Max Factor Smooth Miracle Primer.

Om je foundation aanzienlijk langer en mooier haar werk te laten doen, dan is primen echt een must! Sowieso is het van belang dat de voeding optimaal is, helemaal in de winterperiode, waardoor een hydraterende primer van belang is en volgens Max Factor zit je met de Max Factor Smooth Miracle Primer goed!

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

Een redelijk chique verpakking doordat de transparante pompflacon gesierd met gouden accenten haar witte inhoud laat zien, waardoor er een prachtig kleurcontrast ontstaat. Max Factor test in Europa niet meer op dieren, maar verkoopt helaas nog wel in China wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

De Max Factor Smooth Miracle Primer bevat glycerine, niacinamide en N-acetylglucosamine wat de huid voedt, dankzij de glycerine voor een nog langere houdbaarheid zorgt. Daarnaast zitten de krachtige antioxidanten zoals vitamine E, panthenol en groene thee, wat ook bijdraagt aan het eruit zien van een gezonde en jonge huid.

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

De substantie is vrij compact, lijkt op een crème, voelt ook romig aan op de huid, wat vettig, maar niet overdreven en trekt binnen enkele minuten in de huid. De witte kleur verandert naar een transparant tintje, heeft een mooie shimmer, waardoor je een natuurlijke glow krijgt. Verder is de Max Factor Smooth Miracle Primer zuinig in gebruik, je hebt maar een half pompje nodig voor het hele gezicht.

Max Factor Smooth Miracle PrimerLinks met de Max Factor Smooth Miracle Primer, rechts zonder.

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer

Het houdt mijn make-up inderdaad langer op zijn plek, maakt mijn huid wat egaler, is wel op een siliconen basis, waardoor ik soms oneffenheden ervan krijg. Voedt het mijn huid? Meh, mijn huid is extreem droog, wel heb ik het gevoel dat mijn foundation er mooier door zit, dankzij de hydraterende werking, waardoor het niet zo droog en cakey lijkt. Het is een uitstekende primer voor een normale en/of droge huid, want persoonlijk denk ik dat het iets teveel is voor een vette huid.

De Max Factor Smooth Miracle Primer is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €14,99!

Heb jij een primer van Max Factor? En welke?


3 Comments

 • Mellody

  10/11/2017

  Wintertijd is schraalheid.
  Zeg ik altijd, je blijft smeren vooral handen en gezicht.
  Komt ook door de centrale verwarming.
  Dus ik ben hier wel blij mee.

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/11/2017

   Jaaa, mijn handen zijn ook helemaal kapot! Klopt, de verwarming is funest voor je huid. :(

   Reply
 • Irma

  10/11/2017

  Hm, ik heb in het verleden wel een primer gebruikt, maar toen merkte ik nauwelijks verschil.
  Ik wil nog wel een keer een goede kopen, want het klinkt toch wel ideaal!

  Reply

Geef een reactie