This is the last, last week I was thankful for.. ever.. #212

Meer dan vier jaar, dat zijn heel wat dingen om dankbaar voor te zijn, maar dit is dan toch écht de allerlaatste van de reeks. Maandag trapte ik af met mijn favoriete sportprogramma, namelijk P90X, werkte keihard aan mijn kunstprojecten zowel mijn nieuwe series als het servies voor in mijn Etsy shop en begon aan mijn laatste artikelen voor mijn blog. Ondertussen overbelaste ik een spier, brandde mijn studiolamp door, waardoor vele plannen in het water vielen en had ik wat klote dagen achter de rug, maar dat mocht de pret niet drukken, produceerde zo’n drie meesterwerken voor mijn expositie en was zeer dankbaar voor de allerlaatste thankful 212!

thankful 212

Vooruitwerken – nieuwe release van G-Eazy – bezig met het maken van schilderijen voor mijn expositie – Utopia 2 – begonnen met P90X – chocolademelk – warme dagen – schrijven van posts voor Patreon – walnoten – Hopsin – werken aan de waterkant – ASMR – watermeloen – mijn nieuwe werktafel – Mom’s homemade loempia’s – TEDxTalks kijken – G-Eazy – spotten van de halve maan – begonnen met een nieuwe series voor mijn schilderijen – fotograferen van schilderijen – Mom’s zelfgemaakte kaaskoekjes – Lana Del Rey – schilderen – binnenkort mogen deelnemen aan de expositie in het ziekenhuis – make-up tutorials bingewatchen – ijs – de video met Naab – documentaires kijken – achter de schermen aan de slag voor mijn debuut expo – Tash Sultana – honing meloen – actief zijn op mijn kunst IG – achter de schermen aan het werk voor mijn blog – maken van servies voor in mijn Etsy store – Pinterest – KitKat – Pearl Jam – workouts – na vier fuck ups eindelijk het juiste schilderij kunnen maken wat ik in gedachten had – bewonderen van mooie zonsondergangen – Mom’s homemade bami – afronden van blog zaken – Josylvio – drankjes doen – 1600 followers op mijn kunst Instagram– hebben van een zalige zondag – 120+ studenten op mijn Skillshare acrylic pouring workshop! – begonnen aan de laatste artikelen voor mijn blog. 

War was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    30/06/2018

    Yay lekker bezig meid!

    Reply

Geef een reactie