30 make-up looks die ik liever niet had gepost..

Zoals ik de vorige keer al zei, ik heb al heel wat looks in elkaar gezet, maar als ik op sommigen terug kijk, dan vraag ik mij af waarom ik ze uiteindelijk heb gepubliceerd. DOn’t get me wrong, ik sta altijd achter de artikelen die ik heb gepubliceerd, anders kwamen ze niet online, maar ik krab mijzelf soms op mijn achterhoofd met de vraag “what the actual fuck happened here?” Bereid je voor op heel wat make-up looks die het nét niet zijn of waar wat dingen aan schorten.

make-up looks

Over deze heb ik lang getwijfeld, volgens mij was het een look die niet helemaal uitpakte zoals ik wilde, omdat ik van het ene idee naar de ander ging. Het kleurcontrast was oké, maar het eindresultaat was niet zoals ik wilde, maar ik had deze nodig voor een review. Eigenlijk moest deze online komen in de maand november 2017, wat uiteindelijk februari 2018 werd. Ja, verschoven, uitgesteld en toch gepubliceerd. Love de highlighter, de kleuren, maar de poses spraken mij niet aan.

make-up looks

Een make-up look die er mooi uit zag van een afstand, maar up close miste ik toch wat nettere lijnen, een strakkere cut crease.

make-up looks

Livestreams en make-up looks, ik houd van de combinatie, maar het is negen van de tien keer niet zoals ik wil. Tsja, wat kan ik erover zeggen.. te lang in de make-up, niet het juiste idee uitgewerkt, ondanks dat vind ik het toch nog wat hebben, maar artikel waardig? Meh.

make-up looks

Gelukkig pakte mijn highlighter de shine, want de lippen waren nog in de minder volle fase, mijn make-up zat niet helemaal symmetrisch en wat haatte ik het altijd als foundation in mijn lachrimpels trok. Houd. Op. Met. Mij. Ik weet dat ik oud ben. Opnieuw een look uit een livestream.

make-up looks

Een Meets Cynthia die van veraf er schitterend uit zag, helemaal omdat het een extravagante kleurencombinatie was en dat zag je niet snel bij celebs. Helaas gebruikte ik wat andere producten waardoor mijn make-up er zo robuust uit kwam te zien, vooral bij mijn wenkbrauwen. Zonde.

make-up looks

Wanneer je teveel nepwimpers draagt, waardoor de boel helemaal gaat hangen en mascara’s weinig nut hebben, wat resulteert in een hoopje dode rozen rondom je oogleden. Ja, van die zwarte rozen die zo’n geobsedeerde fan neerlegde in je voortuin bij Sims 1. – you know, the good ol’ days. O ja, laat ik maar niet over de kleurencombinatie van de achtergrond met de oogschaduw en de trui beginnen.

make-up looks

Oké, de make-up zelf is dope, maar niet mijn foundation. Zodra ik met paars op de foto ga, dan is de kans groot dat ik verander in één grote gele vlek. Oh, mijn ondertoon, houd op hoor. Dit komt ook mede dankzij de blauwe muur.

make-up looks

Een Meets Cynthia in de vorm van een livestream is dit resultaat.. yikes! Lippen niet goed omlijnd, oogschaduw job jon beter, wenkbrauwen on fleek, wimpers te lang, contour mocht iets strakker. SNOR. SNOR ALERT!

make-up looks

Ik weet dat ik hier enorm ziek was, wat je ook kunt zien en volgens mij nog in de periode zat van dat ik niet wist dat ik Lyme had. Oh jongens, mijn foundation zat er zo bagger op.. om mij te schamen. Ik zie nu ook dat er gewoon lipstick op mijn tand zit.

make-up looks

En als je dacht dat het niet erger kon.. o jawel hoor! Dit was een cut crease. Ik bedoel, dit moest een cut crease voorstellen. Gelukkig lukt het mij nu wel om deze erop te zetten als een fucking koning.

make-up looks

Het kan altijd erger hé.. deze make-up look had ik gemaakt tijdens een laat Skype gesprek met Ang, want we waren gezellig aan het ouwehoeren en had ineens zin om de make-up in te gaan. Zaten we dan hoor. Maar mooi was anders.

make-up looks

Make-up basis was écht gewoon top! Perfecte foundation, geweldige concealer, maar ik vind de gehele ooglook wat minder. De bruine tint op mijn oogleden botst ook enorm met die op mijn lippen, jammer.

make-up looks

Gewoon nee.

make-up looks

Nah.

make-up looks

Nope.

make-up looks

Naha.

make-up looks

Oh god no.

make-up looks

Oh hell no!

make-up looks

Deze look vond ik zo schattig, maar sinds ik deze heb gepost blijft het mokkel mij tegen de borst stuiten. Het is het gewoon nét niet. Eigenlijk helemaal niet.

make-up looks

Deze look pakte veel te donker uit, niet alleen qua lichtval, maar ook de eyeliner droogte veel te donker in. Such a fucking shame. Teveel tierelantijn, teveel gedoe, terwijl dat anders had uitgepakt als het licht, luchtig en helder was.

make-up looks

Dit was zo’n look die er gaaf uit zag in real life, maar keihard neerging op camera, mede dankzij de glitters.

make-up looks

make-up looks

Nay, die bronzer en zo niet bijpassende roze lip.

make-up looks

Ergens vond ik het een gave look, vooral door de kaarsrechte lijnen die ik had getrokken met een stuk draad, de blauwe contouring, maar niet mijn té gele foundation wat aan een té donkere kant was en té oranje.

make-up looks

Dit was een look van het-is-bloedheet-maar-ik-moet-in-de-make-up-want-we-gaan-uit-ja-het-was-op-een-donderdag-nee-ik-was-als-enige-die-gewoon-vrij-was-vrijdag, haha! Leuke tijden, slechte make-up looks.

make-up looks

Ik kan mij alleen nog herinneren dat ik deze look op had tijdens het uitgaansleven, volgens mij was ik hierna ziek geworden en had ik een kater van een Antal dagen.. trouwens die concealer though. Weer snel, snel, make-up op, we gaan ineens toch een drankje doen. We doen er maar één. Oké, just one more glass, weet je wel. Vervolgens kom je thuis met een alcoholgehalte in je bloed waar je barf tegen zegt. Ook barf tegen de make-up look, wat een foute combo.

make-up looks

Kon niemand mij vertellen dat mijn foundation te licht was? Living for the overlined lips!

make-up looks

Je hebt van die dagen dat je make-up gewoon niet zit, dat was hier aan de hand.

make-up looks

DIE KLEUREN COMBO. HOUD. OP.

make-up looks

De volle set wimpers, de sierlijke winged eyeliner, maar de kleurencombinatie gaat niet echt samen.

Het is een selectie van een selectie, maar ook make-up looks uit 2011 en 2012 heb ik niet meegerekend, omdat het mijn beginnende make-up looks waren. Het zijn voornamelijk looks die het net niet zijn op de foto’s, zoals de te donkere foundation, te geel worden of juist oogschaduws die heel anders uitpakten. Ja, ik had inderdaad wat dingen kunnen aanpassen zoals de gele ondertoon met photoshop, maar dat was niet mijn ding. Hier leer je juist van! Draag geen donkere foundation, let op welke kleuren je combineert en vooral met de achtergronden, haha!

Heb jij ook weleens looks gemaakt waarvan je later dacht yikes?


2 Comments

 • Irma

  13/06/2018

  Er zitten er genoeg tussen die ik best wel geslaagd vind!
  Bad make-up days zijn altijd the worst! Foundation die er niet uitziet, dikke spinnenpoten als wimpers, eyebrows niet on fleek…
  It happens!

  Reply
 • Els

  18/06/2018

  Ik geloof dat ik zojuist fan ben geworden van je looks, ook je “mislukte”..

  Reply

Geef een reactie