Last week, I was thankful for.. #209

Maandag werd de bom gedropt, want ik stop over vier weken met bloggen, wat inhoud dat de laatste artikelen zijn ingegaan. Het was tropisch weer, schilderijen mislukten massaal, ideeën kwamen niet goed op papier, mijn hooikoorts gooide roet in het eten en ik kon de haren wel uit mijn kop trekken, omdat er geen klote uit mijn handen kwam. Uch. Gelukkig had ik na zo’n 7+ dagen van alleen maar fuckups wat succes, knalde een aantal meesterwerken voor mijn expositie eruit, nam afscheid van mijn oude schilderplek om deze in te ruilen voor wat nieuws en begon officieel aan de afronding van mijn blog. Good day thankful 209!

Thankful 209

Luisteren naar natuurgeluiden in de late uurtjes – schilderen – G-Eazy – achter de schermen aan de slag voor mijn blog – maken van nieuwe vazen voor in mijn Etsy store – 24Kitchen – watermeloen – actief zijn op Patreon – volle maan – schoonmaken van mijn kamer – nieuwe canvassen  – de heftige zomerse stormen – make-up loze dagen – Moncrieff x Judge – livestream van MinxLaura123  documentaires kijken – bezig met mijn kunst expositie – tijd spenderen in de zon – Pinterest – vooruitwerken – walnoten – opruimen van mijn schilderplek – organiseren van mijn to do lists + lijstjes met ideeën – Homeland bingewatchen – kiwi’s – hangen op de bank met la familia – bijhouden van mijn e-mail – opruimen van mijn make-up stash spotten van een oranje maan – thrift shoppen vastleggen van mijn make-up stash – Utopia – 1300 followers op mijn kunst Instagram! – onweer – draadloze koptelefoon – RY X – organiseren van mijn servies – Bob’s Burgers – stroopwafels – meer dan 80+ studenten die deelnemen aan mijn Skillshare workshop! – bezig met het afronden van blog gerelateerde zaken – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – Dean Martin – klussen aan mijn Etsy shop – Mom’s Surinaamse nasi – uitmesten van mailboxen – ASMR – biefstuk – creëren van een nieuwe schilderplek(=gonna be good, son.) – The Weeknd –  drankje doen met Naab – Pearl Jam – de hartverwarmende woorden die ik van jullie mocht ontvangen op mijn artikel! <3 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

 • Irma

  12/06/2018

  Ik ga deze artikelen zo erg missen!
  Het is altijd goed om naar de positieve dingen te kijken in het leven!
  En wat chill dat je een nieuwe schilderplek hebt gemaakt :)

  Reply

Geef een reactie