wat rustigere tinten voor dagelijks gebruik. Toevallig straalde ik gisteren nog in de livestream met de NYX Liquid Suede Lip Cream in Orange Country op de oogleden en een feloranje Soft Matte Lip Cream.

NYX make-up pakket

Dankzij het fantastische merk mag ik ook dit jaar weer een fantastisch NYX make-up pakket weggeven met de mooiste goodies waaronder mijn all time favorites, de NYX Jumbo Pencils inclusief mijn diehard favoriet en je raadt hem al, Milk! Hiermee kun je je oogschaduws tien keer zo fel, intens en licht maken, maar blijven ze ook uitstekend zitten. Niet alleen een wit zit erin, maar ook zachtroze, een bronstint en gitzwart!

NYX make-up pakket

NYX make-up pakket

NYX make-up pakket

Dit is een ideale basis voor de prachtige NYX Full Throttle oogschaduw palettes die komt in een prachtige avondlook met de donkerblauwe en smokey eye tinten, maar ook de pastelroze met een shimmer en wat aardetinten. Een kleurtje op de lippen mag niet ontbreken met hun beruchte NYX Lingerie Lipstick, de butter lipstick, maar ook twee absolute pareltjes, namelijk de matte lipsticks!

NYX make-up pakket

NYX make-up pakket

NYX make-up pakket

Last but not last om jouw hele oogmake-up look compleet te maken, twee mascara’s! Eentje speciaal om de krul aan te pakken en de andere is voor het opbouwen van een goede fake lash zonder dat je nepwimpers gebruikt, maar kleine vezeltjes die ze voller doen laten lijken en langer! Highlighter mag volgens NYX ook nooit missen met de Cheek Cheek Contour Duo Palette, highlighten en shapen in één!

NYX make-up pakket

Ja, dat is een aardig NYX make-up pakket met de crème de la crème van het merk! Met de items kun je alle kanten op, want je kunt ermee in het avondleven duiken of schitteren overdag met de subtielere tintjes als je daarvan houdt. Zoals ik al zei, NYX is van alle markten thuis! Check hier trouwens de lijst met de Douglas winkels die binnenkort NYX gaan verkopen!

De voorwaarden van de NYX make-up pakket winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van NYX Cosmetics Nederland
– Volg NYX Cosmetics NL op Instagram
– Voeg NYXCosmeticsNL toe op Snapchat
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Wat is jouw favo product van NYX?


40 Comments

 • femketje

  22/04/2017

  whuuuut ik doe zeker mee :D was pretty sad dat ik niet bij de top 20 zat van de face awards dit jaar en vorig jaar ook al niet… dus ik ben in need of a new makeup hug ;) ik heb alle stappen gedaan, de meeste had ik zelf al :3 mijn favo nyx item zijn toch wel de lip producten, maar heb veel over de liquid liners gehoord :D

  Reply
 • ilsiee prins

  22/04/2017

  Superrrr! Wat een mega pakket.. ik ben ook dolblij dat NYX hier in de buurt te verkrijgen is, echt een goed budget make-up en ook zeker 1 van mijn favorieten. Geweldig dat je dit hele pakket weg gaat geven, ik heb alle verplichte stapjes doorlopen en maak dolgraag een kansje!
  Groetje Ilsiee

  Reply
 • Bunnie

  22/04/2017

  Tof pakketje !!! NYX is zo’n goed merk. Ik maak graag kans op dit pakket :D

  Reply
 • Mirte Vanbrabant

  22/04/2017

  Ik zou dit heel graag willen winnen maar gun het andere ook je bent geweldig ly

  Reply
 • Jillie

  22/04/2017

  Ik doe zekerk mee

  Reply
 • Iris

  22/04/2017

  Ik wil heel erg graag winnen omdat ik echt verslaafd ben aan makeup! En je bent echt mijn makeup voorbeeld! xxxx iris (ik was ook bij je live stream het was super leuk!)

  Reply
 • Iris

  22/04/2017

  Ik wil echt heel graag mee doen omdat ik echt verslaafd aan makeup! NYX is echt een super fijn merk altijd goede kwaliteit! Cynthia je bent echt geweldig in makeup en eigenlijk gewoon in alles op youtube❤ ik hoop dat ik win ik heb het denk ik wel verdient maar natuurlijk hoop ik ook dat anderen winnen omdat natuurlijk iedereen wil winnen❤ xxxiris

  Reply
 • Cindy

  22/04/2017

  Heyy ik doe zeker mee aan de winactie<3
  Om te controleren: mijn fb is Cindyvanrij Mn Snapchat is cindyvanrij9 of xcindyvanrij en Mn insta is xcindyvr.
  Mijn favo nyx product is het jumbo eye pencil milk <3

  Reply
 • Yora van der Beek

  22/04/2017

  Ik doe mee :)

  Reply
 • linda schreuders

  22/04/2017

  Cynthia laat mij winnen hihihihihihihih
  zo mooie win actie
  love xxx Lin

  Reply
 • linda schreuders

  22/04/2017

  ik doie meeeeeee (en wil graag winnen )hahah
  zo een mooie win actie
  love xxx Lin

  Reply
 • Denaa van Hunen

  22/04/2017

  Ik doe zeker mee! Super vet dat ze het wilde sponsoren! En supervet dat je weer live bent! Ik keek de vorige livestream ook :)
  De mascara die er bij zitten wil ik zo graaggggg Maar mijn moeder vind het niks met die witte mascara maar die vond ik super gaaff
  Ik heb btw alles gedaan (een deel had ik al)
  Maar je maakt echt super toffe videos

  Reply
 • Laura

  22/04/2017

  Wauw hele vette winactie! Ik doe uiteraard mee! Alle stappen gevolgd ;) Zelfs snapchat weer gedownload haha, ik gebruikte het niet meer.. Ik ben te oud voor die shit! :P:P

  Reply
 • Laura

  22/04/2017

  yaaay ik doe mee!

  Reply
 • Kaylee broekhuizen

  22/04/2017

  Ik doe zeker mee, als ik win zou ik een deel aan mijn moeder geven want die heeft bijna geen make-up. het zou super zijn om te winnen maar ik gun het ook alle andere om te winnen. En NYX is ook echt een super merk

  Reply
 • Jolijn

  22/04/2017

  Waaauw gaaf! Ik maak graag kans !

  Reply
 • Meinon Zondag

  22/04/2017

  Jaaa ik doe meee!!!!

  Reply
 • Melissa zevenbergen

  22/04/2017

  Oeeeh ik doe mee! Ik hou van NYX!

  Reply
 • Rosali Dekker

  22/04/2017

  Ik doe sws mee wel jammer dat ik niet bij de top 20 zat maarja daar kan ik mee leven hahaha
  ik hou echt van nyx dus ik wil graag winnennnnnn ik kijk de livestream graag echt leuk ikhoop dat ik win<3

  Reply
 • Daisy Van Havere

  22/04/2017

  OMG ik doe zeker mee ik wil het zoooo graag winnen ik studeer voor make up en mijn favo merk is NYX i love you cynthia❤❤❤

  Reply
 • Tiany

  22/04/2017

  ik doe mee mijn zus is bijna jarog zn ze houd echt van make up. Mijn zus en ik hebben best wel vaak ruzie en nu is hij erger geworden ik wil het daarom goed maken en mijn zus zeurt altijd dat ze nyx wil dus ik hoop dat ik win❤❤❤

  Reply
 • Ceetje

  22/04/2017

  Ik heb al een paar producten, maar zou ze graag beter willen leren kennen! Ik volg jou al op veel kanalen en zou zo even NYX even checken (maar dacht ze ook al te volgen) . Alleen deze muts heeft geen snapchat *want nog een sm kanaal waar ik verslaafd aan kan raken* . Hoop dat ik toch kans maak ;)

  Reply
 • All About Bertina

  22/04/2017

  Wat een super toffe winactie! Ik doe heel graag mee want ik ben dol op NYX maar zou heel graag nog meer van dit merk willen hebben zodat ik nog meer toffe looks kan maken.

  Alle stappen gedaan die beschreven stonden. Op Instagram en Facebook heb ik als allaboutbertina geliked / volgenEn ook ben ik geabonneerd op je Youtubekanaal (allaboutbertina) en heb je toegevoegd op snapchat.(BertinaTwins) Nu duimen maar!

  Reply
 • Britt

  23/04/2017

  Wat een supertoffe actie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan! (SC: @brittvanommeren, IG: @brittvanommeren, FB: Britt van Ommeren)
  Nu heel hard duimen!

  Reply
 • Lisanne

  23/04/2017

  Ik doe mee met de winactie. Wil al heel lang producten van NYX proberen, dus ben benieuwd

  Reply
 • Derek

  23/04/2017

  Hahahaha, oh so living for nyx. Natuurlijk doe ik mee aan deze winactie!❤
  Liefs Derek

  Reply
 • Anouk

  23/04/2017

  Jaaaaaa natuurlijk wil ik graag mee doen lieve Cynthia alles gedaan wat je vroeg heb alleen geen snap. Wat zou t een leuk verjaardagscadeau zijn om zoiets te mogen winnen. NYX blijft zo’n mooi merk.

  Reply
 • Jinthe lieben

  23/04/2017

  Ik ben de laatste tijd heel veel bezig met make up en ik zou graag dit winnen maar ik zou het niet erg vinden als ik het niet win ik gun het de anderen ook❤️

  Reply
 • Daniblablax

  23/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • Ilse

  23/04/2017

  Ik doe mee !!

  Reply
 • Ilse

  23/04/2017

  Ik doe mee !!!!

  Reply
 • Kyara

  24/04/2017

  Heel tof pakket! Ik heb alle stappen gevolgd, de meeste had ik al gedaan haha. :’) Mijn favoriete producten van NYX zijn toch wel de lip producten en dan vooral de lipcreams in de nude kleurtjes!

  Reply
 • Irma

  24/04/2017

  Holy moly WAT EEN PAKKET.
  Damn, that’s a lot!
  Onwijs toffe winactie weer Cynth! Ik doe definitely mee!

  Reply
 • Sabrina

  04/05/2017

  Hell yeah doe ik mee! Super mooi Pakket! Ik heb nog niets van NYX geprobeerd, maar ben het benieuwdst naar de lip producten

  Reply
 • Myrthe

  06/05/2017

  Wat een leuk pakket!
  Ik heb nog niks van NYX :P. Ik lees er echt vaak over op blogs en dan wordt ik er enthousiast van. Ik koop niet zo vaak make-up, maar ik zou echt graag eens hun producten proberen. Ik vind de kleurtjes mooi :).
  Ik zou graag ook een kans maken, maar ik heb geen facebook en instagram.
  Ik volgde je al wel op Youtube en op Bloglovin’ (meermyr).
  Hopelijk vind je dat ook leuk :).

  Reply
 • Lieke van Veen

  11/05/2017

  Leuk. Ik heb laatst mijn eerste NYX producten gekocht en ze zijn echt super fijn.

  Ik volg jou en NYX op facebook (lieke van veen) en op instagram (liekevv24)
  Ik ben ook lid van je youtube kanaal (liekeee24), maar heb geen snapchat.

  Reply
 • Joen

  12/05/2017

  Ik doe mee! NYX is echt een top merk xx joen

  Reply
 • Indy

  13/05/2017

  Jaaaa ik doe mee lijkt me zo gaaf om dit te winnen dan kan ik experimenteren met kleuren want dat koop ik nooit omdat ik bang ben dat het mij niet staat ❤️❤️

  Reply
 • Sharon wentzel

  14/05/2017

  Ik doe mee!!!!!!

  Reply

Geef een reactie