Last week, I was thankful for.. #210

Aftrappen met simpele afspraken, ruimte maken om in de artistieke make-up te duiken, aangezien de temperaturen redelijk waren gezakt. Voordat ik het wist bevond ik mij weer bij een reeks zonsondergangen, werkte ik buiten de deur aan mijn expositie, knalde er een rij artikelen doorheen om vooruit te werken en was druk bezig met het afbreken van mijn oude schilderplek om deze om te toveren tot een professionele spot voor mijn toekomstige projecten, waaronder mijn debuut expo. Klussen in de tuin, opknappen van mijn werktafel en langzaamaan mijn blog afronden.. good day thankful 210!

thankful 210

Wilde perziken – G-Eazy – bijhouden van mijn e-mails – vlogs van 2WMN bingewatchen – in de art make-up – bezig met mijn debuut expositie – werken aan de waterkant – Kayne West – Utopia 2 – Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess – zonsondergangen bekijken – kip met pesto salade – verlengen van mijn domein – tijd in de zon spenderen – Pearl Jam – achter de schermen aan het werk voor mijn blog – doordeweeks een drankje doen – livestream van MinxLaura123 – bezig met de laatste artikelen – The Weeknd – drankjes doen in het weekend – Temptation Island Vips – Angus & Julia Stone – ASMR – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – nectarines – Homeland – London Grammar Pinterest – kopen van een nieuwe werktafel – vooruitwerken – avocado – maken van origami – afronden van oude zaken – kiwi’s – draadloze koptelefoon – lekkere temperaturen – afronden van blog gerelateerde zaken – KitKat – zelfstandig opknappen van mijn werktafel – nog steeds mijn weekenden werkvrij houden – nieuw abonnement bij Patreon waar je eerder toegang krijgt tot 20 schilderijen voor mijn debuut expo – Lana Del Rey – buiten de deur werken – 1400 followers op mijn kunst Instagram! – homemade sushi – koele zomeravonden – honing meloen – hebben van een zalige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    30/06/2018

    Homemade sushi YUM!

    Reply

Geef een reactie