Mijn laatste artikel..

Het artikel wat ik het meest heb uitgesteld, zelfs tot op de laatste minuut, maar wij wisten allebei dat de zwarte dag uit mijn blog geschiedenis eraan zat te komen, aangezien wij hier al de hele maand juni naar toe hebben gewerkt. Vandaag zal dit mijn laatste artikel op BEAUTY KONING zijn..

laatste artikel

Een periode lang liep ik al rond met het idee om minder te gaan publiceren wat resulteerde in dat ik mijn Engelstalig YouTube kanaal achter mij liet, maar helaas lifte het niet voldoende gewicht van mijn schouders. Het trage herstelproces na de ziekte van Lyme doet mij de das om, vandaar dat ik in maart van minimaal 7 artikelen in de week naar 4 stuks ging. Mede in de hoop om de drive te herpakken waarmee ik in 2011 begon met een gedeelde focus op mijn kunst carrière. 

Helaas pakte dit anders uit en besloot ik definitief afscheid te nemen van mijn beauty blog. Voor vele kon het rauw op hun dak vallen waardoor ik besloot om er nog één maand aan vast te plakken om samen met jou afscheid te nemen, herinneringen op te halen en stelde ik aan jou de vraag wat jij nog graag wilde zien met als deadline vrijdag 29 juni 2018.

Jongens, wat heb ik genoten om terug te blikken, om te kijken wat we allemaal hebben meegemaakt en wat we door de jaren heen hebben gecreëerd! Het waren héél wat make-up looks met liters nepbloed, kilo’s oogschaduws en miljoenen woorden die werden geschreven en gelezen. Ja, geloof het of niet, maar er verschenen zo’n 2800+ artikelen en met een gemiddelde van zo’n 700 woorden per artikel komen we op bijna 2 miljoen woorden uit.. I FUCKING KNOW!

Klik hier als je de video van de #48UURLIVE niet kunt bekijken.

Van simpele artikelen naar meer diepgang met een persoonlijk randje of mijn allereerste video die ik zo vaak opnieuw had opgenomen dat het niet meer leuk was. Oh, the struggle was real. Mijn eerste livestreams die ik samen deed met Naab, wat uitgroeide in de #48UURLIVE waarin nachten werden doorgehaald, prachtige vriendschappen ontstonden en de meest hilarische herinneringen werden gemaakt. 

laatste artikelCheck de banner..

Wat dacht je van de passievolle artikelen die door lezers werden ingestuurd voor de bezoekersweken? Of de flater die de Hitkrant sloeg waardoor ik twee keer werd vermeld in het tienerblad? Of wat dacht je van de standaard layout die je bij je blog kreeg, waardoor ik als beautyblogger een geruime tijd grassprieten boven mijn website had. Ja, hieraan kon je zien dat ik begon met bloggen omdat ik wilde schrijven over make-up, maken van looks, geen website gerelateerde dingen, haha!

laatste artikel

Laten we de #BAZENCREW T-shirts niet vergeten, de gruwelijke wonden die ik alleen in de Halloween maand verkocht met zakken bloed, ook publiceerde ik mijn eerste short horror film die werd gefeatured op de Huffington Post, behaalde 15+ miljoen views op één video, 8K+ abonnees op het Nederlandse kanaal, lanceerde een eBook, behaalde de top 20 van de NYX Face Awards en het allermooiste, het mogen ontvangen van fanmail, tekeningen en al jullie kunstwerken! 

Wat gebeurt er met je blog?
Deze blijft de komende maanden online, maar zal offline gaan eind september 2018. Haal eraf wat je wilt bewaren, houd er rekening mee dat er een auteurswet rust op mijn content + afbeeldingen. Dit zal blijven bestaan ook al is mijn beautyblog offline. Mijn blog zal worden doorverwezen naar mijn nieuwe site die de komende periode zal worden gelanceerd. Dat geldt ook voor mijn huidige e-mail, deze zal worden doorgelinkt naar mijn nieuwe e-mail. 

laatste artikel

Blijf je nog op het internet?
Of course, je kunt mij volgen op Instagram waar ik nog steeds bezig blijf met make-up looks, maar de focus ligt meer op het artistieke gedeelte. Daarnaast blijf ik actief op YouTube waar ik elke vrijdag om 16:00 uur een video upload, maar natuurlijk ben ik ook te vinden onder mijn nieuwe naam, de naam waar ik onder schilder, namelijk Poppy Koning. 

laatste artikel

De vraag is.. wat ga je nu doen?
Vandaag ruil ik mijn titel van beautyblogger in voor kunstenaar. Vanaf vandaag ben ik een fulltime kunstenaar, ik maak kunst, ik verkoop kunst en ik geef les in kunst. In de Thankful-artikelen heb je kunnen lezen dat ik druk bezig ben met mijn debuut expositie en als je mij volgt op Patreon weet je dat ik mijn deadline op nu en twee jaar heb gezet. Het vergt enorm veel tijd en energie, waardoor ik de komende maanden mij daarop wil storten, want de basis ligt er al. Je kunt dit proces volgen op mijn Instagram waar ik het meest actief ben en voor meer toegang achter de schermen is Patreon the place to be.

Social media waar ik actief blijf:
YouTube @ Cynthia Koning
Persoonlijke Instagram @ Cynthia Koning
Kunst Instagram @ Poppy Koning <- hier ben ik het actiefst!
Patreon @ Poppy Koning
Nieuwe website die zal volgen.. – bezoek beautykoning.com over een tijdje en je ziet deze vanzelf verschijnen!

laatste artikel

Ondanks dat ik er al een geruime tijd mee bezig ben, zoals het afronden van zakelijke aspecten, het afsluiten van dingen achter de schermen en alles daaromheen, blijft het enorm lastig om écht afscheid te nemen. Ik heb het 7 jaar lang met ontzettend veel plezier gedaan, ik nam jullie mee in mijn persoonlijk leven en jullie namen mij weer mee in die van jou.

Dankzij jou heb ik enorm veel mooie dingen mogen meemaken en ben ontzettend dankbaar voor jouw aanwezigheid, jouw liefde, jouw support en jouw gezelligheid die ik heb mogen ervaren. Dankjewel, ik houd stuk voor stuk van jullie allemaal en ik hoop dat je met mij meegaat naar het volgende hoofdstuk!

Ik rouw diep, maar weet ook dat er zulke mooie projecten op de planning staan, dat de toekomst ontzettend veel opties biedt en dit niet het einde is. Het is een begin van een compleet nieuw boek, een nieuw hoofdstuk en een lege pagina die ikzelf zal gaan invullen met hopelijk jou aan mijn zij.

Until next time,

x Cynthia


8 Comments

 • Céline

  29/06/2018

  Ik ga je missen hier, maar ben fucking trots op alles wat je hebt gedaan! En blijf je natuurlijk gewoon volgen. Heb vanaf het begin soms gezegd dat je make up skills echt kunst is. Dus je volgende stap is magic!!! ❤️ x Ce

  Reply
 • femketje

  29/06/2018

  ik ga je missen Cynth :) sister from another mister <3

  Reply
 • Anita

  29/06/2018

  Ik ga je zooooo erg missen!!!
  Maar ik wens je heel veel succes verder en bedankt voor al die looks die je voor ons creëerde.

  Reply
 • Jeroen.

  29/06/2018

  Heel veel succes verder, wij blijven je zeker nog volgen op instagram (hoop dat je daar nog af en toe nog even een look neerzet!!!)

  Whaaa wie moet ik nu gaan stalken en lastig vallen?!!!

  XXXXXXXjes.

  Reply
 • Jessica J.

  29/06/2018

  Ik ga je blog missen, maar wat ben ik trots op jou! Ontzettend veel succes gewenst! Ik blijf je in ieder geval volgen. ♥

  Reply
 • Sandy - Passion 2 Create

  29/06/2018

  Je mag onwijs trots op jezelf zijn chick! Je hebt veel moois gedaan, bereikt en maakt nu ook weer hele mooie toffe dingen. Ik ga gezellig met je mee want mijn blog stopt er na 10 jaar ook mee, haha. Ik ga alleen geen mooie dingen maken, maar gewoon eens wat minder online ;-)
  Ik blijf je volgen! x

  Reply
 • Engelina

  29/06/2018

  Ik ga jouw blog zeker missen maar ben ook zeer benieuwt naar je nieuwe site :)
  Ik wens je veel succes.

  Reply
 • Irma

  30/06/2018

  You can do this babe! Ik ga je nieuwe website zeker bekijken en ga mijn best doen om op de hoogte te blijven van al je projecten. Ik kan niet wachten tot je expositie!
  Heel veel geluk gewenst dame! ♡

  Reply

Geef een reactie