Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow.

Highlighters, in het begin moest ik er niks van weten, maar binnen no-time veranderde mijn oogschaduw van Too Faced in een lege pan. Ik was HOOKED, maar mijn hart sloeg pas écht een slag over toen Jeffree Star zijn eigen collectie lanceerde met o.a. Peach Goddess en de welbekende Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow!

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Roze verpakking, roze layout en een bijna roze inhoud, want Jeffree Star kennende verkeert zijn hele leven in een roze waas. De Skin Frost zelf is vrij massief, grote verpakking en een enorme spiegel aan de binnenkant met een inhoud van zo’n 15 gram. Het gaat om een dierproefvrij en vegan product zonder parabenen, gluten en bevat geen talk.

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Ondanks dat ik geen liefhebber ben van paarse ooglooks in verband met mijn vloekende gele ondertoon, ben ik een enorme sucker voor lavendel tinten en dan vooral met de ijzige ondertoon wat de Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow zeker bevat! WAUW. Een koele lavendelkleur met een haast chroom effect als je de highlighter tot op een hoog niveau opbouwt.

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Ben je niet een fan van sprekende glanzen op het gezicht? Geen zorgen, want het product kun je namelijk ook heel subtiel en natuurlijk aanbrengen of juist precies naar jouw smaak. In mijn geval ga ik all-in en shine ik for the gods! De highlighter bevat een goede dosis aan pigmentatie, is enorm dekkend, maar zoals ik al zei kan je dit ook halveren en aanpassen tot jouw mood.

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Over de formule van zijn Skin Frost ben ik razend enthousiast, zo anders dan de gemiddelde highlighters. Juist héél romig, hierdoor zijn ze wat breekbaarder, maar een zijdezachte structuur waardoor het totaal niet poeder overkomt. Wel moet je oppassen dat je niet teveel in één keer aanbrengt of op één plek, anders krijg je een soort van ‘plakkaat effect.”

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow

Het is zo’n item die je in je collectie moet hebben als je ook dol bent op de lavendel highlighters, daarnaast zijn ze een tikkeltje extravagant, maar combineren schitterend met gele ondertonen, omdat ze deze wat neutraliseren. Perfect voor in make-up looks zowel op het gezicht als in ooglooks, maar ook op de sleutelbeenderen, armen, benen of de artistieke looks!

De Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow is verkrijgbaar in zijn webshop voor $29(€24,61) maar ook bij TheMakeUpSpot voor €30.

Heb jij een highlighter van Jeffree Star in bezit? En welke wil je nog aanschaffen?


4 Comments

 • Mellody

  23/05/2018

  De looks zijn zo mooi, ben echt weg van deze highlihter heel gepigmenteerd en creamy maar de prijs is echt even een dingetje.

  Reply
 • Petra

  23/05/2018

  Waauw, wat een beauty!!

  Reply
 • Teddy

  23/05/2018

  Wauw ik vind hem echt prachtig bij de looks die je gemaakt hebt!

  Reply
 • Irma

  24/05/2018

  Mooi! In zijn verpakking dacht ik echt: ‘huh is dit een highlighter?’
  Hij lijkt zo donker! Maar eenmaal op je gezicht is hij STUNNN.

  Reply

Geef een reactie