FOTD: Negativo Consumo.

Het verdriet zit hoog, maar diep in mijn hart weet ik dat het een verstandige keuze is om afstand te doen van mijn geliefde blog. Het is tijd voor wat anders, het is tijd voor het nieuwe hoofdstuk, maar dat maakt het niet minder erg dat ik ermee stop. Tijd om één van mijn laatste art looks te maken voor de website met de focus op het loslaten van negativiteit, don’t let the negativity consume you..

black and white makeup

black and white makeup

FACE + CHEST:
Jouvert Mooi Luminizing Lotion 001
Max Factor Miracle Match Foundation Natural
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
L.A. Girl HD PRO Conceal Highlighter
NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

black and white makeup

black and white makeup

black and white makeup

NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Blush Palette
NYX Professional Makeup Love Contours All Palette
Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette
Kruidvat Talkpoeder
Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow
Mehron Paradise Makeup Face & Body Black
Mehron Paradise Makeup Face & Body White

black and white makeup

EYES:
Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord
Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow
KIKO Smart Eyeshadow
Bellápierre Eye Pencil Black
NYX Professional Makeup Jumbo Pencil Milk

black and white makeup

black and white makeup

black and white makeup

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord
Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow
ELF Mineral Eyeshadow Sweet

black and white makeup

black and white makeup

black and white makeup

Het is een lange tijd geleden dat ik mij in de make-up bevond, laat staan de artistieke make-up voor mijn blog, waardoor het maken van de foto’s écht lastig was. Jeetje, wat kan je dat snel verleren zeg. Dat merkte ik ook tijdens het schrijven van artikelen toen ik van zeven naar vier ging, echt bizar. Anyway, terug naar de look waar de schmink van mijn rug over mijn schouders rolt, alsof de negativiteit het lichaam consumeert, wat ook gebeurt als je teveel nadenkt, in het negative blijft hangen en daarom is het belangrijk om je te focussen op het positieve. Het goede in het leven, shine bright like a diamond, net zoals een highlighter, kies voor jezelf, want uiteindelijk ben jij degene die jouw leven leidt.

Heb jij een zwarte lipstick in jouw collectie?


2 Comments

 • Jeroen.

  08/06/2018

  Zoveel talent!
  Petje af….nee ik neem mijn hele hoge pruik af ;-)))))

  Reply
 • Irma

  12/06/2018

  Wauw wat een bijzondere look!
  Damn, so artsy!

  Reply

Geef een reactie