Last week, it was my birthday, including the last edition from the #48UURLIVE! I was hella thankful for.. #151

Genieten met de familie tijdens het tweede Paasontbijt gevolgd door het goddelijke gourmetten in de avond! Met nog de kruimels op mijn kin hapte ik opnieuw in de taart, want mijn verjaardag brak deze week ook aan. Bijna een kwart eeuw, maar zie er nog steeds verdomd goed uit, haha! Keihard aan het doorbuffelen, in lange special effects make-up looks en voordat ik het doorhad zat ik weer drie dagen lang achter mijn computer geplakt voor de vijfde en laatste editie van de #48UURLIVE! Gezelligheid, gekkigheid en passie, dat zijn de juiste woorden voor de challenge! Goeiedag thankful 151!

thankful 151

Andy & Melisa – de tweede Paasdag – Bob’s Burgers – chips met zelfgemaakte dipsaus – het maken van een nieuwe perfecte bald cap – gourmetten – Catfish – Nieuwe Buren – mijn gruesome SFX look die nog online komt komen –  mijn takkie oplader – mijn toffe whiskey glazen voor mijn uitzet – macarons – de opdruk van mijn verjaardagstaart – homemade sushi – schoonmaken van mijn kamer – Mom’s homemade worteltjestaart – opruimen van mijn make-up stash – URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box – paaseieren – voorbereiden voor de #48UURLIVE – de gruwelijke winacties voor de #48UURLIVE – mijn nieuwe outro’s – Utopia – drop – het bouwen van mijn #48UURLIVE set – Momapop – het startsein van de #48UURLIVE – het vieren van mijn verjaardag met het gezin – de livestream met Naab – de massale liefde in mijn livestreams! – de gave partypoppers – de moderators in de livestreams – Mom’s homemade kip met bacon – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – de sponsors van de #48UURLIVE – 13,700,000 views op mijn video! – gewoon kunnen slapen tijdens de #48UURLIVE – Mom’s homemade knakworsten met bacon in basterdsuiker – drankje doen met Naab – 1000 likes op Facebook! – Saints Row the Third – bellen van kijkers op Snapchat – het spectaculaire einde van de allerlaatste #48UURLIVE! – Boer zoekt Vrouw internationaal – mijn KONING SQUAD! <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?

Bedankt voor alle felicitaties, maar ook voor jullie komst in de livestreams, de gezelligheid die werd meegebracht, de support van de afgelopen jaren en de liefde die jullie altijd delen! Ik houd van jullie! x Cynthia


2 Comments

 • Irma

  25/04/2017

  Jaaa wat een feestweek!
  Ik ben blij dat ik toch nog heel even heb mee kunnen genieten van de #48UURLIVE. Het was een kort maar krachtig bezoekje (:

  Reply
 • Jessica J.

  26/04/2017

  Van de Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks werd ik ook blij! Gisteren werd I’m Shook geleverd! Binnenkort maar ‘ns swatchen. Die cake is echt vettt!

  Reply

Geef een reactie