Last week, I was thankful for.. #211

Nadat ik mijn werktafel had geschuurd, meerdere keren in de kleur had gezet kon ik deze maandag met Pap naar boven tillen om deze weer te monteren, zodat ik aan de slag kon! Jongens, wat houd ik er toch van om te klussen. Mijn tafel moest enkele dagen uitharden, vandaar dat ik verder ging met het organiseren van de werkkamer en voordat ik het wist zat ik aan het einde van de week aan tafel mijn nieuwe bloed collectie voor in mijn Etsy store te designen! Veel tijd doorgebracht met la familia, filmde de laatste video samen met Naab en was dankbaar voor.. good day thankful 211!

thankful 211

Monteren van mijn nieuwe werktafel – Utopia 2 – G-Eazy – krakelingen – zonnige dagen – maken van de chocoladetaart die ik in 2011 op mijn blog publiceerde – make-uploze dagen – spotten van de sikkel maan – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – nieuwe canvassen – tijd spenderen mt de fam – Homeland bingewatchen – bouwen van mijn IG feed – Lana Del Rey – drankje doen met mijn broeders – aan de slag voor mijn expo – documentaires kijken – ASMR – Mom’s homemade nasi – draadloze koptelefoon – Munt – kaasplank –  100+ studenten die mijn acrylic pouring workshop hebben gevolgd op Skillshare! – Pinterest – opruimen en organiseren van de nieuwe werkkamer – asperges in spek – YouTube video’s bingewatchen – frambozen uit eigen tuin – fotograferen van mijn schilderijen – biologische karnemelk – vooruitwerken – Pearl Jam – chocoladetaart – werken aan mijn nieuwe tafel – Louis Theroux – Hopsin – schoonmaken van mijn kamer – gezellige avonden met Naab – actief zijn op Instagram – succesvol schilderij maken voor mijn expositie na een reeks aan mislukkelingen – Angus & Julia Stone – Pinkpop terugkijken – koudere temperaturen – filmen met Naab – maken van nieuwe kopjes voor in mijn Etsy store little moments to appreciate life – BBQ – 1500 followers op mijn kunst Instagram – walnoten – Vaderdag!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Anita

  24/06/2018

  Weer een prachtige lijst!

  Reply
 • Irma

  30/06/2018

  Ahh BBQ, heerlijk!
  En wat gaat het goed op Skillshare! Well done!

  Reply

Geef een reactie