VIDEO: De #48UURLIVE aftermovie 2017!

In 2013 gingen de allereerste minuten in van de drie slapeloze nachten en toen ontstond de #48UURLIVE écht! Geweldige gebeurtenissen, van het opbouwen van goede vriendschappen, de gezellige uren, stripteases, live optredens, baby aankondigingen, de gruwelijke winacties door de loop der jaren, maar voornamelijk tijd spenderen met jou! Een kleine recap met hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar in een gloednieuwe en ook de laatste #48UURLIVE aftermovie 2017!

#48UURLIVE

Het kwam ooit van de grond doordat ik druk bezig was geweest met bepaalde dingen en tijdens één van mijn eerste livechats op TinyChat kwam het project ten sprake. Een groot project, een gewaagd project en een project wat ikzelf had ontworpen om samen met jullie uit te voeren wat toentertijd de 48 uur challenge heette. Bij het tweede jaar kreeg het een nieuwe naam, namelijk de #48UURLIVE!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het was magisch, het was mooi en het zijn vijf fantastische jaren waar ik op terugkijk! Van 2013 tot 2017 heb ik het elk jaar gedaan, ondanks dat er twee jaren tussen zaten waarvan eentje werd uitgesteld om later te worden hervat tot één die werd ingekort, aangezien je Koning nog steeds herstellende is, maar dat weerhield mij niet ervan om all in te gaan! We doen het of we doen het niet en wij deden het!

Special thanks to sponsors:

#48UURLIVE

#48UURLIVE
#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE

#48UURLIVE#48UURLIVE

 

#48UURLIVE

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie komst, jouw deelname in de gezelligheid, de enorme steun in de moeilijke uren waaronder de nachten/ochtenden en natuurlijk ook al jouw liefde en support! Het was mij een waar genoegen om het vijf jaar op rij te houden, maar het is tijd voor wat nieuws! Nog één keer speciaal voor jou, omdat ik van je houd, want ZIJ GELOOOFT IN MIJ, ZIJ ZIET TOEKOMST IN ONS ALLLLEEBEIIIII, WANT ZIJ WEET.. DIT GAAT VOORBIJJJJJ!

Welk jaar van de #48UURLIVE vond jij het leukst?


2 Comments

 • Lidia

  18/06/2017

  Jij ook ontzettend bedankt Ik zal het heeel erg gaan missen, het was toch altijd gezellig!
  Maar ik kan mij voorstellen dat dat ook heel zwaar moet zijn geweest.
  En ik vind de live chat ook heel leuk.
  Keep up the good work Cynthia.

  Reply
 • Sharon

  18/06/2017

  Wat zijn die vijf jaar om gevlogen zeg.
  Maar dat heb je als het leuk is, ik ben benieuwd wat je voor nieuwe dingen gaat verzinnen.
  En ik kan niet kiezen ik vond ze allemaal heel leuk ik heb er ook geen een gemist!

  Reply

Geef een reactie