8 artikelen waar ik trots op ben..

Het zijn er écht ontzettend veel aangezien ik achter het content sta wat ik publiceer. Natuurlijk verander je door de jaren heen, wat inhoud dat je persoonlijkheid en interesses worden bijgeschaafd, uitgebreid of juist verminderen/versterken. Vandaag zet ik 8 artikelen op een rij waar ik nog steeds met veel bewondering op terugkijk.

artikelen

We kunnen eromheen blijven draaien en ons kop in het zand steken, maar de drugsepidemie neemt ook in Nederland toe. Tegenwoordig begint men vroeger met het gebruik van hard drugs, aangezien de pillen goedkoper zijn dan een fles drank en een pakje sigaretten. Kun je ze ongelijk geven? Iedereen moet doen wat hij/zij wilt. Zelf ben ik voorstander voor het dogen van XTC, het controleren van pillen om zo de giftige varianten eruit te halen en het geven van voorlichting wat je moet doen bij een overdosis.

Drie weken lang dook ik in de wereld van documentaires over hard drugs waaronder heroine op nummer één stond om informatie op te doen voor mijn make-up look. Daarnaast onderzocht ik hoe je een overdosis kunt herkennen en wat je moet doen als iemand een overdosis heeft. Onthoud als je onder invloed bent van alcohol of drugs, wees eerlijk, hierdoor kan men je sneller helpen en jouw leven redden.

artikelen

De bezoekersweek. Het waren niet mijn artikelen, maar artikelen door jullie geschreven. Het feit dat iemand een artikel voor mijn blog wilde schrijven om jouw hobby te delen vond ik zo speciaal, maar ook omdat er ontzettend veel werk in gaat zitten en dat men daarvoor de tijd nam, dat waardeer ik nog steeds enorm! Het zijn artikelen die ik lief heb.

artikelen

Voor Valentijnsdag had ik een gruwelijke look in gedachten, gewoon omdat het bij mij paste, het bevatte gore en om zoiets aan de dag der liefde te koppelen leek mij fascineren. Niet te weten dat het artikel een enorm zwart randje kreeg, nadat één van mijn vriendinnen door geweld in een relatie om het leven kwam. Ik besloot het artikel aan haar op te dragen, gaf jou informatie hoe je zelf uit zo’n situatie kan komen, hoe jij een ander kan helpen en dit hielp mij weer bij mijn rouwverwerking.

artikelen

Misschien niet heel speciaal, maar artikelen waarin ik ver in detail ga over het aanbrengen van producten zoals hoe je concealer kunt gebruiken, welke soorten je hebt, maar ook bronzer, special effects producten en meer. Dat vond ik geweldig op uit te zoeken, zelf te ondervinden en vervolgens mijn tips en tricks aan jou door te geven.

artikelen

Homorechten, vanaf het begin van mijn blog stond ik er al voor en dat liet ik duidelijk merken. Ik wilde op mijn blog een veilige basis creëren voor iedereen die van make-up hield, ondanks het geslacht. Zo schreef ik artikelen over mannen die nagellak droegen, het gedoe in Rusland en natuurlijk kleurrijke make-up looks rondom de Pride Month en Gay Parade!

artikelen

Al mijn Joker looks, van de beginner versie tot aan de Joker inclusief een outfit wat ik erop schilderde. Bijna elk jaar keerde de Heath Ledger Joker terug in de Halloween periode, zelfs kwam hij voor in mijn horror film en toekomstige projecten. De schmink, de manier hoe Heath hem neerzette, de manier van bewegen, maar ook de mysterieuze rand die om het karakter hangt. De Joker was ook één van mijn special effects make-up looks waar ik weinig moeite mee had om in zijn huid te kruipen.

artikelen

In 2016 schreef ik al een artikel over 7 normale artikelen voor jou, maar zeer persoonlijk voor mij, waarin ik al make-up looks naar voren haalde waar een emotie in zat verwerkt en ook die waardeer ik nog steeds. Sowieso kijk ik trots terug op alles waar emotie mijn drijfveer was, positief en negatief.

artikelen

Daarnaast vond ik de Last week I was thankful for.. ook altijd geweldig om te schrijven en eens in de zoveel tijd terug te lezen om te kijken wat mij toen bezighield, wat ik behaalde en alle mijlpalen die voorbij kwamen. Sowieso mag ik de Thankful 176 niet vergeten, de thankful waarin Aaron Rodgers geblesseerd raakte en mijn allereerste kunst expositie een feit werd. Het is tijd voor een nieuw begin.

Wat was jouw favo artikel?


2 Comments

 • Jeroen.

  27/06/2018

  Hier mag je zeker heel trots op zijn, ook op die hand op you tube!
  Zo veel keer gezien en… hij blijft smerig.

  Reply
 • Irma

  30/06/2018

  Ik vond persoonlijke artikelen altijd heel bijzonder om te lezen.
  Dat maakt jou als blogger echt uniek. Ook de Last week I was thankful for… waren favoriet van mij. Dat liet mij ook echt de kleine dingen in het leven meer waarderen.

  Reply

Geef een reactie