VIDEO: Sneeën in hand Halloween tutorial!

Het mag niet missen in mijn rijtje voordat de website officieel offline gaat, want er moet nog iets van bloed ons pad passeren, helemaal met Halloween in het vooruitzicht. Ja, meestal begon ik rond deze tijd met de feestdagen wat plaatsvindt in de winter, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Kan jij je nog de trypophobia hand herinneren? Want dat effect heb ik bij de kleine sneetjes in mijn hand. Waarom? Geen idee! Het is vies, gruwelijk én zeer eenvoudig na te maken!

halloween tutorial

Je hebt de look al eerder kunnen bezichtigen, aangezien dit pareltje ook werd gebruikt voor het verwijderen van huidwax. Het is een klusje om de boel weer schoon te maken, maar het zal je vast lukken als je deze tutorial bekijkt! Een bloederige massa voor Halloween, makkelijk in elkaar te zetten en als je wat oefent kun je de lijnen sneller blenden, wat inhoud dat de enge look snel is gemaakt. Trouwens, de look is geïnspireerd door Cyphfer.

Klik hier als je de Halloween tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de video heb gebruikt:
Mehron Spirit Gum
Ben Nye Nose & Scar Wax
Mouldlife Aged Blood
– Spatel
– Nivea Body Butter
– Babydoekjes en/of make-up doekjes om je handen af te vegen tijdens het blenden

Dankzij het bloed van Mouldlife oogt de look zo realistisch, heel intens en rijk van kleur en dankzij de oranje ondertoon niet zo nep. Je kunt trouwens ook gebruik maken van tandenstokers om de lijntjes te trekken, maar ook papier wat is dubbel gevouwen, zodat het wat steviger is. Pas op dat je niet in je eigen huid snijdt, dat doet zeer. Je zou het kunnen afsluiten met liquid latex om de huidwax uit te harden als je het voor een feestje wilt gebruiken, maar huidwax heeft de eigenschap om zacht en moduleerbaar te blijven.

Welke look vind jij enger, de trypofobie hand? Of de snijwonden?


Geef een reactie