ALLE WINACTIES VAN DE #48UURLIVE!

Het was de vijfde editie, maar ook de allerlaatste #48UURLIVE! Zelf kan ik nog niet geloven dat het er alweer op zit, want de tijd vloog voorbij. Voordat ik het wist knalde ik de laatste partypopper door de kamer heen, speelde ik de laatste missie en belde ik een aantal van jullie op via Snapchat om het gezamenlijk af te sluiten. Ik heb écht genoten en speciaal voor jou als bedankje voor jouw komst, maar ook alle support en liefde door de zes jaren heen een reeks aan toffe winacties! Check hier alle winacties van de #48UURLIVE!

winacties

winacties

We trapten af met de allereerste winactie op de vrijdag, namelijk de makeupdoek! Hiermee haal je je make-up binnen no-time eraf. Geen dure reinigingsproducten of andere poespas, maar het stofje die de boel doet verdwijnen, zelfs hardnekkige lipsticks van de oogleden als gruwelijke special effects make-up. Niet één make-opdoek, nee, wel tien stuks! Check hier de volledige winactie!

winacties

Pure gore, pure horror, iets waarom ik bekend sta, namelijk mijn ranzige special effects make-up! Vele van jullie vroegen zich af of ik te strikken ben als visagiste, maar helaas houd ik het alleen bij mijzelf. Vandaar dat het mij tof leek om toch wat terug te doen door middel van een online SFX workshop, zodat wij samen een vieze, bloederige make-up look in elkaar kunnen zetten. Check hier de winactie!

winacties

Het geweldige dierproefvrije merk NYX wat ook vorig jaar een sponsor van de #48UURLIVE wilde ook dit jaar opnieuw deelnemen met een fantastisch make-up pakket! Een uitgebreide collectie met mijn favoriete Jumbo Pencils, een aantal lipsticks, oogschaduws, speciaal voor het contouren, maar ook nog mascara’s en meer! Check hier de winactie!

winacties

Als je deelneemt aan de #48UURLIVE dan doen we dat in stijl met de toffe T-shirts van Digitransfer! De voorgaande jaren waren zij ook al een sponsor, waardoor er in totaal negen exclusieve #48UURLIVE T-shirts op de wereld zijn in de kleuren wit, zwart en dit jaar sprongen in het koninklijke tintje met neonoranje! Check hier de volledige winactie van de twee laatste shirts van de #48UURLIVE!

winacties

Opzoek naar natuurlijke cosmetica? Dan ben je bij Secrets by Nature aan het goede adres! Ze hebben natuurlijke lichaamsproducten, zowel de verzorging als deodoranten, maar ook een ruim assortiment met de goddelijkste geurkaarsen voor in huis en de wax melts. Dankzij de natuurlijke Nederlandse webshop mag ik twee cadeaubonnen weggeven ter waarde van €25! Check hier de winactie!

winacties

De temperaturen schieten ineens de lucht in, waardoor we weer lekker kunnen genieten van de zomerse momentjes die gaan aanbreken. Een wandeling maken in de zonnestralen, binnenkort zitten we op het strand en daarvoor kunnen we wel een grote handige shopper voor gebruiken! Bij Marington weten zij daar wel raad mee en dankzij hen kan jij de LaLiek Shopper in de naam Doris winnen t.w.v. €130! Check hier de winactie!

winacties

Ben je niet zo’n fan van de special effects make-up looks? Laat jij liever het bloed achterwege? Dan heb ik nog een leuke verrassing voor jou, want ik geef niet alleen een online SFX workshop weg, maar je hebt ook de mogelijkheid om kans te maken op een online make-up workshop van mij! Heb je vragen over make-up? Wil je een speciale look maken? Of artistieke make-up? Check dan hier de winactie en doe mee!

winacties

Wie houdt er nou niet van een vrolijk kleurtje op de nagels? Vorig jaar pakte de Nagelfabriek jou helemaal in met de pakken nepwimpers die zij weggaven, maar dit jaar wilde zij hun specialiteit laten zien door middel van een mega nagellak pakket inclusief verzorgende producten voor handen en lichaam! Enkele toppers voor nail art, stickers en meer! Check hier de volledige winactie!

winacties

Urban Decay komt volgende week met de allernieuwste zomercollectie 2017 waar deze twee producten afkomstig van zijn! Met UD gaan we nog meer primen, zodat we nog langer kunnen genieten van onze make-up looks, maar ook het volledig reinigen, inclusief de hardnekkige UD items die longlasting zijn! Check voor meer informatie + de winactie het artikel hier!

winacties

Zoals ik al zei, je hebt de make-up voor een avondje uit, de nagellak voor op de handen en tenen, aangezien de zomerse temperaturen aan zijn gebroken, ook om alles er weer af te halen of juist langer te laten zitten, maar hoe zit het met de benen? Daar stapt Wilkinson Sword bij in met hun geweldige scheermessen speciaal voor een gevoelige en droge huid! Check hier de volledige winactie van Wilkinson Sword!

Met veel trots kijk ik terug op de leuke jaren, maar ook op de winacties van de sponsors! Het zijn winacties die ikzelf graag zou willen winnen, producten of merken die juist mij maken, zodat jij mijn favo items kunt proberen of kennis kan maken met de merken! Let op, de winacties lopen tot en met zondag 14 mei 2017! Veel succes!

Aan welke winactie doe jij mee?


2 Comments

 • Ceetje

  11/05/2017

  Ik ga zo nog even dubbelchecken, maar ik doe mee met de NYX winactie. Fingers crossed!

  Reply
 • Irma

  13/05/2017

  Yaaas, heb je weer goed geregeld!
  Ik doe met bijna allemaal mee, geloof ik!

  Reply

Geef een reactie