Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood.

Wie houdt er niet van een fleurige kleur op de lippen? Van wit tot aan neon roze, zelfs groen en inmiddels mag ik ook een schitterende teal kleur toevoegen aan mijn collectie. Sowieso ben ik een liefhebber van de vloeibare lipsticks van Jeffree Star, vandaar dat ik werd ingepakt door een nieuwe limited edition, namelijk de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Zijn verpakkingen zijn altijd al adembenemend! Van speels tot aan de feestelijke tintjes in verband met de limited editions die in bepaalde seizoenen worden gereleased, waaronder Mermaid Blood. De limited edition uit de kerstcollectie 2018 komt gehuld in een holografische verpakking, maar de tube zelf is royaal versierd in glitters inclusief de roze touch die we van JS zijn gewend en transparant aan de onderkant, zodat je nog steeds de kleur kunt bewonderen.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Het gaat om een extravagante kleur die niet voor iedereen geschikt is, juist wel voor de daredevils onder ons en men die zich graag waagt aan dit soort exclusieve tinten! Mermaid Blood is een teal kleurige lipstick met een blauwe ondertoon, waardoor deze meer naar de blauwe kant neigt met een matte finish. Jeffree Star Cosmetics staat erom bekend dat hij zijn producten niet op dieren test en ook de lipstick is vegan, bevat geen parabenen en is glutenvrij. 

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Een vrij grove applicator, maar pakt voldoende product op en het werkt vrij precies, waardoor je binnen een handomdraai de lipstick kunt aanbrengen. Hoe zit het met de formule? Alsof je boter op je lippen smeert, maar dan niet de vettige variant. Nee, heel soepel, zit als een huis als deze na enkele minuten is ingedroogd, overleeft een drankje en een hapje met gemak, maar bij een maaltijd moet je de binnenkant wat bijwerken. De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood heeft zo’n twee laagjes nodig voor de volledige dekking, maar je kunt deze nog meer opbouwen als je wilt voor zo’n diepe teal tint. 

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

Het is zo’n parel die je moet hebben als je een fan bent van zijn producten, gek bent op dit soort tinten, maar ook wat aandurft voor op de oogleden. Zelf maak ik gebruik van zijn liquid lipsticks in mijn ooglooks waaronder als oogschaduw basissen, maar ook als eyeliners en voor de kunstzinnige make-up looks.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood

De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mermaid Blood was verkrijgbaar in de webshop van Jeffree zelf voor $18 (€15,22). De lipstick wordt op sommige webshops nog aangeboden, ook dames en heren die er toch van af zien, maar ik heb nog hoop dat deze in zijn vaste collectie komt. Dit gebeurde namelijk ook met Crocodile Tears! 

Welke Velour Liquid Lipstick wil jij nog graag hebben?


2 Comments

 • Jessica J.

  12/06/2018

  De verpakkingen van deze collectie zijn inderdaad adembenemend! Ik heb Santa Baby. :-)

  Reply
 • Irma

  12/06/2018

  Waaaauw die verpakking is prachtig!
  Ik vind de naam ook heel erg toepasselijk voor de kleur.
  Echt STUNNING.

  Reply

Geef een reactie