FOTD: Tweede dag van de #48UURLIVE 2017!

Van de oranje artistieke make-up look op de eerste dag knallen we meteen door met de feestelijkheid door middel van mijn té gekke, maar oh-zo-foute Hawaii T-shirt die ik met trots droeg! Zwarte palmbomen, witte lotusbloemen en de kleuren van mijn favoriete zonsondergang die ik met liefde bewonder op de hete zomerdagen.

#48UURLIVE

FACE:
URBAN DECAY Quick Fix
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond
NYX Mineral Foundation Stick Light
NYX Sweet Cheeks Blush Palette
NYX Love Contours All Palette

#48UURLIVE

#48UURLIVE
Kruidvat talkpoeder
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
L.A. Girl HD PRO Conceal Light Ivory
L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory
Make Up Store Eyedust Angel
Sleek Solstice Highlighting Palette

#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
INGLOT Eyeshadow 342 (=wenkbrauwen!)
INGLOT Eyeshadow 355
Morphe Brushes 35B Palette
Sleek Solstice Highlighting Palette

#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE
Make Up Store Eyedust Angel
Jesse’s Girl Eye Dust Paars
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Vinyl Liquid Liner Black
Yves Rocher Ultra Crème Oogpotlood Citron
Artdeco Color & Care Mascara + wimperkrultang
Primark nepwimpers “Sultry” + DUO Lash Glue Dark-Tone

#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice

#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE

De highlighter in mijn ooghoeken heb ik naar boven vervaagd, zodat het meer uitliep over mijn voorhoofd. Het geel wat meer naar beneden, zodat de make-up look ondanks de extreme kleuren meer uit zijn context werd getrokken. Heerlijk om te matchen met mijn kleding, dat is iets wat ik al jaren doe, maar ik ben ook dol op mijn nieuwe Hawaii shirts. Ja, ik heb er meerdere, so stay tuned!

Kleurrijke oogschaduws iets voor jou? En welke tint is jouw favoriet?


One Comments

  • Irma

    04/05/2017

    Aaaah zo vrolijk!
    Ik krijg hier helemaal lente kriebels van!

    Reply

Geef een reactie