MEGA Snapchat overzicht #15: Werk, Pasen en de #48UURLIVE!

Ondanks dat het laatste overzicht halverwege maart verscheen hebben we nu al een overvol overzicht in het begin van mei! We duiken met zijn alle in de special effects make-up, stappen in de achtbaan voor de #48UURLIVE waar je ook een kijkje krijgt over hoe ik mij mentaal voorbereid, veel persoonlijke dingen, zoals de verjaardagen, maar ook de goddelijke foodies van Mam die weer verschijnen! Ben jij klaar voor een MEGA Snapchat overzicht 15?!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Het maken van bald caps doe ik de laatste tijd met plezier, omdat het mij een stuk gemakkelijker afgaat! Inmiddels heb ik drie bald caps gemaakt, waarvan de laatste echt een topper was. Dit was de eerste keer na twee keer falen dat ik het een nieuwe kans gaf. Ondertussen was ik ook in de weer met het maken van mijn eigen bitjes voor mijn clown make-up look, inclusief kleurstof.. shit.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Een hele reeks met make-up looks mag niet missen in mijn Snapchat overzicht, vandaar de een kleine greep uit de collectie! Voor mijn gevoel is het al maanden geleden, terwijl het laatste overzicht in maart gepubliceerd werd. Kijk eens naar de diversiteit, de reeks aan creativiteit en de kalmte bij bepaalde looks. Grotendeels van de make-up looks zijn te vinden in de Meets Cynthia of de FOTD!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Sinds kort upload ik elke zondag op beide kanalen, Nederlands als Engels, een special effects make-up video. Deze looks duren enorm lang, waardoor het vaak voorkomt dat ik tot in de late uurtjes mijzelf aan het beschilderen ben, ditmaal was het Spiderman. We gaan ALL IN of ALL OUT, we doen geen grijze middenweg zooi.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

De afgelopen weken heb ik echt lopen bunkeren guys! Dat kwam mede dankzij de verjaardag van Pap die plaatsvond in het einde van maart en Mom’s birthday in het begin van april. Lekkere taartjes, goddelijke hapjes, zelfgemaakt natuurlijk en chips met zelfgemaakte dipsaus.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Oké, het was zo ver, ik begon aan mijn make-up collectie! De laatste weken had ik het laten verslonzen, omdat ik wist dat ik voor de #48UURLIVE mijn make-up stash op orde moest hebben, zodat ik mijn collectie kon vastleggen op camera. Inmiddels heb ik de hele kast voor mijn make-up beschikbaar gesteld, op de onderste la na voor mijn SFX producten, maar een lade met producten voor mijn ogen, een la voor het gezicht en eentje voor mijn lippen + de twee kleine lades boven in met mijn nepwimpers, accessoires en alle oogschaduw palettes!

Snapchat overzicht 15

Tijdens het schoonmaken van mijn stash nam ik ook mijn kamer mee en vond mijn face cast! Ik wist dat ik nog een cast had, maar waar deze was gebleven was de vraag. Tijdens mijn eerste horror film heb ik er namelijk twee gemaakt, eentje heb jij omgesmolten tot pulp en de ander lag dus in mijn lade. Nu kan ik weer verder met mijn SFX!

Snapchat overzicht 15

Van mijn make-up stash naar mijn kasten naar mijn kledingkasten, zodat ook daar de boel was georganiseerd. Dit is een onderdeel van mijn mentale voorbereiding voor de #48UURLIVE, want een schone kamer, is een schoon hoofd.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Nachtelijke uren maken omdat ik nog veel vooruit moest werken, ondanks dat ik twee weken vakantie had ingepland heb ik er daadwerkelijk maar één opgenomen, aangezien er nog veel gedaan moest worden.

Snapchat overzicht 15

Artdeco komt met een nieuwe lente/zomer collectie van 2017, namelijk de Paradise Island waar deze gorgeous blushing bronzer en bronzers in zitten! Binnenkort op de blog!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

De laatste tijd ben ik veel bezig met het ‘aflossen’ van oude producten of artikelen die een plekje verdienen op de website, maar omdat mijn lip swatches van een aantal jaar niet optimaal was mocht ik ze de afgelopen weken allemaal opnieuw maken. Ik had de smaak te pakken en knalde zo ook nieuwe lipsticks o.a. van NYX in de review! Soms krijg je ook dit soort combinaties als je in de wat kleurrijke looks zit, maarja, color blocking was ooit in.

Snapchat overzicht 15

Ik ben moe, ik ben écht toe aan vakantie, waardoor ik voor de #48UURLIVE enorm veel last had van weinig zin, beetje doelloos ronddwalen, ken je dat? Je gaat van alles doen wat later kan, dingen die kunnen wachten, maar de belangrijkste taken doe je pas op het einde. Bob’s Burgers kijken was ook op dat moment zeer belangrijk.

Snapchat overzicht 15

Ruim van te voren ging ik even bij de Action langs voor de aankleding van mijn #48UURLIVE achtergrond! Ik had nog boxen nodig voor in mijn kamer en vulde deze helemaal met feestelijke goodies!

Snapchat overzicht 15

Oh, mijn oude bes! Ze is al bijna twee jaar zonder BabyPop and still going strong! Het lieve popje, beter bekend als Momapop, huppelt nog steeds rond, wel wat stram, maar hey, she old, but she gold! 

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

De foto’s die ik vooraf neem, tijdens het proces en daarna kunnen enorm verschillen, waardoor ik ze met liefde vastleg. Het is en blijft voor mij raar hoe je jezelf kunt transformeren met make-up, maar ontzettend leuk om te doen. Dit was ook mijn make-up look met Smiley, de tweede foto, waar ik de mooiste bald cap tot nu toe droeg.

Snapchat overzicht 15

Zelfgemaakte popcorn en Two Broke Girls. Ik dacht dat het seizoen was gestopt, maar inmiddels draaien zij alweer, alleen ben ik vergeten waar ik was, omdat alles op elkaar lijkt. Zo jammer, dit was mijn favo serie toentertijd.

Snapchat overzicht 15

Met regelmaat bezoek ik mijn postbus en krijg altijd, maar dan ook altijd de vraag waar men post naar toe kan sturen, dat kan naar mijn postbus! De gegevens staan hier boven!

Snapchat overzicht 15

Oude, droge handjes met twee dropjes die mijn keelpijn moesten verzachten. Snot in de holtes, een bijholteontsteking en vermoeidheid to the max. Dit was exact een week voor de #48UURLIVE, hierdoor kwamen ook mijn off days, omdat ik gewoon ziek aan het worden was, maar hey, liever toen, dan tijdens de challenge!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Met oud en nieuw, Valentijnsdag, 1 april, mijn verjaardag + de verjaardag van BEAUTY KONING, Koningsdag, maar ook Pasen doe ik iets speciaals. De ene keer rijm ik op een bepaalde manier, moord ik iemand uit voor Valentijnsdag, een gekke look voor Koningsdag of in dit geval eieren in mijn ogen voor de Paasdagen! Die laatste foto, ik was ziek en vroeg mij echt af wat ik op dat moment aan het doen was met mijn leven, eigenlijk werd ik verliefd op het bloed hoe het zat, damn looks good!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

En toen was het Pasen in huize Koning! Gezellig met het hele gezin brunchen, zalige toetjes, een zalm taartje gemaakt door Mom of course, paasbrood, eieren, Paashazen in de vorm van broodjes en nog meer lekkernij.

Snapchat overzicht 15

Weet je wat Mam steeds maakt? Worteltjestaart! Weet je hoe lekker dat is? Jeetje, ik ben echt hooked! Zelf had ik nooit verwacht dat ik het zo lekker zou vinden, omdat de ingrediënten totaal niet bij een taart passen, maar als je het eenmaal proeft, dan ben je verkocht!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Mijn verjaardag viel precies een dag voor de #48UURLIVE, je Koning werd namelijk 24 jaar. Mom had een gruwelijke taart, letterlijk en figuurlijk, bij de HEMA laten maken, maar speciaal voor de jarige kreeg je meer versiersels voor erop, haha! Weet je hoe lekker? Ik moest ook écht lachen toen we de taart gingen ophalen, had dit niet verwacht! We hadden ook macarons! Ik bedoel, ik had ook macarons! Ik at ze alleen en ja, ze waren de volgende dag op.

Snapchat overzicht 15

Voordat we de taart hadden opgehaald gingen we nog even naar de Blokker, daar had ik namelijk items nodig voor in mijn make-up stash en spotte deze gorgeous, maar dan ook gorgeous whiskey glazen die ik graag wilde hebben voor mijn uitzet. Ik nam ze mee, maar kreeg ze cadeau van Mom! Ik zie nu gewoon dat er “look hoe fancy..” staat. Hoe.. in het Engels. NEE, HAHAHA WAT ERG!

Snapchat overzicht 15

Even de nagels in de lak! Turkoois gecombineerd met goud, weet je hoe vaak ik het draag? Ben echt verliefd op deze combo, nu ik dit typ heb ik het ook gewoon weer op, haha!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

De eerste dag van de #48UURLIVE was aangebroken en natuurlijk ging ik in full glam met mijn artistieke make-up look, want hoe Cynthia wil je het hebben?! In de tussentijd had ik ook mijn achtergrond gebouwd, een spandoek geschilderd en alle versieringen opgehangen.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Dag twee, gehuld in een Hawaii shirt, bijpassende oogmake-up en krullen in het haar!

Snapchat overzicht 15

We gingen helemaal los op de bril waar je uit kon drinken, want hiermee kun je gewoon een slokje drinken nemen tijdens het gamen zonder dat je een spier hoeft te verrekken. Oké, stiekem kletterde de inhoud daarna wel op de grond.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Tijdens de tweede dag van de #48UURLIVE had ik Naab uitgenodigd voor een gezellig half uurtje in de livechat! We beantwoordden gekke vragen, deelden aparte verhalen o.a. over onze bloopers, maar ook make-up geheimen, was écht leuk!

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Mijn verjaardag vier ik niet echt meer, ik houd er niet van, ik wil het alleen vieren met mijn gezin. Donderdag had ik het al klein gehouden, maar omdat Pap en Naab er niet bij konden zijn, besloten we het na de livechat van Naab en mij even gezamenlijk te vieren. Mom maakte de lekkerste hapjes ooit, vooral de knakworsten in bacon met bastardsuiker, ook de kip met bacon, de saucijzenbroodjes, alles!

Snapchat overzicht 15

Damn, she looking good! Je ziet niet eens dat ik moe ben of een ruige nacht achter de rug heb, behalve aan mijn ogen, maar de gesprongen aderen door het kotsen, want tijdens zaterdag naar zondagnacht had ik enorm staan overgeven. Ik werd ineens wakker, was niet misselijk, maar sproeide de hele kolerebende onder. Joke, ik was net op tijd voor mijn vuilnisbak. De volgende dag stond ik op, was nog wat zwakjes, maar voelde mij goed genoeg om de laatste dag af te maken.

Snapchat overzicht 15

Tussendoor ruim ik op, ben ik bezig, want de camera gaat uit, maar mijn leven gaat door. Opruimen, artikelen schrijven, in de make-up, social media bijhouden, zakelijk contact in de e-mail, zodat iedereen op de hoogte blijft van de #48UURLIVE en natuurlijk eten, douchen, slapen en mijn sociaal leven.

Snapchat overzicht 15

Snapchat overzicht 15

Voordat ik het wist zat het er alweer op! Het ging bizar snel, misschien ook omdat ik nu meer sliep in verband met mijn gezondheid, waardoor je ook zo door de uren vloog. Het was écht gezellig, ik heb zo genoten en kijk met veel plezier terug op de laatste vijf jaar van de #48UURLIVE, ondanks de brakke nachten, de gezondheidsproblemen die het met zich meebracht, de stress en de uitputting. Het was het allemaal waard!

Snapchat overzicht 15

Nadat ik men had gebeld op Snapchat, mijn social media ronde had gedaan en de laatste dingen voor die avond besloot ik mijn #48UURLIVE af te ronden met Boer Zoekt Vrouw internationaal.

Snapchat overzicht 15

Op Koningsdag, de dag der Koningen, is mijn blog BEAUTY KONING jarig! Dit jaar werd mijn blog alweer zes jaar, ZES! Echt oud, haha! Ondanks de ups en downs doe ik het nog steeds met veel plezier. Het is ook leuk om de ontwikkeling te zien van 2011 tot en met nu, een compleet andere instelling, zoveel geleerd, zoveel gedaan al en een geweldige kring met bezoekers om mij heen!

Snapchat overzicht 15

Ik moest de taart ophalen bij de HEMA en besloot samen met Sam even lekker een ijskoffie te gaan drinken, maar tot mijn verbazing was Koningsdag al op de dag van Koningsnacht begonnen. Heel de stad was afgeladen, waardoor we lekker mensen konden kijken.

Snapchat overzicht 15

We hebben een traditie, meestal rondom feestdagen gaan we krassen en besloten het speciaal voor Koning WA te doen, maar helaas. Zoals gewoonlijk werd er niks gewonnen, maar het blijft leuk.

Snapchat overzicht 15

Samen gingen we in de make-up voor Koningsnacht wat ik heb gefilmd, namelijk de Get Ready With Us, maar het licht is niet goed. Naab is heel wit, ik ben heel groen, Naab zit vrij naar voren, ik lijk wel een kabouter, waardoor de verhoudingen niet kloppen. Gelukkig heeft de knaap nog een week vrij en wilde zij opnieuw gaan filmen, zodat we een nieuwe GRWU kunnen opnemen!

Snapchat overzicht 15

Echt een rollercoaster van dingen, want de ene blies nog niet zijn kaarsjes uit of de andere taart stond in vuur en vlam, omdat de volgende verjaardag aanbrak. Voorbereidingen, Pasen, nog meer voorbereidingen, mijn verjaardag, de #48UURLIVE zelf, BEAUTY KONING haar verjaardag en Koningsnacht, het ging maar door en door. Een chaotische tijd, maar ik kijk met veel liefde erop terug! Het is zo ontzettend jammer dat het om de laatste #48UURLIVE ging, maar het is nu tijd voor nieuwe dingen, een nieuw concept met nieuwe herinneringen die wij samen kunnen maken! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie komst, de gezelligheid en alle support van de afgelopen jaren, ik houd van jullie!

Wat zie jij graag in de Snapchat overzichten?


8 Comments

 • Britt

  12/05/2017

  Ik heb geeneens sushi gezien, nou zeg haha! Nee hoor, ik heb het meeste ook al wel op Snapchat zelf voorbij zien komen, het blijft leuk om te zien hoe je jouw tijd besteedt. Geef mij trouwens ook zo’n moeder die zulke geweldige dingen maakt! Prachtige looks weer, ik ben helemaal fan!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/07/2017

   Ja, huh! Weet je dat ik gewoon net de foto’s vind dat ik wel ben gaan sushi eten, maar niet in het artikel heb geplaatst! WTF CYN, hahaha! Aw, dat vind ik zo leuk om te horen dame, doet mij goed! Het is moeilijk om te kiezen wat interessant genoeg is om te delen in de artikelen of op social media, omdat het leuk is voor mij, maar misschien oersaai voor een ander. :’) Dankjewel, dankjewel! JA, ik ben blessed met zo’n moeder!

   Reply
 • Irma

  12/05/2017

  Aah, wat leuk om dit te zien!
  Lots and lots of food!
  En ook leuk om nog wat foto’s te zien van de #48uurlive :)

  Reply
 • Wat een lekker uitgebreid overzicht, leuk! Ik blijf me toch weer elke keer verbazen over de prachtige looks die je maakt haha, wat een skills heb je!

  Reply
 • Thomasxx

  12/05/2017

  You light up my days . . .
  Amaze me with your joys, talents, loves . . .
  I Love You Girl!!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/07/2017

   AWWWW! Dankjewel Thomas voor de amazing complimenten! Love you too babe!

   Reply
 • Pingback: MEGAAAAA Snapchat overzicht #16: Haar doneren, kunst maken en dankbaar zijn. – BEAUTY KONING

Geef een reactie