Urban Decay Beached Eyeshadow Palette!

Warme dagen, hoge temperaturen en het strand wat ik heb in mijn hand. Ja, het kan allemaal, want Urban Decay lanceert een nieuwe zomerse limited edition palette geïnspireerd door de warme, goddelijke stranden van Zuid Cali! Laat het zomerse gevoel maar komen inclusief een hele rij aan schitterende oogschaduws met de Urban Decay Beached Eyeshadow Palette!

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay weet hoe zij palettes moeten maken, van hun standaard branding met de paarse accenten tot aan compleet nieuwe layouts waar je enorme summer vibes van krijgt. Een lange, maar smalle palette met een royale spiegel aan de binnenkant en zowel de binnenkant als buitenkant is bekleed met het tweede seizoen van het jaar. Trouwens, ook de oogschaduws liggen in een volgorde van strand, zon naar zee.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

De swatches van links naar rechts uit de Urban decay Beached Eyeshadow Palette:
Salt = Ivoor, shimmer
Blaze = Zachte zalmkleur met een roze duochroom, shimmer
Heatwave = Warm koper, shimmer
Daybreak = Donker abrikoos, mat
16th St. = Goudbrons, shimmer
Double Dip = oceaanblauw, shimmer
Plunge = Marineblauw, shimmer
Wedge = donkerbruin, shimmer

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Het valt mij op dat de structuur van de laatste UD palettes enorm vooruit is gegaan, alsof ze romiger zijn, waardoor ze zo eenvoudig blenden, alsof je boter wegveegt. Het geldt zowel voor de matte tinten als de shimmer, beide zijn ook nat te gebruiken door middel van een mixing solution. Hierdoor worden oogschaduws intenser, niet dat het nodig is aangezien de pigmentatie op en top is. 

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow PaletteDe adapter van mijn studiolamp is doorgebrand, waardoor ik de productfoto’s in het daglicht heb geschoten en mijn make-up look moest fotograferen met één lamp. Jongens, wat ben ik gewend aan de luxe van twee lampen, ohhh. En ja, hierna ging ik schilderen. #naturalhabitat

Sowieso ben ik tevreden met de royale dekking van de Urban Decay Beached Eyeshadow Palette, extreem goed gepigmenteerd, wat ook geldt voor Salt en Blaze, ondanks dat dit lichte shimmers zijn, maar perfect voor in de ooghoeken, wenkbrauwbot of als je van een subtiel glansje op de oogleden houdt. Wist je dat Urban Decay dierproefvrij is? YAAAS BABY!

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow PaletteKijk hoe creamy, totaal niet poederig!

Mijn hart sloeg een slag over bij het zien van de kleurencombinatie, omdat het een palette is waarmee je alle kanten op kunt. Houd je van aardetinten? Dan kun je hier terecht. Houd je van wat gewaagds? Dan is deze palette ook jouw vriend, maar ook als je langzaamaan wat kleur wilt terugbrengen in je ooglooks, omdat jij de intensiviteit van de oogschaduw kunt bepalen door ze luchtig of juist extreem op te bouwen. Oh, the options!

De Urban Decay Beached Eyeshadow Palette is verkrijgbaar in hun eigen Nederlandse webshop voor €39, maar wordt het merk nog steeds verkocht bij ICI PARIS XL. 

Welke palette van Urban Decay is jouw favoriet?


4 Comments

 • Jessica J.

  28/06/2018

  Ik ben een sucker for aardetinten en wauw, deze kleurtjes! ♥ De blauwe vind ik gewaagd, maar de look die je met beide gemaakt hebt, is wel ontzettend knap! Ik moet maar eens wat meer durven!

  Reply
 • Britt van Ommeren

  28/06/2018

  Wat een prachtig palette zeg, wow!

  Reply
 • Jesse

  28/06/2018

  Ik ben gek op Urban Decay de kleuren zijn zo intens.(Looove the look!)

  Reply
 • Irma

  30/06/2018

  Waaaauw deze kleuren! Ik ben helemaal verkocht!

  Reply

Geef een reactie