VIDEO: Mijn Jeffree Star lipsticks + highlighters collectie!

Het komt niet vaak voor dat ik meega in de eerste lanceringen of limited editions, maar bij Jeffree Star was het anders. Vanaf het begin was ik aanwezig, want van de eerste drie Velour Liquid Lipsticks wilde ik er graag twee hebben en daar begon mijn collectie die langzaam uitgroeide naar een hele reeks kleurrijke regenboogtinten die de lippen kunnen versieren. Check vandaag mijn Jeffree Star lipsticks + highlighter collectie!

Jeffree Star lipsticks

Jeffree Star lipsticks

Sinds ik deze parels in bezit heb, draag ik nauwelijks andere lipsticks, want de matte vloeibare lipsticks zitten als een huis. Ze smudgen nauwelijks, zijn dierproefvrij en drogen mijn lippen niet uit. Als het op de Skin Frost aan komt, zijn highlighters, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open, want het glow gehalte is hier sky high!

Klik hier als je mijn Jeffree Star lipsticks en highlighters collectie niet kunt bekijken.

De Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks die in de video voorbij kwamen:
Prom Night = neon roze, mat
Redrum = rode lipstick, mat
Weirdo = zwarte lipstick, mat
Mermaid Blood = teal, mat
Drug Lord = parelwit, mat
Posh Spice = huidkleurige taupe tint, mat
Mannequin = nude kleur met een zalmkleurige ondertoon, mat
Crocodile Tears = donkergroen, mat
Anna Nicole = oranje, mat
Unicorn Blood = donkerrode lipstick, mat

Jeffree Star lipsticks

Jeffree Star lipsticks

Jeffree Star lipsticks

De Jeffree Star Skin Frosts die in de video voorbij kwamen:
Lavender Snow = ijzige lavendel kleur
Peach Goddess = warme champagne kleur

Weet je hoe trots ik ben op de kleurrijke stash? Het liefst voeg ik nog zo’n tientallen tinten toe, want in die tussentijd tijd heeft Jeffree niet stil gezeten en nog oogschaduw palettes ontworpen, maar ook hoorde ik hem laatst zeggen dat zijn focus ligt op het produceren van concealers en foundations. Guys, I can’t wait! Hier ben ik ontzettend nieuwsgierig naar, ben ook benieuwd of daar een witte variant tussen zal zitten, want I love me some white foundation or concealer, waardoor ik kan mengen!

Welke producten van Jeffree Star heb jij in bezit?


Geef een reactie